Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Plakam düştü :(

REKLAM ALANI

Motosikleti
    Gt250r
    Arkadaşlar dün eve geldim bir baktım plaka yok düşmüş bulamadım şimdi ben plakayı tekrar nasıl çıkartabilirim? motor benim üzerime değil satın almıştım ama üstüme almadım sahibi olmadan plaka çıkartabilirmiyiz? yada muameleciye versem halledermi ruhsat sahibi olmadan? teşekkürler

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    keeway superlight 150
    Annah. vekalet almışmıydın peki?? benim bildiğim ruhsat sahibinin gerekli olduğu

Motosikleti
    Gt250r
    bir şey olmadım motoru aldığım kişide 2. sahibi oda üstüne almadan bana sattı :(

serkanADH13 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Motor Tamircisi :) 0,535,939,20,86 :)
    arkadaşım muamelecı cıkartırabılır ta,
    fakat çok para alıyorlar...
    BMW F650,,,KTM EXC 400,,,CRF 250X.....msx 125
    ''Gürcan Moto Garaj''
    0 535 939 20 86

Motosikleti
    Cok Yakında
    muamelecıde çok para alırlar be kardeş
    KASKSIZ SÜRÜŞ MÜ? EVİNE DÖN EVLAT:bounce:

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    artık yok
    motosiklet olayını bira hafife mi almışsınız? motosikletin bir otomobilden, kamyondan, otobüsten ne farkı var? hepsi tescilli motorlu araç. motosiklti satın alınca devrini nasıl almazsınız? hadi devri almadınız ruhsatını nasıl almazsınız anlayamıyorum? siz almadınız devrini, satan adam nasıl devrini hemen vermez onu da anlamış değilim. ne siz, ne de satıcı kendini mesuliyetten kurtarmak adına hiç bi girişimde bulunmamışsınız. şimdi bu araçla ilgili resmi bir sıkıntı olsa(ki olmuş işte, plakayı düşürmüşsünüz) satan adam bunda nasıl kurtulacak. sizin motorla işleyeceğiniz herhangi bir suç durumunda direkt gidip ruhsat (devir) sahibini bulacaklar, her ikinizin de beraber başı ağrıyacak. ya da adam, hem satışı, hem ruhsatı hala üzerinde olduğu için motorunun çalındığını ihbar etse ve sizin çaldığınızı söylese ne yapacaksınız? motor elinizden gideceği gibi bi de başınız belaya girecek.

üzerinizde hiç bir kayıt olmadığına göre yani daha doğrusu motorun sahibi siz olmadığınıza göre (çünkü işlem yapmamışsınız, resmi olarak durumunuz şu an böyle), o plakayı siz çıkaramazsınız yeniden. muameleciler de vekalet olmadan işlem yapamazlar. hatta bazı işlemlerde vekalet bile geçerli değil, direkt ruhsat sahibinin olması gerekir...

Motosikleti
    Gt250r
    @aya aracın ruhsatı bende zaten ruhsatsız almazdım motoru ayrıca motoru üstüne alma noter yeni ruhsat plaka derken 400tl den fazla para gidiyor şuan onu ödeyecek durumum yok ilerde zaten üstüme alıcam o şekilde bırakmam. Hırsızlık olayına gelirsek motorum çalındı diye ihbar etse motorun sahibi dolandırıcılıktan ceza alıp hapis yatar örnekleri çok gördük. ruhsat sahibi problem olarak görmüyorsa benim yapabileceğim birşey yok. ben sadece plaka nasıl çıkar diye sordum akıl istememiştim teşekkürler genede

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)