Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
4. sayfa BirinciBirinci ... 2345 SonuncuSonuncu

Motorumuzdan memnun muyuz?

REKLAM ALANI

Motosikleti
    Mh Drift 125>Rx3i Evo Abs
    Ben memnunum acaba o benden memnunmu :D

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    R25
    Alıntı bilirkişi adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Değilim,süresim bile gelmiyor artık yürüme gidilebileceğini kestirdiğim her yere yürüyerek gidiyorum. 120 ile güvenli bi şekilde inebildiğim yolun çıkışını 80 le çıkmak herkesin seni sollaması zoruma gidiyor.
    valla banada gına geldi artık değişik değişik sesler çıkartıyor sabahları ısıtana kadar ölüyorum daha 1 senelik motor.param olsa direk pulsara geçeceğim ama 1 yıl daha buna katlanacağım artık

Motosikleti
    Ybr 125 Esd-Pulsar 200 NS(<3)
    Alıntı omerbguclu adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    valla banada gına geldi artık değişik değişik sesler çıkartıyor sabahları ısıtana kadar ölüyorum daha 1 senelik motor.param olsa direk pulsara geçeceğim ama 1 yıl daha buna katlanacağım artık
    7 aylık motor benim de jiklesiz çalışmıyo. Acın acımız kardeşim

wind16 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    XMAX 250 ABS
    Evet. Nazar değmesin

aonal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YBR125 esd idi
    Alıntı alp_tunay adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Memnun olmayan olacağını sanmam.... Ama olanlarında buraya yazacağını sanmam.....

Yok be bilader ben ybr ile sürekli uzun yol yaptım biraz vakit geçince yordu beni uzun yolu soğudum artık ilişkimiz sıradanlaştı hatta bi ara

üstündeyken uyudum yoldan çıktım memnun kalmamaya başladım öyle oluyor uzun ilişki :D
    Alan O Veren O, Nedir Senden Gidecek, Görende Can Senin Zannedecek...

arda4 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı omerbguclu adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hocam jikleyi açacaksın çaresi yok. Bir de hava filtresi temiz olacak, buji yeni ve temiz olacak, valf ayarları doğru olacak. Yoksa tek marşta çalışması zor.

Ben şöyle yapıyorum, ayak marşına sertleşene kadar yavaş yavaş basıyorum. Sertleşinde normalde hızlıca pedala basarsan çalışır. Ben ayak marşını yavaş yavaş ezmeye devam ediyorum. Bunu bir iki kere yaparak silindirin içine birazcık benzin göndermiş oluyorum, hem piston silindir de azıcık yağlanmış oluyor. Bu sırada gaz koluna dokunmuyorum.

Jikle açıkken, gaz kolunun boşluğunu alacak kadar (1-2mm) parmak ucuyla gaz koluna dokunuyorum. Sonra ister elektrik marşı ister ayak marşı, zın diye çalışıyor.

Bir de motor el değmeyecek kadar ısınsın ondan sonra yola çık.

Motosikleti
    R25
    Ya benimki tek seferde mars aliyor ama calistiktan sonra eger sonerse baya ugrasiyorum tekrardan calistirmak icin birde 5 bin devirden sonra acayip bir cinlama sesi ve titresim oluyor.
    Ayrica her zaman o kadar isitma firsati yakalayamiyorum en fazla 30 40 saniye isitip oyle cikiyorum yola

truck123 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mh Drift 125
    Benim drift tek marsta calisiyor 15 20 gun calistirmazsam anca o zaman calismiyor 5 binde bir buji hava filtresi degistiriyorum s

Green Arrow - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Moto Guzzi v7 850 Special + Kymco People S 200
    Birbirimizden memnunuz. Hatta o bana fazla geliyor çoğu zaman

yayan-bay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    aprilla pegaso 650
    Severek kulladigim bir makine idi ; er-5 ikin ci eline essek yuku bedel istenmese idi yine bir er-5 almak isterdim.sehir ici -sehir disi sahane idi.
    Ama simdi ki makinem den de memnunum .sikintisiz bas marsa yurusun.

Motosikleti
    Yamaha Ybr125 >> Bajaj Pulsar 200NS
    Bajaj Pulsar 200 Ns F1 gayet memnunum , nazar değmesin

Bthndmrl - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    PCX150
    Memnunum fakat 110km h da kalmasa daha iyi olurdu.

YasinC - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Çevre yolu ve anayollara çıkmadığım sürece memnunum. Ankara'da Eskişehir yolunda ve çevre yollarında millet 130'un aşağısına inmiyor.

Motor pulsar 150ns

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Mobylette Bionik 52
    memnunum ama cbf düşünüyorum.
    cbf alsam 6 ayda bir 60 lira vergi vermek zorunda kalıcam onun için pek istemiyorum
    fikirleri alayım

F54 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    crf 1000L + dio
    Ben memnunum ama kış geldi değiştirmek istiyorum neden acaba

emrb - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    XJ6
    3 senedir tvs apacheye biniyorum.2 kere yolda bıraktı çok soğudum.sebebide benzini bitmiş.Olacak şey mi?nazar değmesin 3 sene zarfında bir kere bile sorun çıkarmadı. Kaya gibi motosiklet desem yeridir.

Motosikleti
    Mondial cup, Pulsar 200 NS, Dominar, Honda NC750 S
    Çok memnunum şükürler olsun ama artık yetmemeye başladı. Nasipse 400lüğüyle devam etmeyi düşünüyorum. Pulsar 200 NS. Aslında canım maxi scooterda çekmiyor değil hani ama bakalım nolcek
    Sonuçta hepimiz ölecez...!

Machair - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda VFR 800X 2018
    CRF 250L'nin deposu küçüktü, çok titreşim vardı, rüzgar yiyordum, artçı alamıyordum sattım.
    GW 250'nin bakım aralığı sıktı ve bakımları pahalı idi, köy yolunun bittiği yerde motorda bitiyordu sattım.
    XT 660Z'nin sele yüksekliği fazla ve motor olması gerekenden ağır. 10 cc yüzünden dünyanın vergisini ödüyorum. Motor belirli konularda aslında bana fazla. Ama şu anda bana bundan daha uygun motor yok ve seviyorum keratayı. İşe gidip gelirken trafik sıkışırsa fena ama. Ne manevra yapıyor ne aralara dalıyor şerefsiz. Deve gibi.

İstediğim 160 kilolarda, 21" ön 17"-18" arka janta sahip, deposu büyük, selesi nispeten rahat, cam takılabilecek, araziye ve uzun yola gelebilen bir motor. ( 660 Tenerenin hafifi oluyor işte )
    CRF 250L 11000 Km, GW 250 12000 Km, XT 660Z 39000 Km, VFR 800X 6000 km

F54 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    crf 1000L + dio
    Alıntı Machair adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    CRF 250L'nin deposu küçüktü, çok titreşim vardı, rüzgar yiyordum, artçı alamıyordum sattım.
    GW 250'nin bakım aralığı sıktı ve bakımları pahalı idi, köy yolunun bittiği yerde motorda bitiyordu sattım.
    XT 660Z'nin sele yüksekliği fazla ve motor olması gerekenden ağır. 10 cc yüzünden dünyanın vergisini ödüyorum. Motor belirli konularda aslında bana fazla. Ama şu anda bana bundan daha uygun motor yok ve seviyorum keratayı. İşe gidip gelirken trafik sıkışırsa fena ama. Ne manevra yapıyor ne aralara dalıyor şerefsiz. Deve gibi.

İstediğim 160 kilolarda, 21" ön 17"-18" arka janta sahip, deposu büyük, selesi nispeten rahat, cam takılabilecek, araziye ve uzun yola gelebilen bir motor. ( 660 Tenerenin hafifi oluyor işte )
    senin bu tarife uyan bi motor bulursan bana da haber et
    0900 900 90 90
    hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır

hokahey - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Aga imkan olacak, garajin olacak, koyacaksın bir tane125 ya da 150'lik; bir tane de isteğe göre 600 ya da üstü olacak uzun yol için; bir tane de scooter olacak.. o gün kafan nasıl eserse, gönlün nasıl isterse, hangi modda isen ona bineceksin.

Hayal kurmak güzel şey ama herşey hayal kurmakla başlar bunu unutmayın.

4. sayfa BirinciBirinci ... 2345 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)