Fonda müzik duyuyorum berkant abi....
Fonda müzik duyuyorum berkant abi....
[I]315 ile uzaklaştım,aynamda görünmüyorsun...I]
30000 km. Peugeot Cobra 105 gibi iki zamanlı mopedle gezip memnun olduktan sonra şimdiki scooterimden daha da memnunum.
KLR 650 kullanıyorum . Fazlasıyla memnunum.
===================================
Kaskını tak. İki damla ter akması Kan akmasından iyidir.
TB5DT
Kendime ait bir motosikletim olsaydı. Muhakkak memnun olurdum. tabi modelden sıkılma ihtimalimde war. ama hemen sıkılmayacağımı düşünüyorum.
cbf150 dragstar650 ıntrudervl800 ve scooterım var deli diyorlar bana desinler değişemem desinler değişemem
ne kadar inanırsınız bilmiyorum ama en çok 96 mz motorum vardı 13 sene önce bir tek onu özlüyorum hayalimdeki motorsa indian chief daha henüz türkiyede görmedim
CHOPPER HAYATIMIZ
küçük motor alıorum sankı gıtmıo gibi gelıo insanlar onu motr olarak gormuo sankı motorunn ne dıe soran olunca soylerken cekınıyorum dıorumkı buyuk olsun taşdan olsun ne yakarsa yaksın zaten kucukle 10 kmde alcan zewkkı buyukle 1 kmde alırsın sona buyuk alıorum soran olunca gene utanıorumm sankı hava atıo dieceklermıs gıbı yedek parca fıyatları ve yakıt tuketımı gozumde öyle buyuyokı diyorum uzun yola nasıl gıtcen sen bunla 125 lık 50 tl ye gıdr o yolu 500 luk 100 tl ye gıder ya sankı kac bascan tıtanda yapıo 120 120 yı gecmessın zaten al bi titan tertemizz bın ohhh parcası sudan ucuz az yakar titan gibi motorun olsun bılmem ne :DD: kucuk alıorum sonra heybetlı bi makına gorunce bu devirdaım böyle sürüp gidio işdee :D
Yollar size, sizler Allah'a emanet.....
Bende memnunum motosikletimden ama belirli bir süreden sonra kesmiyo cc si daha yükseek cc düşünüyorum.
Bir damla özür nice yangınları söndürür.Gurur yapmayın yoksa o yangın tüm sevdiklerinizide götürür.
Motorumdan son derece memnunum inanılmaz bir makinedir nede olsa dünyanın en iyi maxi scooter'ı
İMPOSSİBLE İS NOTHİNG
istediğin motoru alamıyorsan..elindekini sevmesini bileceksin...
Motorum yok ama alacagım motorun ilk olması ve maddi olanak dogrultusunda ne olcagi cevabımı etkilerdi herhalde... Ya ayağımı yerden kessinde ne olursa olsun diye alip her yanımdan gecene gıpte edecem yada istediğim olmasada tarsıma yakın GV250, Land 250 gibi birsey alıp zevkle binecem ama eşimin olmasından dolayı arka koltuğu rahat olsun dersem bir burgman 400 de alabilirim ama scooter pekte tarzım degil.
Ötenazi hakkımı yaşayarak kullanıyorum. Z @ B ! T
Gideceği yeri bilmeyene hiç bir GPS yardımcı olmaz!...
usta bence biz insanlarda doyumsuzluk var...eninde sonunda bi bıkkınlık oluyor...ne alırsan al gözün başka motora kayıyor...sonu olmayan bir duygu...tatminsizlik...ama ne amacla kullandığını bilirsen sorun olmaz...ihtiyaclarına cevap verdiği sürece sorun yok...ama kıl tüy yün diye detaylara takılırsan olmaz...birde kaza sonrası bir soğuma var...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
bende motorundan son derece memnun olanlardanım, şehir içinde çok rahatım ama iki eksiği var benim için , artçı alınca uzun yolda çok yoruyor ve benim gibi 1.90 lık adam o motora büyük geliyor
Mecburen önümüzdeki yıl daha kalıplı bir motora geçiş yapıcağım
[B][COLOR="Red"]Hayatında birkez motora binip de zevk alan insan bir daha hiçbirşeyden zevk alamaz...[/COLOR][/B]
Afrca Twin kullanıyorum 1996 model 73000 de ..alırken çok araştırdım..uzun yolda sorun yaratmayan..dayanıklı...bakımı kolay..her yola gelen...bence mükemmel bir makine..bir günde 1000 km yolu yaptığım çok oldu..çok yorulmadan üstelik..eksikleri yokmu elbette var...ama karakteri karakterime uyan bir motor tam kan uyumu var aramızda..maddi durumum daha iyi sıfır bir motor almaya elverir durumda ...ama satmayı hiç düşümediğim bir makine..artık nesli tükenmiş bir yol canavarı....kız arkadşından ayırır adamı
KAFADAN KASK VE AKIL EKSİK OLMASIN!!!
tek başınayken ve şehiriçi gayet memnunum. lakin birkaç saatlik bir yola çıksam hele bir de arkçı alsam nasıl olur işte onu bilemiyorum
ben de memnunum ama biraz yavaş ve küçük bir makina neyse bi ehliyet alalım ardından üniversiteye filn gidelim. paramızı kazanalım alırım. diorum ama baya uzun bi süreç gibi.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)