Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Elektirikli Scooter Almayı Dusunuyorum [yardım]

REKLAM ALANI

Mondialin elektirikli scooterinden arkadas cok tasarruflu almayı düşünüyorum motosikletim var daha yeni ceza yedim trafikten sogudum motorumdan sizin onerilerinizi bekliyorum şehir içi gezilecek motormu elektirikli scooterlar

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

ehliyetin yoksa moto için elektrikli scooter al .ama ehliyetin varsa sadece ekonomi olsun diye alıyorsan okadar ekonomik aletler değil. sonuçta aküleri bir dünya para.1500 liraya elktrikli scooter alıp 30 km hızı geçmeden gitmek çok sıkıcı gelir. ayrıca çok kolay çalınır. adam bagaja atar götürür. motosikletin yerinii tutmaz ve ekonomik bir araç değil.
    yani sene de taş çatlasın elektrikli scooterla yapacağın km 3000 km dir bilemedin 5000 km

3000 km bir 100cc motosiklete binsen yakacağı benzin 200-300 lira
    e zaten scooterın aküleri de 4 tane 300 liraya yakın yani

ama ehliyet yoksa alabilirsin bi elektrikli scooter

Bence gezilecek motor değil o paryı ona vericeğine al 100lük bir scooter mesela yine mondial 100lük scooter sürücek piyasaya yakın zamanda 125urt'nin 100lüğünü onu al ama ehliyetin yok bilemem.

kurubuz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBF1000FA
    Onlar oyuncak be hocam , ne işin var elektrikliyle pilliyle kömürlüyle. Çocuklara göre onlar. 30 km yi geçemeyen scooter ile caddelerde gezebileceğini mi sanıyorsun, ilk kamyonun altında kalırsın Allah korusun.

semih39 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    FZ6 FAZER
    bu elektrıklı scooterları neden bu kadar cok yargılıyorsunuz anlamıyorum. bence on numara aletler kendım kullandığım ıcın soyluyorum eğer sehir içinde dolaşcam dıyorsan cok guzel bı alet hızı 30km değil 50km yapıyor buda sehır içinde ideal ehliyet gerekmıyor plakada istemiyorum.sehır dısındada dolasmak ıstıyorum dıyorsan onu bilmem ama sehir içi ideal.

Osbourne - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Var
    heryeri istanbul olarak algılamayın zaten güney kentlerinde oturuyor olsam bende alırdım bir tane..
    ses yok seda yok bız bızz gidersin işte ne güzel..

Motosikleti
    CBF 150
    para sorun değilse honda today 50cc hem de ekonomik

Motosikleti
    malesef yok :( kararsız
    kurbuz kardeşime katılmıyorum bu konuda bende bi elektirikli bisiklet var ve gayette iyi sürüyorum ayrıca caddelerde de gezmek açısından sorun olmuyor tabi dikkatli kullanırsan bunları 50 60 yaşındaki insanlarda kullanıyor ve benimki 40 km hız yapıyor gerçi şimdi satmaı düşünüyorum chopper alıcam

ÖzLeMKaYrA - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Suzuki An 125 HK, RKS Titanik, RTR TVS Apache
    Ben 2 senedir kullanıyorum ilk aldığmda 50 km yolu kesintisiz gittim ama üzerinde yada klavuzunda yazdığı gibi trafik olan yerde kullanımı yasak sanırım 40 45 km hız yaptığı için ayrıca ani kaçışlarda tehlikeli bir motor gibi değil bisiklet gibi kullanmak zorunda kalıyorsun dar yollarda yanından araçlar geçerken zaten motorları adam yerine koymuyorlar. Benimkisi eskilerden yokuşu zor çıkıyorum şükür yenileri yani 240 w ları çıkıyormuş. Bide şarj olayı zamanla dert. Yolda kalmamak için şarj bitmeden devamlı fulleyince akünün ömrü kısalıyor. Hiçbir zaman 2 kişi binme oda ömrünü azaltıyor. Ben hergün şarj ediyorum devamlı tepesindeyim. Yaz kış kullandım. Sakin ve düz yollar için düzgün şarj edersende eğer uygun ama yeni akülerin orijinalide pahallı. Ben hala akü değiştirmedim. Bu yazı geçiririm ama ömrü azaldı. Yeni akü yerine motorumu tercih ederim.

---------- Mesajlar birleştirildi - 02:59 ---------- bir önceki mesaj zamanı 02:56 ----------

Birde satarken ucuza gider diye düşünüyorum. Bu konuda bilgisi olan var mı?
    piyanist_irf bunu beğendi.

viper17 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı semih39 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bu elektrıklı scooterları neden bu kadar cok yargılıyorsunuz anlamıyorum. bence on numara aletler kendım kullandığım ıcın soyluyorum eğer sehir içinde dolaşcam dıyorsan cok guzel bı alet hızı 30km değil 50km yapıyor buda sehır içinde ideal ehliyet gerekmıyor plakada istemiyorum.sehır dısındada dolasmak ıstıyorum dıyorsan onu bilmem ama sehir içi ideal.
    Elektrikli bisiklet ve bisikletlerin trafiğe çıkması yasaktır.
    Nereye bakarsan, oraya gidersin.

Kocaeli İl Temsilcisi piyanist_irf - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    kawasakı versys,honda wın-go
    Alıntı ÖzLeMKaYrA adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ben 2 senedir kullanıyorum ilk aldığmda 50 km yolu kesintisiz gittim ama üzerinde yada klavuzunda yazdığı gibi trafik olan yerde kullanımı yasak sanırım 40 45 km hız yaptığı için ayrıca ani kaçışlarda tehlikeli bir motor gibi değil bisiklet gibi kullanmak zorunda kalıyorsun dar yollarda yanından araçlar geçerken zaten motorları adam yerine koymuyorlar. Benimkisi eskilerden yokuşu zor çıkıyorum şükür yenileri yani 240 w ları çıkıyormuş. Bide şarj olayı zamanla dert. Yolda kalmamak için şarj bitmeden devamlı fulleyince akünün ömrü kısalıyor. Hiçbir zaman 2 kişi binme oda ömrünü azaltıyor. Ben hergün şarj ediyorum devamlı tepesindeyim. Yaz kış kullandım. Sakin ve düz yollar için düzgün şarj edersende eğer uygun ama yeni akülerin orijinalide pahallı. Ben hala akü değiştirmedim. Bu yazı geçiririm ama ömrü azaldı. Yeni akü yerine motorumu tercih ederim.

---------- Mesajlar birleştirildi - 02:59 ---------- bir önceki mesaj zamanı 02:56 ----------

Birde satarken ucuza gider diye düşünüyorum. Bu konuda bilgisi olan var mı?

abla bi, tur versene benim hiç elektirikli pisikiletim olmadı
    | ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌|
    |_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_| http://www.irfmotor.com/

Motosikleti
    Alıntı piyanist_irf adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    abla bi, tur versene benim hiç elektirikli pisikiletim olmadı

Tamam olduğun yere gelmem için onunla bana 2 hafta ver şarjı çabuk bitiyor 8 10 saat mola verip doldurmam lazım günde 70 km anca gelirim eskidi artık. Bir tur binmek için sen gelmelisin@_@

Motosikleti
    Tamam olduğun yere gelmem için onunla bana 2 hafta ver şarjı çabuk bitiyor 8 10 saat mola verip doldurmam lazım günde 70 km anca gelirim eskidi artık. Bir tur binmek için sen gelmelisin@_@
    bana markasını modelini ver ona bir akü sistemi bulurum ben 2 şarjda burdasın hayırlı sahurlar inşallah bir gün yolum düşerse o taraflara sözün olsun

Motosikleti
    St max .... evet sahur vakti allah kabul etsin

Motosikleti
    St max .... evet sahur vakti allah kabul etsin
    evet galiba bu modeller çoğunlukta şimdi gogıl amca gösterdi bana resimlerini bak ne yapalım

sen onu bana otobüsle yolla ama ruhunu teslim etsin ben ona buradan 50 cc lik bir motor kopyala yapıştır yapayım pilastik aksamlarının içine koyarım kimse farketmez bile , şirin sessiz birde egzost taktıkmı elektirinkli deyi yutturursun herkeze

hatta hem elektirinkli hemde benzinli olur hemde pedal çevirirsin eee daha ne olsun olmazmı pekala olur

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)