Motosiklet ve Uzun Vadede Sağlığımıza Etkileri...
Reklamlar
-
Reklamlar
-
bende sinüzit var vizörü açtımı hele kışın tamam bittim....bu kış da maske yada balaklava alıcam....paçalardan giren rüzgarın tabiki biyerlere zarırı olur....çoçuğun olmaz diyen çok neden se...
-
ben uzun süredir yaz kış motora binen biris olarak.. rüzgar böbreklerde ağrıya yol açıyor genelde bel bölgesini darbelerden korumak için tasarlanmış olan bellikler bu konuya bir nebze faydalı oluyor boyun için balaklava dizler için pantolon olsa dahi yün dizlik.... ve daha bir çok tedbir var üşenmeden kullanmak önemli... en önemlilerinden biride herkesin kolaylıkla ihmal ttiği motosiklet çizmesi , botu....
http://www.turkchopper.com
-
Rüzgarın eller üzerinde de zararlı etkisi çok büyük. Ellerde kireçlenmeye yol açtığını duymuştum.
Hızlanmak motorun işidir, ancak onu durdurmak sürücünün becerisidir.
-
neticede bu rahatsızlıkların tamamı, kişinin kendi alacağı tedbirlerle engellenebilir şeyler..
-
Maalesef hıza bağlı olarak organlarımızın soğuktan zarar görmesi inanılmaz boyutlarda ve kaçınılmaz oluyor tabii kot-mont ile binenlerde ve uyduruk
malzemeleri kullananlarda.
Ülkemiz motor camiasın da egzost veya diğer motor aksesuarlarına eşşek yüküyle para harcanırken koruma ekipmanları ise övey evlat muaamelesi
görmekte ama hastalık bizi yakalayınca da 2 teker yüzünden diye sızlanıp
dururuz.
Bu eğilimin tam tersine dönmesi ve kişilerin giydikleri malzemen kalitesiyle
övündükleri günleri görmek dileğiyle tekrar hatırlayorum bizleri Akropoviç-devil-remus yada diğerleri değil gore-tex /windstopper/thermal insulation koruyup
hayata bağlar...
binbasi nayman x-max ''06
Yamaha Touching Your Heart.
Safety First,then RIDE..!
-
eklemlerde romatizma kasksız kullanımda yüz felci ve göz rahatsızlıkları(katarakt olan motorcu bi ihtiyar tanıyorum)
FARIN DA AÇIK OLSUN YOLUNDA...
-
Her ne yaparsan yap kasları zayıflatıyor sürekli motosiklete binmek.
-
Enduromania adlı üyeden alıntı
Her ne yaparsan yap kasları zayıflatıyor sürekli motosiklete binmek.
Nasıl yani.
-
Soğuk rüzgarın zararlı olacağı su götürmez; peki yazın yediğimiz sıcak rüzgar da zarar verir mi acaba? Onu çok merak ediyorum.
Motorları maviliklere süreceğiz.
Tüm ikitekerler kardeştir, bisikletler dahil.
-
katip adlı üyeden alıntı
Soğuk rüzgarın zararlı olacağı su götürmez; peki yazın yediğimiz sıcak rüzgar da zarar verir mi acaba? Onu çok merak ediyorum.
Bence onunda bir zararı vardır.
-
Tarzım çok basittir.....
Her zaman en kalitelisi ile memnun olurum
-
Soğuk havada içliksiz,dizliksiz ve pantolonsuz mptpra binmek dizlerde ağrılara ilerleyen yıllarda da romatizmaya çevirebilir.
bnm en çok düşündüğüm konu bu açıkcası
#46#_PSYCHEDELIC RIDER_#46#
İMAM GAZLARSA CEMAAT YANLARR :)
-
Moderatör
Dizlik takmayan dizini döver yaşlanınca... Kask, mont, eldiven tamamam da çoğumuz dizlerimizi korumayız rüzgardan. Gerçekten ileri yaşlarda dizlere negatif etkisi çok büyük.
Legends may sLeep.. But they never diE..!
-
Süper Moderatör (BBRR)
devamlı kask takmak saçları döküyo diyo bi arkadaş bi arkadaş diyo yapabileceğim hiç bişi yok valla
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
-
BBRR adlı üyeden alıntı
devamlı kask takmak saçları döküyo diyo bi arkadaş
bi arkadaş diyo yapabileceğim hiç bişi yok valla
Evet..Ona katılıyorum işte....
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
-
-
yaa şimdi böbreklere zarar weriyor diyorsunuzda benim böbreklerde taş wardı crosscuuum saolsun ne zaman binsem rahatlatıyordu beni sonunda düşürdüm:D:D
-
katip adlı üyeden alıntı
Filmlerde nasıldır ama: Easy Rider olsun, Wild Hugs olsun, diğerleri olsun. Karakterler güneş gözlüğü kullanırlar bir tek ekipman olarak
Herhalde iç organları yok robot gibi birşeyler bunlar
evet ve bu kahramanlar, o kadar hızlı gitmelerine rağmen de, saçları bile yerinden kıpırdamaz...
-
uzun kullanımlar bileklerde kireçlenme yapabiliyor bel ağrıları (böbrek) ve sinüzit klasik motor hastalıkları
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler