Geçmiş olsun arkadaşım çevremizde sinyal kullanmayan sağa sola aniden dönen o kadar çok araç sürücüsü varki şaşırıyorum..
Geçmiş olsun arkadaşım çevremizde sinyal kullanmayan sağa sola aniden dönen o kadar çok araç sürücüsü varki şaşırıyorum..
saol kadır abı tesekkurler aynen ogun egsos olsun konjektor olsun gerı donmem lazımdı neyse olacagı warmıs dıyorum korumlara sukredıyorum kaskda buyuk bı tas gelmıs gocmus gıbı eldıvenler bembeyaz yerde surunmekten montun kol korumalarında ufak tefek yırtık war ayakta koruma olmadıgı ıcın ordan yakalandık işte saol 1ay sonra eskı saglıma donucem fakat o motordan sogudum buyuk ıhıtmalle gerı verıcem
---------- Post added at 00:52 AM ---------- Previous post was at 00:52 AM ----------
ben onların topunun
çok geçmiş olsun umarım tanıklarınıda bulabilirsin
Hayat çok küçük bir olasılık ile gerçektir...
Bunu size kanıtlayabilirim !
aynen fakat bole bırseykı adamda butun telefonlarım war ogun bacagımı gordu bır telefon acıp nasıl oldun demedı fakat burası b.düzü babamın 30-40seneye yakındır buyuk ıslerle ugrastıgı yer yanı belkı kaba bı kavram fakat ... saglam derler ya o adamla cok ugrasıcam kazadan dolayı degıl bacagımın kırılmasından dolayı saten trafıkle 4saatte yakın ben yokken beraber kalmıs artık ısın ıcınde rusvetmı wardır berabermı yazdılar bılemıcem fakat 10da 10kusurlu oluyorum sınyal yok hıc yoktansa 10/9 olsun ıcım gam yemıcek
---------- Post added at 00:57 AM ---------- Previous post was at 00:55 AM ----------
walla bu yonde gordugune gore
b.düzü buyukcekmece mımaroba hadımkoy gıbı bıryerlde ıkamet edıyo dıye umuyorum ve buyuk bır hızla sorup sorustuyorum fakat koca e-5e bakan 1kamera olmadıgından dolayı zorlanıyorumm bır ıhtımal arastırırsa benı belkı ama suanda aklıma bır fıkır geldı ılk polısı o abım aradı belkı ama belkı kayıtlarda bulunuyosa telefon numarasına ulasabılırım sımdı 155ı arayıp arastırıcam
geçmiş olsun umarım en kısa sürede sağlığına tekrar kavuşursun
Gilera Runner vxr 200 (pert...)
Piaggio Xevo 250ie
sagol tesekkur ederım
---------- Post added at 01:09 AM ---------- Previous post was at 01:07 AM ----------
Bu arada az once emnıyetı aradım yarın arayıp 10mayıs gunu saat 18.45 - 19.15 arası yapılan telefon gorusmelerı bulabılıyormuşum ordan onu ogrenıcem yarın ılk ıs olarak bu az da olsa sevındırıcı bır haber oldu
tekrar gecmıs olsun :mad:
::cekic::adamın kafasını böle ezerim::156:: dagılırsın
geçmiş olsn..4o gün önce bende beylikdüzünde bizimkentin orda kaza yaptım aynen sana denk gelen da*lama gibi biri yüzünden benmde sol ayak 4. parmak 5.tarak kemiği kırılmıştı:S1 ayı doldurdum ama hala topallıyorum allah yardımcın olsun geçiyo ama fazla takma kafana..seni suçlu yapan adamada elinden ne gelirse yap şanslısın ki kaçmamış benmki gibi..Bu arada aynı yerde oturuyoruz bende m.obadayım
[34 AY 0494] Büyükçekmece MT
abla yatıorum demedımkı pc ustumde uzandım ama ıcerı gıdıorum gelıorum oyuzden
---------- Post added at 01:28 AM ---------- Previous post was at 01:26 AM ----------
guzel demekı ben 2ayda toparlayamıcam 1.2.3.4.5 parmak kırık
---------- Post added at 01:28 AM ---------- Previous post was at 01:28 AM ----------
ıyı geceler abla
Geçmiş olsun.
ONUR SUAL... SENİ ASLA UNUTMAYACAĞIZ KARDEŞİM!!!
"ONUR"umuzu KAYBETMEYELİM..
ufak tefek kırıklarla yinede ucuz atlatmışsın verilmiş sadakan varmış umarım bir daha böyle bir olay yaşamazsın çok geçmiş olsun
[B][I][COLOR="Magenta"]I've become so numb , i cant feeL you theree.. [/COLOR][/I][/B]::xblink::::comico::
aydın kardeşim çok çok geçmiş olsun,
inş ilk ve son kaza geçirişin olur bu senin,
çünki yeterince yüklü bir kırık lısten var...
Allah Acil Şifalar Nasib Esin...
BMW F650,,,KTM EXC 400,,,CRF 250X.....msx 125
''Gürcan Moto Garaj''
0 535 939 20 86
cok gecmis olsun
çok geçmiş olsun, allah beterinden korusun...
Geçmiş olsun birader Allah açil şifalar versin
Ne olacak Bu Türkiye nin ve Tekstilin Hali http://www.apaydinmakine.net
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)