Benim R6 var uzun yolda sorun yok ama şehir içinde motor sıcaklığı 100 derece ye kadar çıkıyor hararet yapmaması için motor sıcaklığı kaç derecede olmalı ve kaç bin devirde kullanmak lazım yardımınıza ihtiyacım var tşkler arkadaşlar...
Benim R6 var uzun yolda sorun yok ama şehir içinde motor sıcaklığı 100 derece ye kadar çıkıyor hararet yapmaması için motor sıcaklığı kaç derecede olmalı ve kaç bin devirde kullanmak lazım yardımınıza ihtiyacım var tşkler arkadaşlar...
105 te fan açıyor zaten(doğru hatırlıyorsam).şehir içinde kaynatma yapman zor biraz.
Orgazma Dudak Büktürür
walla kardeş 100 derecede fan çalışıyor peki devir olarak kaç bin devirde kullanmak lazım_???
madem yamaha kullanıyon git bitanede cygnus al hem servisleride ortak şehir içi kullanırsın olmamı
Bianchi Falcon 125 41 N 3103
Hyosung MS3 250 35 AP 4831
Yeni bir gün, yeni bir savaş . . .
walla olur olmasına da tayınım cıkacak bu ay sonu R6 yı göturmeyı dusunuyorum uzun yol dostu ama sehır ıcınde de ıyı ama kullanmasını bılmek lazım kusursuz bı makına
R6 sehir içinde kullanilmasina kllanilir ama trfige pek takılmaman gerek galiba o tür makinalarda tani aralardan bi şekilde kaçacaksin motorun hava almasi gerekli her ne kadar sıvı sogutmali olsa bile sonucta o sıvıda havayla soguyacak
https://www.youtube.com/watch?v=GGatfgQkPGY
motor hararet yapdırırsan dönusun yok motor gider. bıran once git yamaha servisine göster
hararet yapmadı yaptırmamaya da calısıyorum motor sıcaklıgı 100 dedımı hemen aralara gırıyorum sıcaklıgı dusuruyorum fan da calısıyor kac derecede hararet yapar pekı????
servise git ve motorunun yağını değiştir yaza ugun bir yağ koysunlar + birde kontrol ettir belki bir sorun vardır... devir dersen 6000 deviri pek geçme ve devamlı 1. viteste gitme... yolun açıksa istediğini yap motor kendini soğutacaktır...
[B][I][COLOR="Red"]One Love[/COLOR][/I][/B] [B]One Life[/B]
::pulp:: ::pulp:: ::whip::
[B][I]Ben aslında dünyaya uzaylı gibi ziyaretçi olarak gelecek adamdım da neyseee[/I][/B]
115 dereceye kadar yolu var bndeki suzuki 112 ye kadar geliyordu en son yanlış hatırlamıyorsam 106 dan sonrada fan açıyordu
şehir içinde düşük 6.000dd üstüne pek çkmazsan hararet konusunda ve yakıt ekonomisis konusunda belki marjinal fayda sağlar ama bu makinalar devirli makinalar mesela 80 km hızla gidiyorsan maksimum 4.viteste olman lazım yani devirli kullanmak lazım ....
bunu ztn biliyosundur bn dip not olarak gçym dedim makina hararet yapmasın derken yatakları bozma... motor sağırlaşmasın ...
#46#_PSYCHEDELIC RIDER_#46#
İMAM GAZLARSA CEMAAT YANLARR :)
Arabalarda yazlık kışlık müşürler var.Su sogutmalılarda böyle bişey yokmu.Yani 100 de açacağına 80-90 da açsın mesela.
O motor hizli gitmezse üzülür hiz icin yapilmis bir makina.
Sehir icinde sikisik trafikte mahvolur makina, üstelik isinincada bi uzaman lazim yoksa kenara cekmekle felan olmaz o is. Cok kötüyse trafik kurtulus yoksa düsük vitesle ilerlemen gerek.
Race motor kullanmak icin hep derim: mümkünse Türkiye disi bir ülkede olmak lazim bombos güvenli otobanlarda süneceksin. Aksi taktirde hem insan sagligi acisindan hem motor acisindan icler acisi durumlar ortaya cikabiliyor.
Hem uzun yolda yapilmazki o motorla yahu yarim saat sonra hertarafina kramplar girer yorar adami, tork desen hak getire, sürekli vites degistir isin yoksa. 250lik skutirla uzun yol yapmayi tercih ederim.
http://difm :cat:
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)