2006 motosiklet fuarı hangi tarihte?
Reklamlar
-
2006 motosiklet fuarı hangi tarihte? ER-6f ABS Çok hoşuma gitti cbf 600 A da güzel bakalım fuarda bir süpriz olmassa alırım sanırım ikisinden birini. Nx400 kahrımızı çok çekdi askerlikde bitti. Artık buyumenin zamanı geldi . Honda daha konforlu gibi gözüküyor ama kawasakide daha kibar 2 silindirli hafif motorsiklet. Gerçi z motor pek güven vermiiyor ama . Bakacaz, motorsuz yapamıyorum ama sabredip fuara kadar bekleyim diyorum. İkisinide canlı canlı görüp karar vermekde fayda var. Hem ayağımdaki alçıda çıkar o zamana kadar.. .
Ne Mutlu Turkum Diyene...
2003-2005 NX4 FALCON
2006 CBF600S ABS
Reklamlar
-
23 -26 Mart / 2006 MOTOSİKLET 2006 / Lütfi Kirdar-Rumeli Exhibition Center , Fuarın 2006'da sanıyorum 13.sü düzenlenmiş olacak .
Caffe La Notte / Suadiye Çınarlı Sokak
-
bu yıl 2 tane farklı fuar var bildiğim kadarı ile...
diğeride Dünya Ticaret Merkezi 9 ve 10. salonlar da ve yukardakinden 1 hafta sonra...
-
fuarda kampanya veya indirim falan oluyor mu ki? ayrıca bu kampanyaları daha çok büyük firmalar mı yapıyor?
-
valla hondayı al.
yılların kawasakicisine söylettiler artık bunu , canıma tak ettirdiler ama iyikide yapmışlar.
zx6 , zx9 , zzr o kadar sene ama yetti gayri.
2004 te hondayı aldım niye bu kadar zaman yapmamışsam.
-
-
Guclu kardesim ,
Lütfi Kirdar-Rumeli Exhibition Center (tam adres,tarih veya web adresini biliyorsan) yazarsan sevinirim..
iyi gunler dostlar..
[COLOR="DarkSlateBlue"][B]Insanlarin en buyuk dostu, zorluklardir ; cunki insanlari karsilastiklari zorluklar kuvvetlendirir.[/B][/COLOR][COLOR="Navy"][B][I]Casson[/I][/B][/COLOR]
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler