Trafik Polisi ve Jandarma arasındaki farklar
-
İyi günler herkese.Ben trafik polisi ve jandarma arasındaki farkları tartışmaya açıyorum.Herkes fikrini çekinmeden belirtsin.
gidişime bıyıklılar duruşuma bıyıksızlar:P
Reklamlar
-
Tek farkı Polis şehir merkezinde Jandarma şehir dışında yetkisini kullanıyor ..Yetki bakımından hiç bir farkları yok ikisininde yetkisi aynı...
Bir damla özür nice yangınları söndürür.Gurur yapmayın yoksa o yangın tüm sevdiklerinizide götürür.
-
korkut 250 adlı üyeden alıntı
Tek farkı Polis şehir merkezinde Jandarma şehir dışında yetkisini kullanıyor ..Yetki bakımından hiç bir farkları yok ikisininde yetkisi aynı...
Peki polislerin jandarmalara göre daha da tölerans tanıdığını duydum.Bunun hakkında ne söyleyeceksiniz?
-
JANDARMALAR ACIMASIZ OLUR HABERİNİZ OLSUN TORPİLEDE BAKMAZ (İSTİSNALAR KAYDEYİ BOZMAZ)
POLİS ÖLE DEĞİL HEMEN KAFAYA ALDIN MI MEMLEKET ŞU BU PAÇAYI KURTARIRSIN
YADA ARKAN VARSA TAMAMDIR. :d:d
-
hacimuhittin adlı üyeden alıntı
Peki polislerin jandarmalara göre daha da tölerans tanıdığını duydum.Bunun hakkında ne söyleyeceksiniz?
Ben Konyada yapmıştım askerliği Jandarma olarak tabii polislere göre töleransı yoktur neyse onu yapar .
Bir damla özür nice yangınları söndürür.Gurur yapmayın yoksa o yangın tüm sevdiklerinizide götürür.
-
biri koklar biri öper
tecrübe ile sabittir
-
Jandarmaya bulaşmamakta fayda var.
-
Moderatör
Çok tehlikeli bir konu Kürşad abimiz vardı bir zamanlar forumda Jandarma Trafikte görevli, konuyu duymasın görmesin
Dip not : Jandarma kanunlarca belirlenmiş trafik kurallarına tamamen, noktası ve virgülüne kadar uyar, zaten görevi de budur.
Legends may sLeep.. But they never diE..!
-
Jandarma asker işte, emir neyse odur; emir demiri keser, o kadar.
Tolerans beklemeyin.
Askerliğin disiplini ve kuralları katıdır.
-
Belki de ruhsatın arasına 3-5 bir şey koyacaksın.Eğer rüşvete niyeti varrsa alır gider yoksa 'Sen devletin memuruna rüşvet mi teklif ediyorsun ' gibi cevapla karşılaşırsan abi ben ruhsatı cüzdan yerine kullanıyorum diyerekten yırtmak ama ehliyet olmadığı içnide yırtamıyorsun...
-
Moderatör
Bu Konu MT Site Yönetimi Tarafından Kapatılmıştır. |
|
Sebep: Herhangi bir alanda kisileri,kurumlari,kuruluslari veya devlet'i küçük düsürecek resim,yazi,alinti vb. seyler kesinlikle yasaktir.Bu gibi durumlarda uyari yapmadan üyeyi forumdan silme hakkimiz saklidir. |
|
|
YÜRÜYEN BİR APTAL OTURAN İKİ AKILLIDAN DAHA ÇOK YOL ALIR
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler