Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
5. sayfa BirinciBirinci ... 3456 SonuncuSonuncu

İlk Kazam...

REKLAM ALANI
    Hay.alper.est - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Geçmiş olsun arkadaşım.

Trafikte kendin bile iyi sürücü olsan ne fayda böyle sürücüler odluktan sonra.Bu arada sende kağıt üzerinde eksiklerin odluğu için sigorta russat sana daha fazla zarar uğratmış aman diyim sakın bu devlet karşısında madur olmaya kalkma haklıyken haksız duruma düşersin.
    ''Yaşamak özgürlükse, özgürüz hepimizde...''

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

gündüzleri çayırova, akşamları karakartal, geceleri alice harikalar diyarında...
    Motosikleti
    azrailden yeni arakladım...
    işte arkadaşın kırdığı parmaklar...

I gOt a GaMe To Win...:bounce:
    eskiden [COLOR="Red"]merter[/COLOR] vardı şimdi [COLOR="red"]fenerbahçe[/COLOR] var...
    [B][COLOR="Red"]drift religion[/COLOR][/B]

korkut 250 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Fz6 Fazer..Ve birde Yavrusu
    Alıntı hell24 adlı üyeden alıntı Mesajı göster

Üç parmak gözüküyor diğer ikisi nerede.
    Bir damla özür nice yangınları söndürür.Gurur yapmayın yoksa o yangın tüm sevdiklerinizide götürür.

S40 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Monero Angel
    Alıntı avare rulman adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    geçmiş olsun biraderim.

uygun takip mesafesini korumaya dikkat etmek, araç sollarken kısaca korna bipletip kendinizi farkettirmek gibi ufak alışkanlıklar hayat kurtarır/kurtarıyor.
    özellikle korna bipletme lafın benim ufkumu aydınlattı. harby harika yöntem.
    tşk ederim sana bundan sonra bunu sık sık kullanıcam. gerçekten akıllıca bi yöntem zaten motor küçük en azından sesle ikaz şoförlerin dikkatini çeker.

tşk ediyorum. motora bakış açım değişti....!!!!!
    Everybody can't be motorcylyst...!

by_001 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    kawasaki er5 cbr 929
    geçmiş olsun...allah c.c tekrarını yaşatmasın..:(
    kawasaki er5 yamaha xjr 1300

ceyhun__22 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBF150
    geçmiş olsun . Bitmez bu emniyet şeridi öküzleri

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Leike gitti kaldık kawaya
    Geçmiş olsun kardeşim.

hasanpinar0537 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    tekrardan geçmiş olsun AYDIN
    HONDA;hayat onda...İ.V.İ.B.İ
    DRİFT RELİGİON

AYBERK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    çok üzüldüm...

geçmiş olsun...

allah (c.c) beterinden koruuş,bunada şükür...

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Kanuni Racer 200 // Northwing SLR 150
    Alıntı Hay.alper.est adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Geçmiş olsun arkadaşım.

Trafikte kendin bile iyi sürücü olsan ne fayda böyle sürücüler odluktan sonra.Bu arada sende kağıt üzerinde eksiklerin odluğu için sigorta russat sana daha fazla zarar uğratmış aman diyim sakın bu devlet karşısında madur olmaya kalkma haklıyken haksız duruma düşersin.
    saol tesekkurler ama bu arada bılmıorum nedendır fakat bı ceza gelmedı sıgortasız kullanmaktan cekıcı ve park parası odedım sadece

---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:54 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:53 PM ----------

Alıntı korkut 250 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Üç parmak gözüküyor diğer ikisi nerede.
    2tanesı alcının ıcınde kaldı abı onlar gozukmuo merak etme saglam onlarda sadce kırıklar

---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:54 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:54 PM ----------

Alıntı AYBERK adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    çok üzüldüm...

geçmiş olsun...

allah (c.c) beterinden koruuş,bunada şükür...
    sagol ayberk abım tesekkurler

---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:55 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:54 PM ----------

Alıntı hasanpinar0537 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    tekrardan geçmiş olsun AYDIN
    saol hasan cok tesekkur ederım tekrar

---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:56 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:55 PM ----------

Alıntı erdemd adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Geçmiş olsun kardeşim.
    Alıntı ceyhun__22 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    geçmiş olsun . Bitmez bu emniyet şeridi öküzleri
    Alıntı by_001 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    geçmiş olsun...allah c.c tekrarını yaşatmasın..:(
    saolun arkadaslar tesekkur ederım teker teker

---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:57 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:56 PM ----------

Alıntı S40 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    özellikle korna bipletme lafın benim ufkumu aydınlattı. harby harika yöntem.
    tşk ederim sana bundan sonra bunu sık sık kullanıcam. gerçekten akıllıca bi yöntem zaten motor küçük en azından sesle ikaz şoförlerin dikkatini çeker.

tşk ediyorum. motora bakış açım değişti....!!!!!
    aynadan koskoca motoru gormeyen ne korkayı takar nede baska bırseyı o adam okuzse onun onune gecılmez okuz okuzdur ama genede tabıkı ıyı bır yontem

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti

walla cem abı sadece bunu eklemen benı nası mutlu ettı bılemessın

Seni unutmayacağız
    Nur içinde yat
    bilginozi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    600rr ABS - 2008
    Vallahi kimse kusura bakmasın lütfen, ama bu memlekette motor kullanmak akıl karı bir iş değil bana gore, oto sürücüleri motorları gormüyor bir defa, sen arabanın altında kalıp olsen adamı 10 sene hapse atsalar ne olur sen oldukten sonra. Birçokları dikkatli olalım otolardan diyor. Trafikte dikkat bir kenara ama korka korka bu motoru süreceksen bunun zevki neresinde? sürme daha iyi. En azından hastanelik olup sağlığını kaybetmezsin. Bunun da yanında ciddi kazalarda belden aşağı felc yada tamamen felc olma risklerini de unutmamak lazım. İnsanlar yolda yürürkende ölme ihtimali var diyerek kendilerini avutmaya calışıyorlar. Biraz mantıklı olalım dunyadaki 6milyar insandan kaç tanesi yolda yürürken yada merdivenlerden inerken düşüp ölmüş? Milyonda 1i. Hayatta basına en kotu olay geldikten sonra filmi geri sarıp geri dondurme şansımız olmayacak. 2 sene once cbr1000 ile Adana da kaza yapıp ayağını kaybeden bir üye vardı. Şimdi onun bir ayağı yok malesef ama artık onun hayatında motor da yok. Eminim o arkadas hayatının hiç motorsuz olmayısını tercih ederdi bir ayağının olmaması yerine. Hayatınızda kaç tane kaza geçirmemiş motorcu tanıyorsunuz? 1000 de 1. Bunun yanında birçokları sakatlanıyor yada ölüyor. Bu olayların basınıza gelmeyeceğini kim garanti edebilir? hiçkimse! Eğer yanlışsam biri bana doğruyu izah etsin.

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Alıntı bilginozi adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Vallahi kimse kusura bakmasın lütfen, ama bu memlekette motor kullanmak akıl karı bir iş değil bana gore, oto sürücüleri motorları gormüyor bir defa, sen arabanın altında kalıp olsen adamı 10 sene hapse atsalar ne olur sen oldukten sonra. Birçokları dikkatli olalım otolardan diyor. Trafikte dikkat bir kenara ama korka korka bu motoru süreceksen bunun zevki neresinde? sürme daha iyi. En azından hastanelik olup sağlığını kaybetmezsin. Bunun da yanında ciddi kazalarda belden aşağı felc yada tamamen felc olma risklerini de unutmamak lazım. İnsanlar yolda yürürkende ölme ihtimali var diyerek kendilerini avutmaya calışıyorlar. Biraz mantıklı olalım dunyadaki 6milyar insandan kaç tanesi yolda yürürken yada merdivenlerden inerken düşüp ölmüş? Milyonda 1i. Hayatta basına en kotu olay geldikten sonra filmi geri sarıp geri dondurme şansımız olmayacak. 2 sene once cbr1000 ile Adana da kaza yapıp ayağını kaybeden bir üye vardı. Şimdi onun bir ayağı yok malesef ama artık onun hayatında motor da yok. Eminim o arkadas hayatının hiç motorsuz olmayısını tercih ederdi bir ayağının olmaması yerine. Hayatınızda kaç tane kaza geçirmemiş motorcu tanıyorsunuz? 1000 de 1. Bunun yanında birçokları sakatlanıyor yada ölüyor. Bu olayların basınıza gelmeyeceğini kim garanti edebilir? hiçkimse! Eğer yanlışsam biri bana doğruyu izah etsin.
    mantıklı tarafların var yok degıl ama motorda bır tutkudur sımdı dedıklerıne gore kımse motor kullanmasın kımse sakat kalmasın yada olmesın dıyosun tam bı yorum yapamayacagım ben

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Alıntı KaPTaNH adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    öncelikle geçmiş olsun arkadaşım dediğin gibi bunlardan trafikte orakla biçsen bitmezz. tek sorun şu ki haklı yada haksız olmandan ziyade trafik sigortan yok sanırım okudugum kadarıyla. işte buradan çok canın sıkılacak gerek cezası bakımından gerek se suç oranın hesaplanması bakımından. yazılan ceza bir ara 872 ytl di şimdi nedir bilmiyorum. (2009 da cezalar ve harçlar yüzde 12 arttı ya). umarım düşündüklerim oluşmaz da hepimiz bir derin oh çekeriz.
    valla ya bana ceza kesmeyı unuttular yada baska bırsey var bugun mootoru aldım yanı babam almıs ceza falan odemedım 100lıra cekıcı parası odedım ama en ılgınıcı motoru calısarak verdıgım cekıcıden motoru gerı alırken motor calısmıyordu sımdı servıste motor ben gordugum ayna kırıktı artık aku kablolarımı cektıler naptılar bılmıorum motor mars basmıyor halledıcem bıde dıreksıyon kemerımı ne cıktı

Motosikleti
    DUCATI 1198
    gecmis olsun son olur insallah

gündüzleri çayırova, akşamları karakartal, geceleri alice harikalar diyarında...
    Motosikleti
    azrailden yeni arakladım...
    Alıntı StoneOfDeath adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    walla cem abı sadece bunu eklemen benı nası mutlu ettı bılemessın
    merak etme diğerlerini tükkana ekledim...
    I gOt a GaMe To Win...:bounce:
    eskiden [COLOR="Red"]merter[/COLOR] vardı şimdi [COLOR="red"]fenerbahçe[/COLOR] var...
    [B][COLOR="Red"]drift religion[/COLOR][/B]

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    merak etme diğerlerini tükkana ekledim...
    ciddimisin abi öf ama ya olmaskı bole ya

siyahatmaca - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SYM HD 200 EVO
    Geçmiş olsun. Acil şifalar diliyorum. O i...neye de ondan i...ne kamyoncu diliyorum.....
    Yollar size, sizler Allah'a emanet.....

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Alıntı siyahatmaca adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Geçmiş olsun. Acil şifalar diliyorum. O i...neye de ondan i...ne kamyoncu diliyorum.....
    yok onun belası ben olucam bı kalkım ayagada yapıcaklarımı bır tek Allah bılıyo ben bıle tahmın edemıyorum

nigdeli48 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ybr 125 esd
    gecmis olsun.
    insallah en kisa zamanda ayaga kalkarsin
    ozellikle buyuk sehirlerde motorsiklet kullanmak cok daha zor ve tehlikeli.
    Rüyaları gercekleştirmenin en iyi yolu UYANMAKTIR

5. sayfa BirinciBirinci ... 3456 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)