Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 123 SonuncuSonuncu

arkadaşlar yamaha kampanya yapmış...

REKLAM ALANI

wr 125x i çok beğendim hoş bnce bayaa ama 4.000 euro xD 125cc

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    TOP SPEED - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SYM JOYMAX 250 VESPA 125 3 V İE
    Gene çok pahalı halen bu fiyatlara kâr yaptıklarına göre olması gereken gerçek fiyatları siz düşünün bir motorda kâr marjı en az % 50 dir beyler bunu unutmayın.
    İMPOSSİBLE İS NOTHİNG

jönysf - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    TOURING XJ6 gözüme kestirdim bekliyelim bakalım belki 2. ele düşer

Motosikleti
    Suzuki AN 125
    Arkadaşlara tamamen katılıyorum, ne yazık ki bu distrübütörlerde ekonomi bilgisi sıfır olduğu gibi ahlak bilgisi de sıfır...

Motosiklet kültürünün gelişmesinin önündeki en buyuk engel de bu paragöz insanlar, ülkedeki motosiklet kültürüne en buyuk katkıyı bunlar değil dondurma dolabı üreten uğur yaptı ne yazık ki ...

Ekonomi bilgileide sıfır..dönüşümden , dolaşımdan, katma değer den haberleri yok hala kakalamaya çalışıyorlar millete;

Aşağıdaki fıkra katma değerin ne olduğunu çok güzel anlatıyor...
    Mevsim yaz, aylardan Ağustos ayı...
    İtalya / Riviera kıyısında küçük bir kasaba, yaz sezonu, ancak yağmur yağıyor, yani
    kasaba bomboş.
    Herkesin borcu var ve kredi ile yaşıyorlar.
    Şans eseri bir otele zengin bir Rus geliyor ve resepsiyona 100 $ bırakıp,
    odaya bakmaya çıkıyor.
    Otel sahibi parayı hemen alıp, et marketine olan borcunu ödüyor.
    Market sahibi 100$ kaparak, hemen toptancıya olan borcunu vermeye gidiyor.
    Toptancı büyük bir sevinçle parayı alıp, kriz nedeniyle kredili hizmet
    veren son defa birlikte olduğu
    fahişeye götürüyor.
    Fahişe parayı alıp aynı otele giderek oraya olan borcunu ödüyor....
    Ve o anda Rus müşteri odadan geri dönüyor ve odayı beğenmediğini söyleyip
    100$ parasını alarak kasabayı terk ediyor.
    Rus müşterinin bu ziyaretinden somut olarak hiç para kazanan olmuyor, ancak
    TÜM KASABA BORÇLARINDAN KURTULUYOR VE GELECEĞE ÜMİTLE BAKIYOR!!!

Motosikleti
    gönüller bir olsun da..
    Alıntı mete_han adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    taş değilde biz orta yerden çatlıycaz haci...bunlar sanki gavur evladı gibi bizi sürekli düdüklüyorlar...yahu aynı gemideyiz...sen motor satıcan ben alıcam servisi yedek parçası vs...çarklar dönecek...noldu şimdi ybr 250 ler elinde patladı...
    zaten 2 senedir patlıyordu ellerinde. alışmışlardır bu sefer kriz patladı olacak bi yanlarda..

Alıntı omercem adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlara tamamen katılıyorum, ne yazık ki bu distrübütörlerde ekonomi bilgisi sıfır olduğu gibi ahlak bilgisi de sıfır...

Motosiklet kültürünün gelişmesinin önündeki en buyuk engel de bu paragöz insanlar, ülkedeki motosiklet kültürüne en buyuk katkıyı bunlar değil dondurma dolabı üreten uğur yaptı ne yazık ki ...

Ekonomi bilgileide sıfır..dönüşümden , dolaşımdan, katma değer den haberleri yok hala kakalamaya çalışıyorlar millete;

İtalya / Riviera kıyısında küçük bir kasaba, yaz sezonu, ancak yağmur yağıyor, yani
    kasaba bomboş.
    odaya bakmaya çıkıyor.
    fahişeye götürüyor.
    Yazdığınız fıkra gerçekten etkilayici şaşırıdm doğrusu.

jönysf - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı omercem adlı üyeden alıntı Mesajı göster

kasaba bomboş.
    odaya bakmaya çıkıyor.
    fahişeye götürüyor.
    burda bir eksiklik var fahişe otelciye parayı ödüyor ama otelcide para kalmıyorki rus geri alıyor sonuç olarak kısır bir döngü oluyor.

PIERzig - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Xj6
    Alıntı mete_han adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    hepsi satamadıkları fahiş fiyat talebinde bulundukları onurlu bir şekilde ticaret yapmadıklarına delildir bu durum..
    Bu indirimi tükürdüğünü yalamak gibi düşünmeyin...
    Forumda kimin yazısıydı hatırlamıyorum ama kışın olmayan satışlarda fiyatı yüksek tutmaları yaza dogru ise indirim yapılması bekleniyordu ki bu arkdaşın tahmini dogru çıktı...
    Yani satış stratejisii...
    Ama bu fiyat bu motorun hakkı olmadığını düşünüyorum halaa

korkut 250 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Fz6 Fazer..Ve birde Yavrusu
    bu Mt3 fiyatı hala yüksek bence...
    Bir damla özür nice yangınları söndürür.Gurur yapmayın yoksa o yangın tüm sevdiklerinizide götürür.

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    CBF150'yi,CBF250'yi sattım...Şimdi 2009 GT250r
    Alıntı korkut 250 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bu Mt3 fiyatı hala yüksek bence...
    Napacan MT03'ü.Tek silindirli 660 cc motor.Vergisi fazla.Titreşimi çok.Bide asfalt motoru.Hadi enduro olsa bari arazide katlanırsın titreşimine.Ancak asfalt motoru ve tek silindir ne alaka.

Beyler geçen honda bayisinde biraz muhabbet ettik.Bayi sahibi açtı ağzını yumdu gözünü.Ben buraya honda levhasını asmak için açmadım bu dükkanı diyo.Para kazanmak istiyorum diyo.Sokaklar caddeler cup motorlarla dolup taşarken biz bi tane cup motor satamıyoruz diyo.Her yer kanuni mondial olmuş.Adam resmen honda tabelasının altında işkence çekiyo.600'lük motorları zaten alan yok.Tek sattıkları cbf150.250'lik motor zaten yok hondanın.Bu gidişle Türkiyede ne honda bayisi kalacak ne yamaha.

Motosikleti
    Alıntı kingman30 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Napacan MT03'ü.Tek silindirli 660 cc motor.Vergisi fazla.Titreşimi çok.Bide asfalt motoru.Hadi enduro olsa bari arazide katlanırsın titreşimine.Ancak asfalt motoru ve tek silindir ne alaka.

Beyler geçen honda bayisinde biraz muhabbet ettik.Bayi sahibi açtı ağzını yumdu gözünü.Ben buraya honda levhasını asmak için açmadım bu dükkanı diyo.Para kazanmak istiyorum diyo.Sokaklar caddeler cup motorlarla dolup taşarken biz bi tane cup motor satamıyoruz diyo.Her yer kanuni mondial olmuş.Adam resmen honda tabelasının altında işkence çekiyo.600'lük motorları zaten alan yok.Tek sattıkları cbf150.250'lik motor zaten yok hondanın.Bu gidişle Türkiyede ne honda bayisi kalacak ne yamaha.
    Yok ya ondan demedim nasip olursa bir ay içersinde fazerimi alıyorum..
    Bir damla özür nice yangınları söndürür.Gurur yapmayın yoksa o yangın tüm sevdiklerinizide götürür.

Motosikleti
    xl650 transalp, ybr 125
    XT660 R ile XT 660x arasındaki fark işin gerçek boyutunu gösteriyor.

Serk21 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KTM DUKE 390
    hemen firmalara fok atmayın sonuçta onların sahipleride türkler.bir de dönüp kendimize bakalım.bakın orda r125 in fiyatı 8.150 yazıyor ama sahibinden.com da 7.800 e 2. elini satmaya çalışıyor bizim çakal vatandaşlar..yani yok bayi motosikletçinin önünü kesiyor vs olayı az bile yapıyor.hyosung gt250r ları bilirim sıfırı 8.000 iken ilanlarda 7.600tl yazdıklarını.bizim vatandaşlar böyle yaparsa bayi neler yapmaz?he bana sorarsanız R125 in edeceği para 5.000 max..YBR250 ise 5.750tl.hyo250r a gelirsekte 5.900. ikinci elde de düşün işte bu fiyatlardan biner ikibiner tl fazlası haram

Motosikleti
    Alıntı Serk21 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    hemen firmalara fok atmayın sonuçta onların sahipleride türkler.bir de dönüp kendimize bakalım.bakın orda r125 in fiyatı 8.150 yazıyor ama sahibinden.com da 7.800 e 2. elini satmaya çalışıyor bizim çakal vatandaşlar..yani yok bayi motosikletçinin önünü kesiyor vs olayı az bile yapıyor.hyosung gt250r ları bilirim sıfırı 8.000 iken ilanlarda 7.600tl yazdıklarını.bizim vatandaşlar böyle yaparsa bayi neler yapmaz?he bana sorarsanız R125 in edeceği para 5.000 max..YBR250 ise 5.750tl.hyo250r a gelirsekte 5.900. ikinci elde de düşün işte bu fiyatlardan biner ikibiner tl fazlası haram
    Aaah keşke ama o fiyatlar hayal.

Süper Moderatör Olcay Avşar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda NC 750X
    Amma ekonomi profosörü ve ticaret erbabı varmış sitede yahu
    "normal insanlar bir yerden bir yere gitmek için araba kullanırlar, motorcular ise motosiklet kullanmak için bir yerlere giderler"

mete_han - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Melmeket Uşak/Manisa.2020 NC 750 X DCT/2015 CBF150
    Alıntı Eyong adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Amma ekonomi profosörü ve ticaret erbabı varmış sitede yahu
    usta 2+2 = 4...bunu hepimiz biliyoruz...bunlar bizi ayakta öpmek istiyor...markayı satmak için piyasayı fiyatı yüksek tutuyorlar...bunu bilmek için prof veya ticaret erbabı olmak gerekmiyor ...pazardan limon aldıysan tamamdır olay...sürümdne kazanma diye bir şey vardır...bu adamlar memur...KOÇ un memuru...memur zihniyeti illaki devletde olacak değil ya...meüst düzey memurlar...çoğuyla ahbaplığım var...YBR 250 satılmadı...bunu biliyoruz...bu hususta kimin kellesi gider sence...kim bu konuda stres yapmalı...veya işini kaybetme riskini kim alır...BELDEYAMA ya git...şimdi bu başarsızlığın sorumlusu sence kim...

cevap veriyorum ...KİMSE...neden strateji bu...10 tane ybr 250 satalım 3 lira kazanalım...30 tane satıp 3 lira kazanalım sokaklar yamaha dolsun mantığı yok...ben markayım arkadaş işine gelirse...serbest piyasa şartları var..ben zaten YBR 125 den voliyi vuruyorum...YBR 125 ten kazanıyorum diyor...

10 tane ybr 250 satıp 1 lira kazanacğıma 1 tane dragstar satarım yine 1 litra kazanırım diyor adamlar...anladınmı usta...
    Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
    (1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar

345 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbr 600f,hyosung gt250r
    Bu fiyata da satamazlar...Asla rakip 250 cc lerin ulaştıkları rakamlara ulaşamazlar baştan yanlış politikayla girdiler bu sınıfa

Gökhan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    F 650 GS
    -Motosiklet üzerinde benzeri gözülmeyen %50 vergilendirme varken firmaları suçlarız.
    -Devletimizin yaptıgı yasalar geregi motosikletin kamyondan daha yavaş gitmesi gerekiyor ama biz radara yakalanınca sadece yasaları uygulayan memuru suçlarız.

vs. vs.

İlginç bir milletiz.

mete_han - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Melmeket Uşak/Manisa.2020 NC 750 X DCT/2015 CBF150
    Alıntı ELINT adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    -

İlginç bir milletiz.

o devlet içinde iki kelam yazarız hatırın için...O Devlet ki benden harç adı altında 317 tl aldı....daha dün...neden aldı niçin aldı bilinmez...HARÇ...bize bu öğretildi...Devlet anadır babadır...Devlete söz olmaz...Devlete kaka dersen teröristsindir...Devletin vurduğu yerde gül biter...Devlet sever de ...döver de...söver de...Devletin vergisine kelam olmaz...Devletin vergisi kalkar...Honda bunu ZAM olarak yansıtır...çakalın biri gider başka bir çakal gelir...biz sürüden ayrılmayalımda gerisi kolay...

en basit örnek BENZİN deki vergiye gıkımız çıkmıyorsa çıkıyorsada cılızsa daha da iflah olmayız...
    Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
    (1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar

Süper Moderatör (BBRR) Barış Şuşut - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı aykan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    +20000aşşağı çekin biraz daha bunlarda fahiş ybr 250 nin hakkı taş çatlasın 6....
    Yukarda Allah var . CBR 125 gibi bir ucube o fiyata satılıyo ... yapma din kardeşiyiz cbr 125 o fiyatsa bu motorun 15000 den az olmaması lazzım aradaki fark bu kadar büyük çünki ...

Tüm dünyada kriz var satış düşünce direk fabrialar fiyat kırıyo bu zurnanın son deliği olan bizlere kadar yansıyo tabiki ..aslında istikrarlı fiyat en iyisidir ... şimdi pahalıya sıfır alan adamın zararını düşün bi sıfırı %20 gibi ucuzlamış .. 2. eli yarı yarıya olur .. büyük zarar bence ...

Honda ve diğer pazara hakim firmalardanda ataklar bekliyoruz
    [B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]

2. sayfa BirinciBirinci 123 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)