Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
4. sayfa BirinciBirinci ... 23456 SonuncuSonuncu

İlk Kazam...

REKLAM ALANI

Motosikleti
    mondial 125zn gitti tiger250 geldi.
    çok büyük geçmiş olsun dostum.
    2 teker tek ruh tek yol.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    yamaha xt 660r \ ybr 125ESD
    Geçmiş olsun...

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Kanuni Racer 200 // Northwing SLR 150
    Alıntı skakfilozofu adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    çok büyük geçmiş olsun dostum.
    saol tesekkurler

---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:45 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:44 AM ----------

Alıntı m.s adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Geçmiş olsun...
    saol tesekkur ederım

hirkil - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2010 cbf 150
    Alıntı kadirarseven adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Aydın çok çok geçmiş olsun kardeşim... ÇOk üzüldüm ya.. O gün başlarkende senin için şanssız başlamıştı zaten.... Ama yinede herşeyde bir hayır vardır diyelim... inş. en kısa zamanda eski sağlığına dönersin.. ;)
    hakikaten Aydın o gün sende bi şansızlık vardı ... yine Allah beterinden saklamış... en kısa zaman da iyileşmen dileğiyle...
    By Hirkil

Forumdan Uzaklaştırıldı
    yaza denk geliyo allah iyilik versin

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Alıntı motopisklet adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    yaza denk geliyo allah iyilik versin
    yaza kadar ayaga kalkıp gene vıteslerıme kavusucam ıns

---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:17 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:17 AM ----------

Alıntı hirkil adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    hakikaten Aydın o gün sende bi şansızlık vardı ... yine Allah beterinden saklamış... en kısa zaman da iyileşmen dileğiyle...
    aynen faruk ogun bole sonuclandı 1konjektor 2egsos 3de bacagı werdık

Motosikleti
    2010 cbf 150
    Alıntı StoneOfDeath adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    aynen faruk ogun bole sonuclandı 1konjektor 2egsos 3de bacagı werdık
    o gün vardı bişey vardı bende 2 defa düştüm 1.sini biliyorsun zaten o önemli değildi de 2. sinde geri geri tepe takla gidiyordum Allah korudu vallahi
    By Hirkil

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    o gün vardı bişey vardı bende 2 defa düştüm 1.sini biliyorsun zaten o önemli değildi de 2. sinde geri geri tepe takla gidiyordum Allah korudu vallahi
    komple nazar wardı ustumuzde walla nese ben bacagıma baktıkca uzuluyorum fakat sevınıyorum Allah daha kotusunu vermedı ve daha cok sevınıyorum arkamda burcu yoktu

Motosikleti
    2010 cbf 150
    komple nazar wardı ustumuzde walla nese ben bacagıma baktıkca uzuluyorum fakat sevınıyorum Allah daha kotusunu vermedı ve daha cok sevınıyorum arkamda burcu yoktu
    tabi oda bir şans ya burcu olsa ve senin kadar az zararla kurtaramasaydı...
    Allah acil şifalar diliyorum kardeşim hadi ben kaçar malum yarın saat 8 de ayaktayım
    By Hirkil

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    tabi oda bir şans ya burcu olsa ve senin kadar az zararla kurtaramasaydı...
    Allah acil şifalar diliyorum kardeşim hadi ben kaçar malum yarın saat 8 de ayaktayım
    tamamdır kardesım kendıne ıyı bak banada acıl sıfalar ıns ama 1aydan once bıse olması ıhtımalı yok yatıcaz bakalım sımdıden sıkıldım yatmaktan walla

Motosikleti
    gönüller bir olsun da..
    geçmiş olsun üzüldüm çok

Motosikleti
    2007 Honda CBF 150
    çok çok geçmiş olsun.
    kendine iyi bak
    [B][COLOR="Black"]2bin7 HONDA CBF 150 :cat: (34 EN 6186) [/COLOR]İSTANBUL- AVCILAR[/B]

korkut 250 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Fz6 Fazer..Ve birde Yavrusu
    Kardeşim Geçmiş olsun uzun süredir nette yoktum daha şimdi okudum şu anda nasıl genel durumun iyimi . ALLAH cc korumuş daha beteri de olabilirdi .
    Bir damla özür nice yangınları söndürür.Gurur yapmayın yoksa o yangın tüm sevdiklerinizide götürür.

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Alıntı asfalt meleği adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    geçmiş olsun üzüldüm çok
    saol abım

---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:58 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:56 PM ----------

Alıntı korkut 250 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Kardeşim Geçmiş olsun uzun süredir nette yoktum daha şimdi okudum şu anda nasıl genel durumun iyimi . ALLAH cc korumuş daha beteri de olabilirdi .
    saol korkut abı walla 3gun oldu ıste suanda yarım alcı war ayakta odem cok oldugu ıcın tam alcı yapamıyolar cuma gunu tekrar gıdıcem odem ındıyse tam alcıya alıcaklar onu beklıyorum saol abım bu arada

---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:58 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:58 PM ----------

Alıntı genç kaptan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    çok çok geçmiş olsun.
    kendine iyi bak
    saol genc kaptan tesekkurler cbfınde hayırlı olsun tekrar

korkut 250 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Fz6 Fazer..Ve birde Yavrusu
    Tez zamanda iyileşip aramıza dönersin inşallah..
    Bir damla özür nice yangınları söndürür.Gurur yapmayın yoksa o yangın tüm sevdiklerinizide götürür.

Motosikleti
    Suzuki GSR 600
    büyük geçmiş olsun. motosikletleri trafikte dikkate almayan bir sürü bilinçsiz otomobil sürücüsü bulunmakta. bizi çizgi filmlerdeki motosikletler gibi zınk diye durabiliyor veya vın diye uçabiliyor sanıyorlar. altımızdaki araçların iki tekerlekli olduğunu, fren mesafelerimizin ne kadar üstün teknolojiyle donatılırsa donatılsın motorlarımız iki tekerlekli oluşumuz nedeniye daha uzun olduğunu, üstüne üstlük bir de denge sorunumuz olduğunu buradan hatırlatmak isterim.

geçen hafta aynı şekilde zırhlı bir banka aracı şişli'de beni sıkıştırdı. son an verdiğim bir kararla kurtuldum. adam pişmiş kelle gibi camı açtı ve "kardeşim niye giriyorsun aralara" dedi. araya niye giriyorsun dediği şeride ise halk arasında sağ şerit denmekte. yani seyir için ayrılmış nizami bir şerit. görmedim, kusura bakma, haklısın diyeceğine, beni suçladı.

uzun lafın kısası türkiye şartlarında otomobillerin de seyir ettiği yollarda, beş değil yüzbeş kere daha dikkatli olmalıyız.

KaPTaNHaSaN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kawa Z750
    ARKDASLAR BENDE KAZA KERVANINA GIRIS YAPTIM AMA HIZLI BIR SEKILDE OLDU SOL BACAK , 5PARMAGIN HEPSININ KEMIKLER KIRILDI VE DOKU ZEDELENMESI AYAGIM 3-4HAFTA ALCIDA KALICAKMIS OLAY İSE bduzunde oldu ben sag serıtten gıdıodum emnıyet serıdınde ÖKÜZ sagIMDa gıdıyodu sınyalımı werdım saga gırıcektım arabayı kontrol ettım ne fren lambası yanıyodu nede sınyal saga gırdım bı anda saga dondu arka kapıdan gırdım on kapıdan cıktım suruklendım ayagımda vıtes pedalında kaldı parmaklar kırıldı ıste ambulans geldı goturduler sıgorta olmadıgı ıcınde motoru bagladılar ole sacma bı olayla karsılastım fakat suanda merak ettıgım arkadan bır motorcu abım geldı kaldırdı tanımıyorum kazanın sokuyla ne plakasını ne numarasını aldım ıns bu sıtedendır ve bana ulasır cunku benı ne yapıp ne ettıysem zorla ambulansa bınıp gonderdıler adam artık nası kafa celdıyse kazada suclu ben gozukuyorum pesını bırakmıcam sahıdım war 2tane 2sınden bırıne ıns ulasıcam saten bana carpan okuzun bu hafta 3kazasıymıs ve 3ude motorcuymus ve okuzun dedıgıne gore 3undede motorcu buna vurmus
    öncelikle geçmiş olsun arkadaşım dediğin gibi bunlardan trafikte orakla biçsen bitmezz. tek sorun şu ki haklı yada haksız olmandan ziyade trafik sigortan yok sanırım okudugum kadarıyla. işte buradan çok canın sıkılacak gerek cezası bakımından gerek se suç oranın hesaplanması bakımından. yazılan ceza bir ara 872 ytl di şimdi nedir bilmiyorum. (2009 da cezalar ve harçlar yüzde 12 arttı ya). umarım düşündüklerim oluşmaz da hepimiz bir derin oh çekeriz.
    Beni sevmeyeni ben hiç sevmem. hayat felsefem budur..

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Alıntı korkut 250 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Tez zamanda iyileşip aramıza dönersin inşallah..
    inşallah korkut abım ama artcı olarak motor yasaklandı artık kendı paramla alana kadar motor falan yok

---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:28 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:25 PM ----------

Alıntı motocicleta adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    büyük geçmiş olsun. motosikletleri trafikte dikkate almayan bir sürü bilinçsiz otomobil sürücüsü bulunmakta. bizi çizgi filmlerdeki motosikletler gibi zınk diye durabiliyor veya vın diye uçabiliyor sanıyorlar. altımızdaki araçların iki tekerlekli olduğunu, fren mesafelerimizin ne kadar üstün teknolojiyle donatılırsa donatılsın motorlarımız iki tekerlekli oluşumuz nedeniye daha uzun olduğunu, üstüne üstlük bir de denge sorunumuz olduğunu buradan hatırlatmak isterim.

geçen hafta aynı şekilde zırhlı bir banka aracı şişli'de beni sıkıştırdı. son an verdiğim bir kararla kurtuldum. adam pişmiş kelle gibi camı açtı ve "kardeşim niye giriyorsun aralara" dedi. araya niye giriyorsun dediği şeride ise halk arasında sağ şerit denmekte. yani seyir için ayrılmış nizami bir şerit. görmedim, kusura bakma, haklısın diyeceğine, beni suçladı.

uzun lafın kısası türkiye şartlarında otomobillerin de seyir ettiği yollarda, beş değil yüzbeş kere daha dikkatli olmalıyız.
    aynen aynen ve hemen guclu oluverıyolar en kısa ornegı benım parmaklarım falan kırıldı ama o ankı sıcaklıkla ustune basıyordum we 30dk falanda bastım sonradan bastırdı adam polısle ben yokken konustu ben gıttım sen otur dedıler otturdular ben kalkıorum onlar oturtuyor sonra ambulans geldı bınmıcem dıyorum cunku sıgortam yoktu motoru bagladılar nereye goturceksınız dıyorum nası alıcam dıyorum hadı ambulansa dıyolar bınmıcem bırakın dıyorum hadı hadı dedıler zorla bındırdıler adam artık ne anlaatı rusvetmı werdı omu wardı bılmıorum ama polıs dıe adları gecıpte rusvetcıler %100 benı suclu gosterdıler

Motosikleti
    Suzuki AN 125
    Geçmiş olsun gerçekten ucuz atlatmışsın..ya boyle insanlarla karşılaşınca gerçektemn deliriyorum... aptallık bulaşıcıdır derler yaa

Yukarıdaki arkadaşın demir fargo hayalini sadece ben kurarım sanmıştım

Benim hayalimde şu bu tür adiler için ;

motoru sağa çektim arkadaşlar...

bandana ile plakayı güzelce kapattım..

cebimden çok amaçlı çakıyı çıkarıp yıldır tornavidayı açtım. Bismillah diyerek motora bindim...

Bunları yakaladım şoför tarafı en arkadan tornavidayı taktım, ön aynaya kadar resmen ameliyat ettim.boya macun kurtarmaz, Allah affetsin ....

Yani sahibinden.com a filan vermişse aracı; arka çamurluk ve kapılar çizikten dolayı değişti kazadan değil diye ilan vermiştir heralde ...

yani hayal ama gerçekten bunu hakeden o kadar adi var ki ?

Vallahi bazen ulan ben buna pislik yaparım ama buda gider bir başka motorcuya bir sey yapar diye yutuyorum, görmezden geliyorum.

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Alıntı KaPTaNH adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    öncelikle geçmiş olsun arkadaşım dediğin gibi bunlardan trafikte orakla biçsen bitmezz. tek sorun şu ki haklı yada haksız olmandan ziyade trafik sigortan yok sanırım okudugum kadarıyla. işte buradan çok canın sıkılacak gerek cezası bakımından gerek se suç oranın hesaplanması bakımından. yazılan ceza bir ara 872 ytl di şimdi nedir bilmiyorum. (2009 da cezalar ve harçlar yüzde 12 arttı ya). umarım düşündüklerim oluşmaz da hepimiz bir derin oh çekeriz.
    sole dıım walla %100 suclu oldum fakat ben kafadan gırıcektım arka tekerı kıtledım 3ten 1e attım motoru yere yatırdım adama surttum sadece oyuzden kısıde bı masraf yok sıgortam olmadıgı ıcın motor cekıldı
    90lıra cekıcı masrafı
    10lırada park parası
    50lırada sıgortama verdım
    baska bı ceza yok bugun cıkartıyorum motoru fakat bana koyan en buyuk husus ehlıyetımden 15puan dusmesı cok sınırım bozuldu ona bu arada motorda sılıvrıye kayıt oldugu ıcın ruhsat sahıbıde sılıvrıde oldugu ıcın gıt gel masrafları baya bı war ama sonc olarak sıgortasız kullanmaktan 100lıra sadece bı ceza wermedıler yanı

---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:33 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:31 PM ----------

Alıntı omercem adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Geçmiş olsun gerçekten ucuz atlatmışsın..ya boyle insanlarla karşılaşınca gerçektemn deliriyorum... aptallık bulaşıcıdır derler yaa

Yukarıdaki arkadaşın demir fargo hayalini sadece ben kurarım sanmıştım

Benim hayalimde şu bu tür adiler için ;

motoru sağa çektim arkadaşlar...

bandana ile plakayı güzelce kapattım..

cebimden çok amaçlı çakıyı çıkarıp yıldır tornavidayı açtım. Bismillah diyerek motora bindim...

Bunları yakaladım şoför tarafı en arkadan tornavidayı taktım, ön aynaya kadar resmen ameliyat ettim.boya macun kurtarmaz, Allah affetsin ....

Yani sahibinden.com a filan vermişse aracı; arka çamurluk ve kapılar çizikten dolayı değişti kazadan değil diye ilan vermiştir heralde ...

yani hayal ama gerçekten bunu hakeden o kadar adi var ki ?

Vallahi bazen ulan ben buna pislik yaparım ama buda gider bir başka motorcuya bir sey yapar diye yutuyorum, görmezden geliyorum.
    hayaller guzel ama bız onlarbgıbı kadar hayvan degılız acıyoruz cebıme 1kutu bujı alıp yola cıkmayı cok ısterım mesela ama suan ıcın sadece bana o adamı 30dklıgına vermelerını ıstıyorum versınler kapatsınlar bı odaya hemde bu ayagımla saglam cıkartıyomuyum bakalım onu ben kaza yaptım bundan ewwel ama ufak tefek we suruculerın hepsıde anlayıslıydı bu adam benı gordu bacagın nası dıe sormadı jandarmalar zor tuttu benı gırıcektım adama alcıyla nese ıste enınde sonunda bana denk gelır ıns

4. sayfa BirinciBirinci ... 23456 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)