Anket: en iyi çinli?
- Katılımcı sayısı
- 200. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
çin motorlarından hangisi daha iyi?
Reklamlar
-
arkadaşlar ankete katılmanız bütçesi dar olan arkadaşlara motor seçimi konusunda yardımcı olacaktır; katılırsanız sevinirim
uzun zamandır forumlarda çin motorları arasında savaş olduğunu görmekteyiz artık hangisi daha iyi karar verelim.
baz alınması gerekenler 150 ve 125cc... touring ve chopper tarzları
» Bu Başlık Moderator tarafindan taşınmıştır.
Foruma yazilacak konular ilgili bölümlere yazilmalidir. Yanlış bölüme açılan başliklar yöneticilerce ilgili bölüme taşınır... Tekrarı halinde SİLİNİR! Bu nedenle itiraz türü yazilarin da silinmesi, veya cevaplandirilmasi sorumlunun yetkisindedir.
» Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.
» Foruma üye olan herkes Forum Kurallarını kabul etmiş sayılır.
» Şikâyetler için... info@motosiklet.net
************** Site Yöneticisi: BBRR **************
motor-suzluk su-suzluktur. harley davidson..
Reklamlar
-
150cc ise kesin keeway derim ben (okuduklarıma göre, hiçbirini görmedim ve kullanmadım yoksa).
-
servis ağı ve yedek parça olarak jinlun ama motorun kalitesi iyi değil,kalite diyorsan keeawey ama o da 150cc 250'liği yok,raptor var onu bilmiyorum ama güzel görünüyor birde su soğutmalı,mondial var en kötüsü bence ,(kanuni) tiger var o da gereksiz ağır ve gereksiz pahalı,sonuç olarak aksağam kalitesi olarak keawey derim.
-
Forumdan Uzaklaştırıldı
hiçbiri iyi değil hocam.......
az daha bekle , para biriktir iyi makina al sen
-
Kanuni marka olarak Türk markasıdır. Motorlar çinden geliyor veya orda üretiliyor olabilir ama marka olarak Türk markası buna dikkat edelim ve ayıralım derim.
"Bir insanın bildiğini zannettiği bir şeyi öğrenmesi imkansızdır." (Epiktetos)
-
merhaba arkadaşlar 150lik junlin var bende yazın paso gezdim çankırıdan sinop a gittim 4 arkadaş 2 junlin 1 250 virago 1 kanuni 250 siyahlardan kanuninin yakıtı bizim motorların iki katı virago normal yolda kara duman atmaları ve servisten bakımlı çıkardı garibanım 100 km kadar ben kullandım ön sanki tekerde akort varmış gibi kafa sallıyor bartın amasraya gittim beyler rodajını tamamlayana kadar 60-70 sonra normal bastım yani 150 motor hepimiz mucize arıyoruz yagını motul 15 - 50 benzini 98 atarsan yoldada basarsan kim tutarseni yalnız benzini al dıgınız yere iyi bakınarkadaşlar kiway sukuturları güzel çoppurlarına bindinnmiiii binmedinse kulakver ankarada siyah kiway 125 almış arkadaş beyler hep aynı problem sadece keyfe keder verir ama yoldada bırakmaz korkma yazın 3000km yaptım her 1000km yagını kendim degiştirdim 1 aydır yatıyor du bugün çalıştırdım tıkır tıkır bolalan cıvataların yerine kendinden contalı somundan atarsan bolalmaz FARLARINIZ YANIK YOLUNUZ AÇIK OLSUN.........ALONEWOLF
-
Dostum engüzel motoru ankete koymamışsın yaw...
Gerçi 250 aramıyorsun anladığım kadarı ile...
Sen bir Regal Raptor 250 su soğutmalı modeli araştır derim...
Regal Raptor
DADYW
DD250E-9
34 SIU 67
-
pardon arkadaşlar kafa karıştırmasın kiway çhopper motoruna 125 yazmışşım özür 150lik olacaktı . ALONEWOLF
-
Sevgili Puma007,
Jonway 150T2 model motorun kampanyası var. 2600 YTL'yi 12 taksite bölüyorlar. Parça sorununu hallettiler. Bu işte 15 yıllık tecrübesi olan bir arkadaşı işin başına getirdiler. Gelemeyen parçalar artık elimize ulaşmaya başladı. Motoran firması (İzmir) ithal ediyor.
"İster Çin, ister Japon olsun...İllede motor olsun..."
-
bana göre engüzel çin motoru mondial servis ağı güzel parça sorunu yok artısıvar arkasında 50 yıllık UĞUR var
0 rh(+) Rüzgarın hissetmek ve iki teker üzerinde olmak kadar keyifli ne var şu hayatta
-
Forumdan Uzaklaştırıldı
herkesin malı kendine güzel , kendine iyidir arkadaşlar.......
o yüzden kimse doğruyu bulamaz bu tip anketlerle....
bulunsa bile o bulunan şey doğrumudur bilinmez..................
size bir örnek:
- A kişisi scooterda hız istemektedir, parası azdır, mondi RS 151 alır. onun için en iyi motor odur artık...
- B kişisi scooterında servis kalitesi iste , parası azdır, asya 150 t alır . onun için en iyi motor odur artık...
- C kişisi kıl ister
- D kişisi yün ister
....
...
..
.
die gidio işte bu liste........
yani sonu yok bu işin
saygılarımla...
-
mertmertmert adlı üyeden alıntı
bu nası bi yorumdur anlıyamadım valla... iki satırda sattın valla bütün çinli yoldaşları...
-
konuyla alakası yok ama cümle sonlarına nokta koymak bu kadar mı zor ya? lütfen katı kuralcısın demeyin hemen. dil kültürün en önemli parçasıdır. hata yapabilirsiniz tabii ki de nokta da gramerin en başında gelen şey sonuçta. biraz dikkat etsek?
-
deermişim bence o kadar önemi DİİL
-
kimse için önemli olmadığından dolayı devletin bakanı iletişim yerine komünikasyon diyor zaten.
-
Fazla söze gerek yok.Regal Raptor DADYW 250E-9.
PRUVANIZ NETE,DENİZLERİNİZ SAKİN,
MOTOSİKLET HAYALLERİNİZ GERÇEK OLSUN! 34 HVD 12 SİYAH İNCİ
-
Havalı tiplerin içi boştur çünkü "hava" boşlukları doldurur. Balonun içinde de hava vardır...
-
tamamen küçük harfle yazmak internette standart hale gelmiş şeylerden biridir. ama nokta koymamak internetin getirdiği şeylerden değildir ne yazık ki. nokta koyulması, daha doğrusu noktalama işaretlerinin koyulması, okuyan kişinin metni daha rahat anlamasını sağlar. sonuçta burada bağlaçları ayırmayan pek çok kişi var ama farkındaysan onlara birşey söylemedim. çünkü de ayrı yazılsa da metin içinde hangi anlamda kullanıldığı anlaşılıyor. ama ben farkında olmadan bir cümleden diğerine geçebiliyor, sonra da bu ne demek diye duruyorum. arkadaş neyse ki teknik birşey anlatmamış, ya teknik bir şey anlatsaydı?
-
Süper Moderatör
Arkadaşlar konu dışı yazışmalarınızı lütfen ya özel mesaj ile yada Geyik Cafe başlığında devam ediniz. Konu dışına çıkan mesajlar silinecektir bilginize, bu arada konusu açılmışken bende kendimce birşeyler söyliyeyim. Yazılarımızda ki noktalama işaretlerine ve temel Türkçe kurallarına dikkat etmeliyiz, çünkü burası yazıların uçup gittiği bir Sohbet Odası değil. Yazılarımız genelde kalıcı olduğu için doğru ve düzgün Türkçe kullanmak daha mantıklı olacaktır. İkinizde haklısınız, çünkü nokta ve virgül okumayı ve anlamayı kolaylaştırır ama noktadan sonra büyük harf kullanmaz isek noktanın nerede olduğunu görmek zor olacaktır. Kendileri biraz ufak bir arkadaşımızdır
Konuyla ilgili forum kuralımızda zaten mevcut ;
» Bu Mesaj Moderator tarafindan düzenlenmiştir.
Kullanıcıların özellikle forumdaki yazışmalarda olabildiğince düzgün Türkçe kullanmaları önerilir. Tamamı büyük harften oluşan, noktalama işaretlerine yer verilmemiş veya haddinden fazla seviyesiz bir tarzda yazılmış iletilerin zor anlaşıldığı ve anlaşılsa bile dikkate alınmadığı bilinmelidir. Bu tür hatalar ihtiva eden ileti veya başlıklar kaldırılabilir ve bu tür davranışları sergileyen üyelere ceza verilebilir... Kullanıcılar forum sayfalarına yazmış oldukları mesajlarını düzenleme yetkisine sahiptir. Lütfen yazmış olduğunuz mesajın sağ üst köşesinde göreceğiniz değiştir ikonuna tıklayarak mesajınızı düzenleyin...
» Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.
» Foruma üye olan herkes Forum Kurallarını kabul etmiş sayılır.
» Şikâyetler için... info@motosiklet.net
************** Site Yöneticisi: Eyong **************
"normal insanlar bir yerden bir yere gitmek için araba kullanırlar, motorcular ise motosiklet kullanmak için bir yerlere giderler"
-
Forumdan Uzaklaştırıldı
baadir adlı üyeden alıntı
mertmertmert adlı üyeden alıntı
bu nası bi yorumdur anlıyamadım valla...
iki satırda sattın valla bütün çinli yoldaşları...
abi adamın ; olayın mantığını kavramasını beklemek bana çok sıkıcı geldi bi an..... dedim hepsi kötüdür.... lafımın arkasındayım yani... adamlar tutup hondayla suzukiyle falanda kıyaslayacaklar sonundada "aaa bunnar motorpisiklet diyilmiş yaaaa......" dicekler , al başına bela ondan soora....
boşver abicim, makinasından memnun olana laf atanla takate girmemeye karar verdim ben artık....
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler