http://www.sahibinden.com/2006_model...XQQdisplayitem
Şu ilan hakkında Bilgi verırmısınız beyler...Alınırmı sızce..Sunuda belırteyım,Kullanmayı bılmıoırum:D Duvara ascam sus dıe:D hehe,
http://www.sahibinden.com/2006_model...XQQdisplayitem
Şu ilan hakkında Bilgi verırmısınız beyler...Alınırmı sızce..Sunuda belırteyım,Kullanmayı bılmıoırum:D Duvara ascam sus dıe:D hehe,
Valla bana pek inandırıcı gelmedi al bin vs. diyor ama ya çalıntı ya başka bir şey?:S
Yok Çalıntı değildir...Bukadarda cüretkar hırsız olamaz...Telefonu ismi cismi herseyı ortada,
ara bak kesin yurtdisindayim motoru yollayim diyecektir.tabiki senden 1100 ytl yi alarak sakin kanmayin
Satışı olmayan = 1) Uzak dur 2) Macera arama 3) Dertsiz başına dert alma 4) Ucuz etin yahnisi yavan olur ..... anlamına gelir.
Motoru kiralıyor sanırım.
►Forum Kuralları◄ ►Moto Aktuel◄ ►Türk Dil Kurumu◄
Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero
bu adam bu motoru alıyor, ruhsatı arkadaşının üzerine çıkarıyor(niye) arkadaşına haciz geliyor... olay bu. ama ne alaka çözemedim
motor Hacizli oldugu için Yeni sAhibi Hak mahrumiyeti oldugu için üzerine alamıycak belkide o yüzden ucuzdur
Barbaros İLKBAHAR
[COLOR="black"][COLOR="Red"]10Riders Balıkesir Motosiklet Kulübü [/COLOR][/COLOR]
:queen:RüzGaRı Hisset :queen:
walla aslı varsa al bin pakasız. parçalaını söküp satsan bile rahat 5 milyar para eder
plakası olsa en azında sorgulatırdık.
Counter Strike'cilar buraya
www(dot)dostsunucu(dot)com
Bana göre ,motorun üzerinde motorun değerinin çok üzerinde bir haciz var.şu an yakalaması yok ama alacaklı taraf icra dairesinden trafiğe yakalanması yönünde bir talimat alırsa , trafik çevirmelerinde , veya kazaya karışırsanız motoru elinizden alırlar.ilanı veren elemaman motor kiralamak yerine 1100 ytl vererek yakalanana kadar kullanın demek istiyor. yani yakalanırsanız ve motoru bağlatırsanız da hak iddia etmeyin demeye getiriyor.
Benimde aklıma bir kaç ihtimal geliyor. bu motoru bu şekilde alan olursa
1- ya parça parça söküp satacak.
2- ya polis çevirmesi olmayan çok sapa yerlerde binecek
3- motoru bir garaja gömüp haciz tarihinden itibaren 1 yıl geçmesini bekleyecek. eğer haciz yenilenmezse haciz düşer. bu sırada ruhsatı üzerinize alabilirsiniz
4- gözün karartıp yakalanma riskinide göze alarak arslanlar gibi binecek. yakalanırsada canım sağolsun diyecek
5-motor sahibince önce para istenecek ,motor sonra gönderilecek şeklinde bir anlşama yaparsanız ve parayı öderseniz. motor gelecek hayaliyle 1 hafta geçirdikten sonra dolandırıldığınızın farkına varıp üstüne içmek için bir bardak soğuk su arayacak.
6-eğer bu motor ruhsat sahibinin elinden hırsızlık veya gasp yoluyla çıkmışsa , fellik fellik avukat arayacak.
sokağa atıcak parası olan için ideal bi çözüm hevesini alır bırakır
motorumla hayatımı çeyrek mil yaşıyorum
Yada biri arkadaşına şaka yapıyor
Ne olacak Bu Türkiye nin ve Tekstilin Hali http://www.apaydinmakine.net
Bana göre Deli Çerkes abi verdiğin şıklardan aklıma 5 ve 6 geliyor. Nedense yoksa hemen bir yerlerden bulup 1000liraya alrım
Bu motoru adam 1100 TL ye nie satsın, hacizde gelmiş olsa çalındı ihbarı yapıp parçalatarak satsa en az 3000 TL ye yakın para geçer eline. Dolandırıcılık kokusu var bu işte.
...dunpa55...Geology Engineer & Profession of Engineering Management
...55VATAN41MEKAN...
o makina geçen akşam sahibindende dolanırken rastlamıştım 11.000tl idi demekki ilanı yenilemiş bir sıfırı yazmayı unutmuştur.1000tl değil ben ona 5000 tl de veririm öle olsa
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)