kanuni 2005 de yeni motorlar çıkaracakmış bilgisi olanlar varmı ne tür çıkaracak felan filan...
kanuni 2005 de yeni motorlar çıkaracakmış bilgisi olanlar varmı ne tür çıkaracak felan filan...
Her zahmetin bir rahmeti vardr.(efendimiz s.a.v)
Çinlilere sormak lazım bu sefer hangi modelleri vereceklermiş
artık şöyle racing tarzı,naked,cross,enduro fılan yaparlar ay ne kadar degısık olur sloganlar da şöyle olurdu >> Herkese Bir Racing Motor
..... pek saçma oldu
i:
Tanrı motor kullansaydı racing kullanırdı...
leto yazcak bişey bulamıyon böyle şeyler gönderiyon artık yazık sana yaw. üzüldüm bak şimdi
Biz ilhamlarimizi gokten ve gaipten degil dogrudan dogruya hayattan almis bulunuyoruz. K.Atatürk
abi bu kanuni ii güselde adamlar egsoz sesi konusunda işleri bi yoluna koyamadılar ya. dikiş makinesi gibi ses çıkıyo seyhanlarda..
racing racing ve racing.............
yapsalar yapsalar grenaj yaparlar mevcut motorlara.ama çinden neler gelir bilemem
Yazmıyorum bişiiiiiiiiiiiii
Tanrı motor kullansaydı racing kullanırdı...
abi en sonunda gidicem ben öreticem motor nasıl yapılır nasıl tasarlanır diye kanuniye ya ben olsam fabirkada bi yer yaparım alırım bi cbr 6oo sökerim motorunu veririm tornacılara frezecilere nen derim yapın bunnarın benzerlerini dış görünüşüde değiştiririm biraz bide ona güzel bi arma ile isim koyarım. hadi bu yasak masak olur. giderim hondaya derim ki olm bak honda ver bana eski model bi racingini yapiim aynısını sende ekmek ye bende.-))))
kanuni-manuni falam almayıınn ben iptal ettim sipariş ettiiim motoru çünkü bizim kanuniler dağıldı huehue yok ayaklık sehpası kırıldı yok fren kolu krıldı aynalar yalama oldu granajlar dağıldı daha motor 1400 km de biri de 1200 km çok dandik miş sıfırken güzeldi ama beğenmedim iyiki almamışım motoru
ha ayrıca 2 haftadır ayaklık sehpası bekliyosss parça yok bide yane geç geliyooo
:bestmt:
abi 4.686.000.000 tl istemeyi bilirler ama
Ben önce kanuni 250 alacaktım. Bunun için 50 milyon avans verdim. Daha sonra kuryelerle konuştum. Ağbi sakat motor vazgeç dediler. O arkadaşlara teşekkür ediyorum.
Bak şimdi kanuni olayını kafamdan attınız hani kanuniye edilen laflardan sonra soru işaretleri çoğaldı:(
Zaten zorla alacağım bir de bu çıkmasın...
yok abi alma boşver 7 milyara ne f650 ler var..
yaf şu 250c nin adam gibi sürümünü çıkarsalar yaw
Kingston in Aksaray
(niye diye sormayın :((()
ya yapsalar yapsalar dışta görünüş yaparlar. motor yine aynı abi adamlar kabullenemedi MZ ulan işte daha ne.-))))
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)