Evvela selamlar ,
2006 yilinin haziran ayinda Deer 152 model maxi scooter aldim. " 2.ci el " Noter satisi kasimpasa'da yapildi. Gunumuze kadar motosikleti uzerime " cesitli nedenlerden dolayi almadim " ve herhangi bir vergisini , cezasini hatta muayenesini bile yaptirmadim , garaj'da o sekilde duruyor.
Gectigimiz aylarda motosikletin ilk sahibine ait olan ruhsati kaybettim , dolayisi ile ruhsatla birlikte noter satis evragida elimde degil.
Bu evragin bir suretini sanirim satisi gerceklestirdigimiz noterden alabilirim.
Simdi benim merak ettigim , noter satisi uzerime olan motosikletimin ruhsatini ve gecmise donuk cezalarini odemek istiyorum bunu hangi sartlar altinda ne kadar bir maliyet ile yapabilecegim konusunda bu konuda uzamanlasmis arkadaslardan yardim istiyorum.
ozellikle ;forum kullanicisi muamele islemlerini takip eden arkadaslar yardimci olabilirlerse mutlu olucam.
Not : motosikleti satin aldigim zaman rengi mavi idi , daha sonradan kendi istegim ile motosikletin rengini Mat siyah olarak degistirmisdim , dolayisi ile ruhsat ilk once mavi sonrasinda siyah olarak degistirilicek diye tahmin ediyorum.
Selamlar , saygilar