Dostum büyük geçmiş olsun
ÇOK ÜZÜLDÜM... en kötüsü bu olsun....
geçmiş olsun...
her gün o yolu kullanıyorum,özelliklede geceleri o yol çok tehlikeli oluyor!!!
geçmiş olsun verilmiş sadakanız varmış
drift bilmem ne :P :queen::queen:
Çok çok geçmiş olsun. Bir daha yaşamaman dileğiyle.
Dağda üç beş koyun sürüsü, Tutturmuş bir kürdistan türküsü, Almış bayrak diye bir masa ötüsü, Satsan beş para etmez ne dirisi ne ölüsü. Soysuz olan sensin, toprak senin neyine, İte itlik yapıp kafa tutma beyine. Duy ulan soysuz!! NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!!!
geçmiş olsun arkadaşım
[COLOR="Blue"][B]Dünyanın En Delisi Motor Sürenmiş İkinci Delisi İse Arkasına Binenmiş Ben Her Zaman Birinci Deli Oldum İkincilik Bana Yakışmaz[/B] [/COLOR]::bira01:::flower:::bira01::
gecmiş olsun faruk tekrardan aman ai dikkat daha cok gezi yapacagiz daha cok 30 binler devirecegiz
https://www.youtube.com/watch?v=GGatfgQkPGY
geçimş olsun arkadaşım...
kardeş geçmiş olsun Allah korusun.inşallah
GEçmiş olsun dostum, ucuz atlatmışsınız, en son kazamız bu olsun....
gecmıs olsun
booş kooooooooooyyyy gitsin
geçmiş olsun , allah beterinden korusun arkadaşım. full koruma lazım işte bu makinelere bindiğin an.. artçıda olsa olacak abi koruma.. geçmiş olsun
İkinize de çok geçmiş olsun
geçmiş olsun bunlar ufak kazalar tecrübe oluyor birazda allah daha beterinden saklasın
UÇURUMUN KENARINDA OLSAN BİLE SIRF HAYATA GICIKLIK OLSUN DİYE GÜLÜMSE
geçmiş olsun
[FONT="Arial Black"][COLOR="Red"]BU ALANA REKLAM ALINIR[/COLOR][/FONT] ::tutkuy::
çok geçmiş oslun bilirim bu duyguyu bende arkamda kuzenim warken kaza yapmıştım sonra film şeridi gibi gözümün önünden geçmişti bütün sülale beni azarlayacak ne yaptın ne ettin diye vebali ayrı dert Allah göstermesin :( bu arada bizim yollarda davar çok geçen gün yolda yürürken adamın biri sigara fırlattı arabadan gözüme geldi :@ ama plakasını aldım elbet görücem bi yerde ondan sonra olanları yazarım artık buraya arabayı yakarmıyım yoksa keserle parçalarmıyım..sen plakayı alamadın mı?yada başka biri?
geçmiş olsun arkadaşım...
Hissettiğin gibi yaşa...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)