Asya Motor 150-T1 --> 200km yapabilir mi?
Reklamlar
-
Arkadaşlar,
Asya motor 150 T1 marka motor kullanıyorum ve Safranboluda ikamet ediyorum.Zonguldağa gitmem lazım ve burdan zonguldak 100KM dönüş 100KM toplam 200KM yol yapmam gerek.Sizce bu motorla gidilirmi?
Max 115 görüyorum.
LÜTFEN YARDIMCI OLUN..
http://www.motosikletpazari.com/ilan...eri/4942/1.jpg
Reklamlar
-
Bakımını yaptıktan sonra yağını bujisini kayışını kontrol ettikten sonra fazla sıkıştırmamak kaydıyla rahat rahat gider gelirsin.
Bendede 150T-1 war neredeyse sürekli gaz dipte 130km yol gidiyorum banamısın demiyor kendine ve motora güvendikten sonra gerisi gelir
iyi yolculuklar
-
Daha öte bile gidersin 80-90 ı geçme rahat rahat gidersin
-
şu an bir sorunu yoksa yağı bujisi kayışında bir sorun vermiyorsa bas gaza git..80 civarında sorunsuz gidersin rahat gidersin...
Arabada VOLVO , Motorda KYMCO... Kalite ve sağlamlıktan vazgeçmeyenler için..
-
Kardeşim o motorla Türkiye'yi gezenler var.Senin motor her yere gider.Yeterki yağını suyunu bujisini eksik etme.Zonguldak'a geleceksen Ereğli'yede beklerim.Saygılar.
-
canberk-_- adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar,
Asya motor 150 T1 marka motor kullanıyorum ve Safranboluda ikamet ediyorum.Zonguldağa gitmem lazım ve burdan zonguldak 100KM dönüş 100KM toplam 200KM yol yapmam gerek.Sizce bu motorla gidilirmi?
Max 115 görüyorum.
LÜTFEN YARDIMCI OLUN..
http://www.motosikletpazari.com/ilan...eri/4942/1.jpg
Sen hiç Ümmet abiyi duymadınmı genç?
-
Bende onu örnek verecktim kendisine ama biliyordur diye söylemedim.
-
gidersin arkadaşım çok rahat gidersin
Boş gezenin boş kalfası rallici cadde tayfası...
-
Arkadaşlar beni bilgilendirdiğiniz için çok teşekkür ederim,tüm stres,korkumu aldınız walla çok sağolun...
-
ben 2006 senesinde ilk motorumla hiç durmadan 100km yolu 2 kişi çok rahat gittim
biraz yorucu oluyor ama motoruna güveniyoran çok rahat şekilde gidip gelirsin,
benim motorum mondial 151 rs idi.
HONDA;hayat onda...
İ.V.İ.B.İ
DRİFT RELİGİON
-
Ne irfandır veren ahlâka yükseklik nede vicdandır, Fazilet hissi insanlarda, Allah korkusundandır
-
ben 150cc scooterla cın malı 300km gıttım 300km geldım bırgun ıcınde altınoluktan ızmır yapmıstım cok defa 1gun ıcerısınde cananakkale yaptım 150gısı 150gelıs bı problem yasamassın okadar kısa mesafede
-
Kullanım kılavuzunda yazıyor zaten bellli aralıklarla dinlendirirsen sorun çıkmaz .. Ben de bisan lifan 125 vardı 170 km gittiydim soluksuz iki kişi ortada monitör..
-
Arkadaşlar doğru güzelde bide benim keratayla yarım saat gezeyim,eksoz alev gibi oluyor dokun elin yanar o biçimde yani..o neden olur ki?
bi zararı olmasın lastiğe fln?
-
Arkadaşlar doğru güzelde bide benim keratayla yarım saat gezeyim,eksoz alev gibi oluyor dokun elin yanar o biçimde yani..o neden olur ki?
---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:49 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:47 PM ----------
canberk-_- adlı üyeden alıntı
Bu sorumla ilgili de lütfen yardımcı olun yola çıkacağım sizden cevap bekliyorum...
-
bi zarari felan olmaz olur o kadar sicaklik lastigede bi zarari olmaz
-
dostum aynı motordan bende var 200 km de yolmu bir günde 2 kişiyle sürekli tamgaz toplam 5 saat içinde 300 km yol gittiğimi biliyorum daha fazla gidilir gidiceğim yer okadardı bakımlı olduktan sonra gidiyor ama çok yorucu oluyor orası ayrı
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar. Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar. :bounce:
-
Gider tabi neden gitmesin 200 km yolda gitmesse kaldır at o makineyi
-
walla çok iyimiş yaa çin malı diyip sallamamak lazım :p
-
arkadaşım daha dün yuvacıka 2 kişi gittim geldim 1 günde 406 km yol yaptım hangi motorla sence ? bak sol tarafta yazıyo bakımını tam yap gidersin her yere
İnanın Çocuklar! Güzel Günler Göreceğiz, Güneşli Günler, Motorları maviliklere süreceğiz.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)