Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

Satışı Olmayan Nedemek?

REKLAM ALANI
    Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Suzuki AN 125 HK
    http://www.sahibinden.com/2006_model...XQQdisplayitem

Şu ilan hakkında Bilgi verırmısınız beyler...Alınırmı sızce..Sunuda belırteyım,Kullanmayı bılmıoırum:D Duvara ascam sus dıe:D hehe,

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Valla bana pek inandırıcı gelmedi al bin vs. diyor ama ya çalıntı ya başka bir şey?:S

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Suzuki AN 125 HK
    Yok Çalıntı değildir...Bukadarda cüretkar hırsız olamaz...Telefonu ismi cismi herseyı ortada,

Motosikleti
    DUCATI 1198
    ara bak kesin yurtdisindayim motoru yollayim diyecektir.tabiki senden 1100 ytl yi alarak sakin kanmayin

kurubuz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBF1000FA
    Satışı olmayan = 1) Uzak dur 2) Macera arama 3) Dertsiz başına dert alma 4) Ucuz etin yahnisi yavan olur ..... anlamına gelir.

GÖKTAX - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    250 MCT
    11.000 olmasın fiyat

GorkeM - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motoru kiralıyor sanırım.
    Forum Kuralları◄ ►Moto Aktuel◄ ►Türk Dil Kurumu
    Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero

Motosikleti
    HondaVFR800(Dad),HD NightRod(Dad)Yeni,HondaCBR125
    bu adam bu motoru alıyor, ruhsatı arkadaşının üzerine çıkarıyor(niye) arkadaşına haciz geliyor... olay bu. ama ne alaka çözemedim

Motosikleti
    tvs apache rtr 150
    motor Hacizli oldugu için Yeni sAhibi Hak mahrumiyeti oldugu için üzerine alamıycak belkide o yüzden ucuzdur
    Barbaros İLKBAHAR
    [COLOR="black"][COLOR="Red"]10Riders Balıkesir Motosiklet Kulübü [/COLOR][/COLOR]
    :queen:RüzGaRı Hisset :queen:

Motosikleti
    keeway superlight 150
    walla aslı varsa al bin pakasız. parçalaını söküp satsan bile rahat 5 milyar para eder

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Suzuki AN 125 HK
    Alıntı facia42 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    walla aslı varsa al bin pakasız. parçalaını söküp satsan bile rahat 5 milyar para eder
    Bi arayan yokmu... Hadi birisi arasın Ben pek beceremem tel konusmalarını:D Neymiş bi ögrenelım

Motosikleti
    Yaya
    plakası olsa en azında sorgulatırdık.
    Counter Strike'cilar buraya
    www(dot)dostsunucu(dot)com

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Alıntı jose55 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bi arayan yokmu... Hadi birisi arasın Ben pek beceremem tel konusmalarını:D Neymiş bi ögrenelım
    arkadaşın telefonu kapalı

Deli Çerkes - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Bana göre ,motorun üzerinde motorun değerinin çok üzerinde bir haciz var.şu an yakalaması yok ama alacaklı taraf icra dairesinden trafiğe yakalanması yönünde bir talimat alırsa , trafik çevirmelerinde , veya kazaya karışırsanız motoru elinizden alırlar.ilanı veren elemaman motor kiralamak yerine 1100 ytl vererek yakalanana kadar kullanın demek istiyor. yani yakalanırsanız ve motoru bağlatırsanız da hak iddia etmeyin demeye getiriyor.

Benimde aklıma bir kaç ihtimal geliyor. bu motoru bu şekilde alan olursa
    1- ya parça parça söküp satacak.
    2- ya polis çevirmesi olmayan çok sapa yerlerde binecek
    3- motoru bir garaja gömüp haciz tarihinden itibaren 1 yıl geçmesini bekleyecek. eğer haciz yenilenmezse haciz düşer. bu sırada ruhsatı üzerinize alabilirsiniz
    4- gözün karartıp yakalanma riskinide göze alarak arslanlar gibi binecek. yakalanırsada canım sağolsun diyecek
    5-motor sahibince önce para istenecek ,motor sonra gönderilecek şeklinde bir anlşama yaparsanız ve parayı öderseniz. motor gelecek hayaliyle 1 hafta geçirdikten sonra dolandırıldığınızın farkına varıp üstüne içmek için bir bardak soğuk su arayacak.
    6-eğer bu motor ruhsat sahibinin elinden hırsızlık veya gasp yoluyla çıkmışsa , fellik fellik avukat arayacak.

CBR- KADİR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    honda cbr 125r repsol idi..
    sokağa atıcak parası olan için ideal bi çözüm hevesini alır bırakır
    motorumla hayatımı çeyrek mil yaşıyorum

ugurapay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HYOSUNG GV250
    Yada biri arkadaşına şaka yapıyor
    Ne olacak Bu Türkiye nin ve Tekstilin Hali http://www.apaydinmakine.net

Bana göre Deli Çerkes abi verdiğin şıklardan aklıma 5 ve 6 geliyor. Nedense yoksa hemen bir yerlerden bulup 1000liraya alrım

Motosikleti
    Yaya
    Alıntı Deli Çerkes adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bana göre ,motorun üzerinde motorun değerinin çok üzerinde bir haciz var.şu an yakalaması yok ama alacaklı taraf icra dairesinden trafiğe yakalanması yönünde bir talimat alırsa , trafik çevirmelerinde , veya kazaya karışırsanız motoru elinizden alırlar.ilanı veren elemaman motor kiralamak yerine 1100 ytl vererek yakalanana kadar kullanın demek istiyor. yani yakalanırsanız ve motoru bağlatırsanız da hak iddia etmeyin demeye getiriyor.

Benimde aklıma bir kaç ihtimal geliyor. bu motoru bu şekilde alan olursa
    1- ya parça parça söküp satacak.
    2- ya polis çevirmesi olmayan çok sapa yerlerde binecek
    3- motoru bir garaja gömüp haciz tarihinden itibaren 1 yıl geçmesini bekleyecek. eğer haciz yenilenmezse haciz düşer. bu sırada ruhsatı üzerinize alabilirsiniz
    4- gözün karartıp yakalanma riskinide göze alarak arslanlar gibi binecek. yakalanırsada canım sağolsun diyecek
    5-motor sahibince önce para istenecek ,motor sonra gönderilecek şeklinde bir anlşama yaparsanız ve parayı öderseniz. motor gelecek hayaliyle 1 hafta geçirdikten sonra dolandırıldığınızın farkına varıp üstüne içmek için bir bardak soğuk su arayacak.
    6-eğer bu motor ruhsat sahibinin elinden hırsızlık veya gasp yoluyla çıkmışsa , fellik fellik avukat arayacak.

peki atıyorum haciz istemcisi aslında bu adam olsa kendi arkadaşına haciz göndermiş olsa, motoru verdip parasını aldıktan sonra yakalatma çıkartıp motoru geri alsa alanda damacana damacana su içse :D:D:D
    Counter Strike'cilar buraya
    www(dot)dostsunucu(dot)com

dunpa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Regal Raptor DD250E-9B & IZHPLANET5 350cc-2zamanlı
    Bu motoru adam 1100 TL ye nie satsın, hacizde gelmiş olsa çalındı ihbarı yapıp parçalatarak satsa en az 3000 TL ye yakın para geçer eline. Dolandırıcılık kokusu var bu işte.
    ...dunpa55...Geology Engineer & Profession of Engineering Management
    ...55VATAN41MEKAN...

Motosikleti
    honda cbr 600rr cbr 1000rr
    o makina geçen akşam sahibindende dolanırken rastlamıştım 11.000tl idi demekki ilanı yenilemiş bir sıfırı yazmayı unutmuştur.1000tl değil ben ona 5000 tl de veririm öle olsa

1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)