motoru kulanamayıpta gıpta eden birisi olsa gerek arakdaş böyle bir hareket yapmış ...
Hayat çok küçük bir olasılık ile gerçektir...
Bunu size kanıtlayabilirim !
Benim vermeye çalıştığım en ufak bi ilanı bile didik didik inceliyolardı,nası olmuşta bu ilanı aktif duruma getirmişler
Motor arkadaşa arkadan girmiş dağıtmış ama kolu orda kalmış canı acırken son hamlesi bu olmuş galiba...
"ARKADAŞLAR MOTOR ÇOK PİS KOL ÇIKARMIŞTIR" koptum yha karnım ağrıdı resmen kısa ve öz
at avrat silah
motor sefgili telefon :bounce:
suan itibariyle 266 defa bakılmış ilana bence başarılı bi yontem.
biz de bu topic sayesinde yardımcı olmş oldk ..
ilk baktığımda bende de hafif bi gülümseme oldu ama.terbiyesizlik bu yapılan.siteninde suçu var tabiki.
ben şikayette bulundum hemen
asagı yukarı 4-5 saat önce sikayet ettim hala ilan kaldırılmamıs
sahibinden.com un moderatörleri ayakta uyuyor anlaşılan....
[B][COLOR="Black"]2bin7 HONDA CBF 150 :cat: (34 EN 6186) [/COLOR]İSTANBUL- AVCILAR[/B]
Yine iyi ya Pistonu çıksaydı.
Bir damla özür nice yangınları söndürür.Gurur yapmayın yoksa o yangın tüm sevdiklerinizide götürür.
işi gücü yok bunların can sıkıntısı. .
[COLOR="Red"][B]"Ne Günlere Kaldık Eyy Gazi Hünkar. Eşşek Vezir Olmuş Katır Hükümdar... "[/B][/COLOR]
Kesin bi tarafına kaçmıştr o kol...Acısını bu şekilde çıkaracak ya.....
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
belki gerçekten motorda piston krank kolu çıkmıştır
en uygunu şikayet etmek gereken bu ben üstüme düşeni yaparım herkessinde yapması gerekir
Ben dostlarımı ne kalbimle nede aklımla severim
Olurya kalp durur..Akıl unutur...Ben dostlarımı ruhumla severim O ne durur ne de unutur....(MEVLANA)
bu ilanı veren kişi günde 5 öğün KOL böreği yesin
Bence önce olağan ve gerçekçi bir ilan verip onaylattıktan sonra değişikliğe gitmiştir...
Motorları maviliklere süreceğiz.
Tüm ikitekerler kardeştir, bisikletler dahil.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)