umarım ciddi birşeyleri yoktur
işleri hakkatten zor
kaza esnasında takipte olsalar gerek, baksanıza çarpmanın şiddetinden motor ikiye bölünmüş
acil şifalar
umarım ciddi birşeyleri yoktur
işleri hakkatten zor
kaza esnasında takipte olsalar gerek, baksanıza çarpmanın şiddetinden motor ikiye bölünmüş
acil şifalar
Kelimelerin anlattığı kadarım..
Ne anlatırsam anlatayım anladığın kadarım...
Gecmıs olsun, normal bır vatandaş kaza yapsaydı, ambulan olay yerıne ne kadar zamanda gelırdı,
geçmiş olsun :( ..ama o bmw nsl ikiye ayrılır ya o kadar sertmi vurmuşlar daha dorusu o kadar hızlı nsl vurmuşlar yazık ya
Dağda motor kullanan asfaltta yan yatmaz...
Geçmiş olsun ve acil şifalar memurlarımıza.
Olur böyle şeyler allah beterinden saklasın
Tarzım çok basittir.....
Her zaman en kalitelisi ile memnun olurum
Geçmiş olsun yunuslarımıza acil şifalar diliyorum.
ilk defa yunuslaırn kazasını duydum, son olur inşallah, acil şifalar
"Hayallerinin olması önemli bir şey..." Das Experiment
[B]34 YVV 98[/B]
yunusların kaza yaptıgını ılk defa görüyorum gecmıs olsun ne kadar polis olsalarda onlarda 2 teker tutkunu isdeselerde isdemeselerde o yuzden dier polıslerden faklı olarak bıze sempatı ıle bakıyorlar tabı bizde onlara
geçmiş olsun umarım en kısa zamanda iyileşirler.zor iş yunusluk,arkadaşım sağlık sebepleri ile bırakmak zorunda kaldı..bu arada yunuslar hep arkadan çarpıyor araçlara geçenlerdede benzer bi kaza olmuştu
Bu haberi dün tv de izledim. Yunuslara gercekten cok üzüldüm acil şifalar diliyorum ama orda yine yunuslardan Dangalak bir yunusta gazetecileri tehtit ediyordu sinir oldum yunuslara o kadar cok sempati duymama karşılık o adamı verseler linc edesim geldi bir teşkilat bu kadar mı kötü temsil edilir. Herseyiyle örnek olan Yunusların içine öyle tipler alınmamalı bence.
Ötenazi hakkımı yaşayarak kullanıyorum. Z @ B ! T
Gideceği yeri bilmeyene hiç bir GPS yardımcı olmaz!...
Allah Acil Şifalar Versin....
[B][COLOR="Blue"]Eskiden Piyasa nerde biz orada, Artık biz nerede piyasa orda..[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]Yüreklerde ünlem akıllarda soru işaretiyim anlayana çok anlamayana az gelirim..[/COLOR][/B]
Orada polis memurunun görüntü alınmasını istememesinin sebebi kaza geciren polis arkadaşlarının aileleri tarafından görünmesinin istememeleri
Ama hareket tavır çok amaçok yanlış uygun bir dille kameramanlara olayı anlatabilir hatta kaza geciren polislerin yüzleri mozayiklenebilirdi bunu isteler daha iyi olurdu bence
Ne olacak Bu Türkiye nin ve Tekstilin Hali http://www.apaydinmakine.net
Kaza yapan polislere büyük geçmiş olsun.
Kameramandan rica da etsen o yine çekmeye çalışır, tek çare rezaleti göze alıp zorla engellemek. Gazeteciler haber yapmak için değil rica dinlemek, ölen adama yardım etmezler. Bostancı'daki operasyonda herifler teröriste polislerin hereden kaç kişi geldiğini canlı yayın yaptı!
Hoş, E-5'te giderken cep telefonundan mesaj yazan Yunus da gördüm ya!
Geçmiş Olsun Allah Acil şifalar Versin
motorumla hayatımı çeyrek mil yaşıyorum
Ya yunuslardada var. Nasılsa ben polisim bana kimse karışmaz die bas babam bas..!
Böylede olmaz bilmiyorum onda hata yoktur belki ama .
Everybody can't be motorcylyst...!
Çoğu zaman şahit olduğum yunusların motosiklet kullanışına bakaraktan bu duruma çokta üzülemiyorum ve normal karşılıyorum yine de geçmiş olsun...
Two Against the World
Hyosung RT125 (55.000) Hyosung GT250 X (100.000) Ducati Monster 1200
allah acil şifalar Versin..Normalde polisleri pek sevmem Ama yunuslarla ne zaman yolda karşılaşsak slm'laşırızÜzüldüm inş kısa sürede iileşirler onlarınkide ekmek derdi işte
[34 AY 0494] Büyükçekmece MT
malesef yunuslar ' ınbazıları gerçekten çok sakat kullanıyor yolda daireler flan çizmeler bn çok kere şahit oldm ynus kazasna !! ACİL ŞİFALAR
http://img103.imageshack.us/img103/3696/darkboy0te.gif
-----------------------------HnDCbR1oo0RR-------------------------------
NE ADAMLAR GÖRDÜM ALTINDA MOTOR YOK ! NE MOTORLAR GÖRDÜM ÜSTÜNDE ADAM YOK
http://img103.imageshack.us/img103/3696/darkboy0te.gif
malesef yunuslar ' ınbazıları gerçekten çok sakat kullanıyor yolda daireler flan çizmeler bn çok kere şahit oldm ynus kazasna !! ACİL ŞİFALAR
-----------------------------HnDCbR1oo0RR-------------------------------
NE ADAMLAR GÖRDÜM ALTINDA MOTOR YOK ! NE MOTORLAR GÖRDÜM ÜSTÜNDE ADAM YOK
Herşeyden önce geçmiş olsun..
Dün TV'de izledim olayı. Çok üzücü bir durum tabiiki.
Fakat dikkatimi çeken kameramanlara "çekmemeleri" konusunda baskı uygulayan polislerin tavrı ve saygısızlığı oldu! Bu nasıl bir yaklaşımdır, nasıl bir anlayıştır?
Külhanbeyi tavırları, kanun - nizam tanımaz "padişah" kasılmaları.. Nedir bu? Polis dediğimiz kişi bizim korunmamız için devlet adına çalışan memur değilmidir? Insanlara saygılı ve ölçülü yaklaşması gerekmez mi?..
Uzun zamandır hemen her eleştiride koruduğum polisimizin, dün bu tavırlarını gördükten sonra gerçekten memur alımlarında ciddi sınav ve eğitimlerin yapılması gerektiğini düşündüm. Çok yanlış, haddini aşan tavırlardı!
~ Bütün mesele yolda olmak... ~
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)