Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

midibike hakkında...

REKLAM ALANI

arkadaşlar forumda yeniyim. öncelikle herkese selam. midibike'lar hakkında bir soru soracaktım (bilmeyenler varsa şu parmak motor dedikleri şeyin en büyüğü , normal motor boyutuna yakın hali). midibike'larla trafiğe çıkılabiliyor mu yani plaka falan alınabiliyor mu? yoksa sadece eğlencesine sürülen aletler mi? yardımcı olursanız sevinirim... =) şimdiden teşekkürler...

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Osbourne - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Var
    Genel bir bilgi olarak elektrikli olmayan tüm iki teker motorlu taşıtlarda ehliyet zorunlu diye biliyorum..

Eğer motorun 50 cc altındaysa A1, 50 cc üstündeyse A2 ehliyeti gerekiyor..

Motosikleti
    YAMAHA fz6fazer 2007 - SACHS- cbf150
    Yahu al nolmal bi motor bin ne ugrasiyosun coluk cocuk isleriyle.
    Yeni baslicaksan forumda bilgiler mevcut
    http://difm :cat:

bu midibike ların 125 cc olanları falan var normal motor boyutunda... yani racing görünümlü ama scooter performansı veriyor...=) onları düşünüyorum da... trafiğe çıkılır mı , nereden bulunur , bunları merak ediyorum... bilen biri bi aydınlatsa da rahatlasam...=)

< iLk@yy > - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    '01 CBR600F4i(2011-?) / '07 Burgman400(2018-?)
    Alıntı nfnf adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar forumda yeniyim. öncelikle herkese selam. midibike'lar hakkında bir soru soracaktım (bilmeyenler varsa şu parmak motor dedikleri şeyin en büyüğü , normal motor boyutuna yakın hali). midibike'larla trafiğe çıkılabiliyor mu yani plaka falan alınabiliyor mu? yoksa sadece eğlencesine sürülen aletler mi? yardımcı olursanız sevinirim... =) şimdiden teşekkürler...
    benim bildiğim kadarıyla söylüyorum
    50 cc altına vergi uygulaması yok muaflar ve b ehliyet grubu varsa a2 grubu aranmıyor
    fakat minibike'larda plaka konusunu bilmiyorum sanırım verilmiyor... boyutlarının ufak olması ve amacının çoğu zaman için gösteri yada ufak çocukların kullanması veya onları eğitmek için yapılmış olmasından kaynaklanabilir

Alıntı osbourne adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Genel bir bilgi olarak elektrikli olmayan tüm iki teker motorlu taşıtlarda ehliyet zorunlu diye biliyorum..

Eğer motorun 50 cc altındaysa A1, 50 cc üstündeyse A2 ehliyeti gerekiyor..
    a1 ehliyet grubu kaldırılalı çok oldu...
    Hayat çok küçük bir olasılık ile gerçektir...
    Bunu size kanıtlayabilirim !

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)