Kısa da olasa sultanlığını sürdün yani yolların
evet hoş bir anı olmuş..... o trafikte mükemmel bir hizmet..
o polis görevini kötüye kullanmış bence, resmi hizmete mahsus onlar
Sırf herkeste 4 teker var diye...
İi daaa...Artık ceza yemezsin..ararsın hemen kankanı..Emniyete gitmeden ceza..halleder işini..
ee artık çevirmelerden korkmazsın:D
arkanda KOOOCAMAN POLIS VAR:D
BMW F650,,,KTM EXC 400,,,CRF 250X.....msx 125
''Gürcan Moto Garaj''
0 535 939 20 86
arkadaşlar kısa süreli de olsa bi trafik polisi bizim yolda ne sıkıntılar çektiğimizi anlamış oldu.
Yolda giderken arkamda çileden çıktı polis memuru. Bi taksiciye bağırıyor. Bi otobüscüye bağırıyor. İnip dövecek neredeyse. Sonra ben dedimki abi gördünmü biz ne sıkıntılar çekiyorz trafikte....
Geç gitmek hiç gitmemekten iyidir....
cezayı adrese yollamasın kural ihlali yaptın diye
Uğruna Ölmekse Eğer Seni Yaşatmak, Bin Defa Ölürüm De Adına Leke Sürdürmem,
Gururdur Namustur Bayrak ,Aksa Da Kanım Korkma, HAİNİ GÜLDÜRMEM!!! burak beykurt
kaskı varmıydı yoksa sen ona ceza yazsaydın direksiyonda oldugun sürece patron sendin
Dağda motor kullanan asfaltta yan yatmaz...
benzer bi olay benim de başıma gelmişti
Işıklarda bi yunusun yanında durmuştum, elemanda güneş gözlükleri fln karizma full, ben de full korumayla durdum yanında, bi selam verdim o da karşılık verdi.Kısa bi muhabbetten sonra birlikte düştük yola, sıkışık trafikte önce ben çekindim arabaların arasına dalmaya, ama bi baktım eleman sağdan soldan gidiyo, ben de takıldım peşine.Bi ara öne geçtim, arkamdan eskort gibi geliyodu, trafik sıkışıyo bi sirenle yolu açıyo hemen,sağdan soldan birlikte geçiyoruz arabaları, çok zevkli bi sürüş olmuştu eskortla birlikte
keşke tüm polislerimiz herkez gibi içten ,cana yakın olsa
YA İSTİKLAL ,YA ÖLÜM ! ! !
Alemin kralı çarşı , herkeze karşı
muhaha cok güselmis:D
babamın başına gelmişti benzer bi olay ama polis sakattı biraz
bomboş yolda giderken dur diyo babama, duruyo mecbur.
beni şuraya götür, babam niye diyo, polis devlet memuruyum işe gidicem diyo, babamda bende devlet memuruyum okula gidiyorum diyo, bırakıyo yolda polisi
ATAMASI YAPILAN ÖĞRETMEN
Oooo tabi yaa çok şanslısın. Hem de ne şans !
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
Eh İstanbul burası olmaz olmaz
[COLOR="Blue"]TANRI, İNSANLAR UZUN ÖMÜRLÜ OLSUN DİYE BOZCAADA YI YARATMIŞ[/COLOR]
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)