Motosiklet Ehliyet Sinavi
Reklamlar
-
Reklamlar
-
üzülme kardeş haftaya bi daha girersin...
Bir başkadır Balkanlar'da Türk olmak!
-
-
djumuts adlı üyeden alıntı
vallaha kaldım
tam slalomda motor bozuldu stop etti birdahada kimse çalıştıramadı neyse başka motor buldular dandik bir scooter baştan tekrar girdik slaloma düşmedim ayağımı yere koymadım sinyal bile verdim
ama 45 aldım neyi yanlış yaptığımı soruyorum söylemiyorlar söyleyin kardeşim söyleyinde bilelim hatamızı birdaha yapmayalım deilmi zaten sınav demeye bin şahit lazım
Allah Allah o kadar emek var işin ucunda yaptıklarına bak.Peki bgirdaha ne zaman girebiliceksin yoksa birdahaki sınavlardaki direksiyon sınavına mı?
-
direksiyon sınavına isteyen kendi motoruyla girebiliyor..
veya scooter motosikleti tercih edebilirsiniz
[B][COLOR="Black"]2bin7 HONDA CBF 150 :cat: (34 EN 6186) [/COLOR]İSTANBUL- AVCILAR[/B]
-
genç kaptan adlı üyeden alıntı
direksiyon sınavına isteyen kendi motoruyla girebiliyor..
veya scooter motosikleti tercih edebilirsiniz
hayır giremiyor bugün bir bayan arkadaş kendi motosikletiyle sınava girmek istedi kabul etmediler belkide bu sınavı yapan hocanın insiyatifine kalmış birşey bizimki kıl biriydi
-
kişinin kendi motoruyla sınava girmesi gözetmenlerin insiyatifine kalmış birşey.
Bugün bende cıngıllıoğlu da girdim sınava ybr ile bir tur attım aldım
[COLOR="Red"]Ѻ[/COLOR] [COLOR="Red"]яedline[/COLOR]...the line between [COLOR="Green"]life ::fool:: [/COLOR]and [COLOR="Red"]death [/COLOR]::156::
-
-
benim sınav haftaya dediler kursu israrla aradım 3 defa inanamadım siz bugün diyodunuz kurs haftaya diyodu.neyse benim ybr var. girerim sınava onla bende scooter kullanmayı bilmiyorum. bana çok ters bi alet gibi geliyo benim ybr bisiklet gibi bişey.
-
Mafiaboy adlı üyeden alıntı
kişinin kendi motoruyla sınava girmesi gözetmenlerin insiyatifine kalmış birşey.
Bugün bende cıngıllıoğlu da girdim sınava ybr ile bir tur attım aldım
Ahaha bende oradaydım bindiğim motur honda today ve ben 120 kg. ım
-
izmir de evka 3 te direksiyon sınawına giriliyor arkadaşlar bende bugün aradım 23 mayısta dediler inş kendi motorumla girerim mondial 100KH yarı otomatik 2 günde ögrenirsiniz kullanmasını kolay bi motordur 4 yıl önce aldım canavar gibi gidiyo
-
arkdaşım kendi motorunla gittiğin zaman bi sorun çıkarmıyorlar motora nasıl inip binecegini biliyorsan sorun yok
-
arkadaşlar yeni sisteme göre bir parkur hazırlandı biliyorsunuz. kukaların arasından geçme ile başlayıp, sekiz çizerek devam eden ve sonrası.
fakat şöyle bir durum var. sekiz çizme esnasında ayagınızı koyarsanız sınavdan kalıyorsunuz. ve yine bazı sınav yerlerinde sekizin çizgileri yokken bazı yerlerde 6 metrelik bir çizgi var. ve bu çizgiyi en ufak geçseniz yine sınavınız yanıyor. bununla ilgili milli eğitim bakanlığı müfredatı ne diyor ben bulamadım. çizgiyi geçip yanmak nedir bilen varsa söylesin lütfen.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler