böyle ilan görmediğinizden eminim hala gülüyorum
http://www.sahibinden.com/bu_fiyata_...XQQdisplayitem
böyle ilan görmediğinizden eminim hala gülüyorum
http://www.sahibinden.com/bu_fiyata_...XQQdisplayitem
O çıkan kol ilanı verene iade
Bir damla özür nice yangınları söndürür.Gurur yapmayın yoksa o yangın tüm sevdiklerinizide götürür.
ohaa neler yapıyor insanlar
Site moderatörleri uyuyor galiba!!!
[B][COLOR="Navy"]Dünyanın sorunu, akıllılar hep kuşku içindeyken aptalların küstahça kendilerinden emin olmalarıdır... Bertrand Russel[/COLOR][/B]
[B][I][U][COLOR="Red"]Canan Taş[/COLOR][/U][/I][/B]
Ben motorumu satmak için ilan verdiğimde...Allahhh...Uğraş uğraş ,ilan kabul edilmez..., kabul edildi, onaylanmaz...
Bir, eleman vatandaş çıkmış, kendini belli eden, kendisinin ne olduğunu anlatan bir ilan vermiş, o ilan "lapp" diye yayınlanmış.
yapılacak tek iş:Mod.ları tebrik etmek
Niye kaldırsınlarki ilanı bakın onun sayesinde sitenin reklamıda oluyor
Kollu reklam Acep kollama bumu olurkine
Bir damla özür nice yangınları söndürür.Gurur yapmayın yoksa o yangın tüm sevdiklerinizide götürür.
Günde bilmem kaçbin ilan veriliyor bu siteye bence moderatör onayı falan yalan düşünsenize 8 saatlik mesainizin tamamını ilanları kalite kontrol ile geçirdiğinizi bence daha saçma bir sistemle kabul ediliyor bu ilanlar.Yoksa sanmam bir site sorumlusunun böyle bir ilana onay vereceğini.Gerçi sahibinden denince ne ilanlar gördük bu da pek abes değil
Bence güzel olmuş
şikayet ettim kaldırırlar yakında aklında dalga geçmiş tenekenin biri
resimdeki o detayy moderatörün gözünden kaçmış olabilir...
[I]315 ile uzaklaştım,aynamda görünmüyorsun...I]
Bende şikayet ettim ama hiç yakıstıramadım sahibinden.com'a nasıl gözlerinden kacırmıslar anlamak zor:s
terbiyesizliğin dik alası,insanlıktan nasibini almamış denyo,hödük,mongol vs vs vs
ilanı verenin terbiyesizliği
Bence MÖDERATÖR de KOL körlüğü varmış.
hastalığın adı "kol körünia"
Kangren olmuş tüm kollara adanmıştır.
Eğer bir yıl sonrasını düşünüyorsan, bir tohum ek. Eğer on yıl sonrasını düşünüyorsan, bir ağaç ek. Eğer yüz yıl sonrasını düşünüyorsan, insanları eğit.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)