yahu Beyler Benim Scooterında Koltugunda var yapıskan ızlerı,Sıcak suyla denedım cıkaramadım,Koltugada gazyagı olmaz heralde:D nASI çıkarki
yahu Beyler Benim Scooterında Koltugunda var yapıskan ızlerı,Sıcak suyla denedım cıkaramadım,Koltugada gazyagı olmaz heralde:D nASI çıkarki
arkadaşlar eğer parlak bir grenaj istiyorsanız pasta-cilaları denyin bilmeyen arkadaşlar icin öncelikle uygulayacağınız yeri temizledikten sonra temiz bir bezle pastayı iyice yedirin sonrasında da kurumadan üstüne cilayı atarsanız güzel ve parlak görüntü sağlarsınız grenajda ayrıca kücük ve hafif derecedeki cizikleride temizler bunun dışında eğer mat ve siyah grenajınız varsa cross tarzı motorsikletlerdeki grenajlardan bahsediyorum plastik vs. tarzda büyük marketlerde veya araba aksesuarcılarında bulabilceğiniz lastik icin satılan bir ürün var simsiyah yapıyor lastiği yeni alınmış gibi onu da deniyebilirsiniz..
Tinerle kesinlikle silme hayatının hatasını yaparsın .Pasta cila ile grenajlarını lekelerde çıkar ve grenajların parlar.
Bir damla özür nice yangınları söndürür.Gurur yapmayın yoksa o yangın tüm sevdiklerinizide götürür.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)