Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

biraz önce ilk kazamı yaptım

REKLAM ALANI
    bttfemre - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2006 HONDA CBR 600F
    caddede normal hızla yani 40 gibi falan ilerlerken sağ taraftan tali yoldan birden önüme doblo çıktı yolun ortasında durdu,bende panikle ön frene basınca teker kitlenip kayıp motor sola yatarak sürüklendim tamamen suçsuzum,off daha motor 430 km de

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

geçmiş olsun olur böyle ufak tefek kazalar. lastikler bu noktada çok önemli. refleks olarak öne basarken dikkat. tek ya da 2 parmakla basmak için alıştırma yap

hasanpinar0537 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    geçmiş olsun,
    bir motorcunun ilk yapması gereken tehlikeden kaçmak sonra frenajdır
    bu bilgi kafanın bir tarafında yer etsin...
    tekrardan geçmiş olsun.
    HONDA;hayat onda...İ.V.İ.B.İ
    DRİFT RELİGİON

Motosikleti
    2008 bordo gsr600abs - 2006 cbr 125 repsol
    geçmiş olsun allah beterinden korusun
    drift bilmem ne :P :queen::queen:

siyahatmaca - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SYM HD 200 EVO
    Geçmiş olsun kardeşim... Sende ve makinanda önemli bir şey yok inşallah?
    Yollar size, sizler Allah'a emanet.....

Motosikleti
    sym gts 250 hussar 125
    çok geçmiş olsun

Motosikleti
    2006 HONDA CBR 600F
    sağolun arkadaşlar motorda 200 liralık masraf var,zaten adamın süçlu olduğuna ikna ettim,tali yoldan birden çıktı önüme trafik beklemek istemedim,çünkü a2 sertifikası aldım ama b ehliyet kartıma işletmemiştim birde kaskım yoktu o yüzden bana ceza yazabilkirler diye trafiği karıştırmadım,adamın kimlik fotokopisini çektirdim arkasına cebini ve iş adresini aldım maaşını aldığı zaman yarı yarıya masrafı karsılayacakmısız neyse bende hiç bişey yok çizik bile yok bi yerimde,ayağa kalktım sonra motoru kaldırdım.

espri kutusu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    gsr600 gitti :'( er6n geldi :D
    geçmiş olsun arkadaşım. motoruna üzüldüm ama, sana bişey olmasından daha iyidir.

Alıntı bttfemre adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    sağolun arkadaşlar motorda 200 liralık masraf var,zaten adamın süçlu olduğuna ikna ettim,tali yoldan birden çıktı önüme trafik beklemek istemedim,çünkü a2 sertifikası aldım ama b ehliyet kartıma işletmemiştim birde kaskım yoktu o yüzden bana ceza yazabilkirler diye trafiği karıştırmadım,adamın kimlik fotokopisini çektirdim arkasına cebini ve iş adresini aldım maaşını aldığı zaman yarı yarıya masrafı karsılayacakmısız neyse bende hiç bişey yok çizik bile yok bi yerimde,ayağa kalktım sonra motoru kaldırdım.
    öyle dediyse helal olsun o adama. ama sıcağı sıcağına öyle diyorlar ondan sonra fikir değiştiriyorlar.

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    artık yok
    benim ilk kazamla hemen hemen aynı. geçmiş olsun. benim motor daha 200 km'lerdeydi. olur böyle şeyler boşver... Allah beterinden korusun ve sana bi şey olmasın. mal her zaman yerine gelir...

mondialcii - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondial 150 zat var inşallah yaza denizde de olur.
    geçmiş olsun ...
    Boş gezenin boş kalfası rallici cadde tayfası...

AYBERK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    geçmiş olsun ...

Motosikleti
    2007 Honda CBF 150
    geçmiş olsun
    [B][COLOR="Black"]2bin7 HONDA CBF 150 :cat: (34 EN 6186) [/COLOR]İSTANBUL- AVCILAR[/B]

RunemagicK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondial 150 ZAT, Burgman 400 ve SYM Maxsym 400
    iyiki trafiği çağırmamışsın. bikaç gün önce burda okumuştum, sertifikasıyla ehliyetini almak için emniyete giderken çevirme oluyo ve motoru çekiyolar. 1000tl masraf çıkardı sonra
    ATAMASI YAPILAN ÖĞRETMEN

Motosikleti
    2006 HONDA CBR 600F
    hem sertifikayla geziyom hemde kasksız çıktım yola dedim bak trefiği çağırırsak uğraşırız aramızda halledelim zaten sen suçlusun esnaflarda şahit senin sigortan benım masraflarımın hepsini öder ama sen ayrıyetten ceza alırsın deyince tamam dedi herif ama çok korktu hemen su aldı bana iyiki altıma girmedin iyiki sana bişey olmadı dedi .motor kanuni racer allahtan parçaları ucuz değişecek yerler
    ön sol panel,sol sinyal,ön far komple,sol ayna ama takım veriyolar,debriyaj kolum çizildi,hepsi 280 lira tutuyo,adam yarı yarıyo öderiz dedi ama fiyatı iki katı söyleyip hepsini ona ödetecem çünkü tamamen o suçlu ve farkında,yoksa kimsenin hakkına giremem,1 lirasını bile almam.küçük belalar büyük belaları def eder bunada şükür allah hepimizi kazadan beladan korusun,insan yaşaynca anlıyo bazı duyguları

RunemagicK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondial 150 ZAT, Burgman 400 ve SYM Maxsym 400
    bence ilk önce ehliyetini al, bu kadar yaklaşmışken yakalanırsan kötü koyar
    ATAMASI YAPILAN ÖĞRETMEN

csem66 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA CBF150
    Geçmiş olsun kardeşim.İnşallah bu gördüğün ve göreceğin son kazan olur inşallah. Yazdıklarından kazanın birazda senin acemiliğinden kaynaklandığını düşünüyorum.Araç az bişey çıksada sola veya sağa derhal kaçmadan sanki heyecanla frene yüklendin gibi geliyor bana. Ayrıca kaskını da devamlı takmanı tavsiye ederim kardeşim.Motosiklette hiçbirzaman (keşke....olsaydım, keşke ......taksaydım) gibi keşkelere yer yoktur.Bazan yaptığın ilk hatan allah korusun son hata olabiliyor.O yüzden sana kardeş tavsiyesi ekipmanlarını önce kendin sorada sevdiklerin için üzerinden eksik etme.Sevdiklerini üzmeye kimsenin hiçbirimizin hakkı yok. Tekrar geçmiş olsun.

Motosikleti
    2006 HONDA CBR 600F
    csem kardeşim doğru söylüyorsun benim ilk motorum daha acemi sayılırım,araba gerçekten birden çıktı ve yolun ortasına kadar burnunu uzattı,bende acaba solamı kırıp kaçayım yoksa direksiyonu düz tutup ön frenemi asılayım seçeneklerini saliseler içinde hesaplamaya çalışırken ikisinide aynı anda yaptım,sola kırdım ve frenede basınca sola yatıp kızakladım,belki yerimde başka biri olsaydı kurtarırdı eminim buna.genede şükür yavaştım 40-50 falan,kaskımıda hergün takardım,saçlarım bozulmasın diye salak gibi bugün takmadım,ne derseniz haklısınız ama ders oldu bana

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Kanuni Racer 200 // Northwing SLR 150
    gecmıs olsun emre walla dıkkat edın gecen bende yaptım bılıyosunuz dıkkatlı olun sana bırsey olmaması sevındırıcı bak bız ayagı kırdık 1ay oturcaz oturdugumuz yerde

titanxxx - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kuba STR 250cross + mondial xtreme supermoto
    geçmiş olsun ilk ve son kazan olur inş

1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)