Bu motor alınırım mı lütfen yardım edin
Reklamlar
-
Merhaba arkadaşlar, yeni başlayacağım motosiklet kullanmaya ve linkteki motosikleti almayı düşünüyorum. Bu motoru tanıyanınız bileniniz var mı acaba, alınır mı sizce. (Demek istediğim rs125 alnır mı değil linkteki motor alınır mı, lütfen yanlış anlaşılma olmasın) RS 125c iler nerdesinizDeğerli yorumlarınızı bekliyorum, teşekkürler.
http://www.sahibinden.com/isin_sonu_...XQQdisplayitem
Bu arada bi de şu motosikleti düşünüyorum
http://www.sahibinden.com/kawasaki_z...XQQdisplayitem
Reklamlar
-
o paraya alınır ama didik didik etmek lazım bunu
Tahsin Oğuz Acartürk çok KRAL adamsın......
-
Alınmayacak bir motor değil.Ama yeni başlıyorum demişsin bence hemen racingle başlama derim.Biraz çin malları ile tecrübe kazan.Yoksa ilerde başına ciddi sorunlar açabilirsin.
-
11 yaşında bi motosiklete neden 3500 lira vericeksin ki tahminimce km'si devretmiştir bunun yani 11000 km yılda 1000 km yapmamıştır heralde sahibi bununla.Benim fikrim bu ama rs125 cilerin fikrinide almadan karar verme.
-
arkadaşım yeni başlayacağım diyorsun ok ama o motorun 125 lik olduğuna bakma cok hızlı ve seri bir makinadır iki zamanlıdır 180 km yi kapatabilecek bir makinadır artı o makinanın parcası da cok pahalıdır ve sen de acemiyim diyorsun içinden cıkamazsın bi tane çinli 100 lük cup al keyfine bak
müzisyen agırsiklet şampiyon
-
öncelikle çin motor alma derim, çine binceğine binme daha iyi.
bahsettiğin motor güzel ama 11 yaşında, piyasası iyimi ve yedek parça olayı nasıl önce bunlar bak.
o paraya ybr veya cbf alsan daha iyi olur. sıfır motor sahibi olursun.
-
kartalizma07 adlı üyeden alıntı
öncelikle çin motor alma derim, çine binceğine binme daha iyi.
bahsettiğin motor güzel ama 11 yaşında, piyasası iyimi ve yedek parça olayı nasıl önce bunlar bak.
o paraya ybr veya cbf alsan daha iyi olur. sıfır motor sahibi olursun.
Çine binme diyorsun ama senin altındaki Afrika malımı.Bu arada neden Çin almıyormuşki acemilik için en ideal makineler Çinliler.Bir yerine bişey olursa motorun parça bol ve ucuz.1-2 sene kullanır değiştirir.Hem biraz deneyim kazanmış olur.Gerektiğinde kendi motorunu söker takar.Kendi bozsa bile en azından acımaz çünkü parçası servisi herşeyi ucuz.
-
Senin derdin Extrema anlar ona danış bilader
-
öncelikle seçtiğin model çok zevkli bir makinedir.
fakat; linkini verdiğin motosiklette boya var. zaten o yaşta motorda herşey olabilir. bunalr parcaları pahalı ve anlayan ustası az motorlar.
bence bunu boşver. motosiklete yeni başlıyorsun, seni üzmeyecek makinalera bak. varsın standart hatta tipsiz bir makina olsun, ama sorunsuz olsun.
mertyagci adlı üyeden alıntı
Çine binme diyorsun ama senin altındaki Afrika malımı.Bu arada neden Çin almıyormuşki acemilik için en ideal makineler Çinliler.Bir yerine bişey olursa motorun parça bol ve ucuz.1-2 sene kullanır değiştirir.Hem biraz deneyim kazanmış olur.Gerektiğinde kendi motorunu söker takar.Kendi bozsa bile en azından acımaz çünkü parçası servisi herşeyi ucuz.
çinli motosiklet alınır, neden alınmasın. paran ona yetiyorsa, hevesliysen ve boş vaktin çoksa alınır.
lakin, herkezin çinli bir motosikletin derdiyle tasasıyla uğraşacak vakti ve hevesi yok.
-
Alınırda parça sorunu yaşarsın gibi.
Bir damla özür nice yangınları söndürür.Gurur yapmayın yoksa o yangın tüm sevdiklerinizide götürür.
-
Kaç paran var senin? paranı söyle ona göre başka bir motor ilanı yollıycam sana
Ortadoğu ve balkanların en iyi krosçusu
-
avare rulman adlı üyeden alıntı
öncelikle seçtiğin model çok zevkli bir makinedir.
fakat; linkini verdiğin motosiklette boya var. zaten o yaşta motorda herşey olabilir. bunalr parcaları pahalı ve anlayan ustası az motorlar.
bence bunu boşver. motosiklete yeni başlıyorsun, seni üzmeyecek makinalera bak. varsın standart hatta tipsiz bir makina olsun, ama sorunsuz olsun.
çinli motosiklet alınır, neden alınmasın. paran ona yetiyorsa, hevesliysen ve boş vaktin çoksa alınır.
lakin, herkezin çinli bir motosikletin derdiyle tasasıyla uğraşacak vakti ve hevesi yok.
İlk başta sadece rs 125 düşünüyordum. Sonra zzr 250 de güzel geldi bana. Bi kere çinli kesinlikle düşünmüyorum. CBR 125 de çok cılız bence, CBF olmaz, racing tarzı olacak bi kere Bu arada ZZR 250 yi aradım adam motoruna sonuna kadar güveniyor ancak o kadar para vermek istemiyorum yine de, zaten motor taa manisada (Ben istanbuldayım).
SaRı39 adlı üyeden alıntı
Kaç paran var senin? paranı söyle ona göre başka bir motor ilanı yollıycam sana
maximum 3500 vereblirim.
-
turgutluda motor bağ bahçe tarla gezmiştir ...
-
ya cbr 125 yada cbr 125 o paray alinabilecek en iyi race o
https://www.youtube.com/watch?v=GGatfgQkPGY
-
forewer adlı üyeden alıntı
İlk başta sadece rs 125 düşünüyordum. Sonra zzr 250 de güzel geldi bana. Bi kere çinli kesinlikle düşünmüyorum. CBR 125 de çok cılız bence, CBF olmaz, racing tarzı olacak bi kere
Bu arada ZZR 250 yi aradım adam motoruna sonuna kadar güveniyor ancak o kadar para vermek istemiyorum yine de, zaten motor taa manisada (Ben istanbuldayım).
maximum 3500 vereblirim.
Race istiyorsun ama maddi durumun el vermiyorsa napicaksin!!! gidip döküntüyemi bagliyacaksin oldugu gibi parani.
Bence ikisinide alma derim nedeni ise cok acik herkez biliyor aslinda.
Birisi 2 zamanli rs125 cok iyi hizli ama cokda eski. Simdi problem yaratmasa 1 ay sonrasina kim garanti verebilir.
Digeri ise zzr250 piyasada silinmeye yüz tutmus, bulunmayan, alinip satilmasi zor olan bir model. Ha iyi degilmi iyi elbette ama oda cok eski be kardesim son sahibi olursun.
Hem yeni basliyacagim diyorsun bak arkadaslarin güzel önerileri var!!! cbr a bin bi dene güzel motordur hosuna gider. Saglamdir, altin gibidir alinir satilir istediginde baslangic icin en ideal motorlardandir.
Illede büyük gözüksün diyosan en az 5500 tl gözden cikaracaksin baska yolu yok bu isin. Henüz cin mali olmayan iri görünümlü hizli vede 3500 tl lik bir motor üretilmedi yada 2ci elide yok ise yarar cinsten. Kolay gelsin
-
Peki arkadaşlar RS125 den anlayan bir usta war mı istanbul'da tanıdığınız, baktıralım temizse alayım bari. Yoksa götüreyim aprilianın ana bayii ferco motorun servisine baksınlar mı orda. Herkese teşekkür ederim yorumları için sağolun.
-
Ortadoğu ve balkanların en iyi krosçusu
-
valla bence iyi motor ama cigeri önemli
-
makinalar güzel duruyo ama sonuçta eski makinalar ve parça sıkıntısı çekersin ayrıca bi ağrıza yapıpta gitiğin tamircide adam gibi adam çıkmassa acırım haline bi okadar daha paran gider ve sonunda makinayı bağışlarsın.
istersen sana böyle bişey verelim benim çok iyi bi arkadaşımın.
ilanı güncelicem egzosu vermicez fiyat 3800 tl. olucak düşünürsen haber ver hiç olmassa bir yaşında makinan olucak.
http://www.sahibinden.com/2008_ful_c...XQQdisplayitem
Hayat ENDURO yla başlar
ENDURO yla devam eder
ENDURO yla biter.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)