Ruhsatsız Motorla Gezmenin Sonu Ne Olabilir ?
Ruhsatsız Motorla Gezmenin Sonu Ne Olabilir ?
motorunun baglanır sanırım yani motorunun sonu polis otoparkı ama senın için para cezası vb ne olur bilemem
[B]Benim İçin Hayat [COLOR="Red"] 1[/COLOR].Raundda Stili Tanınır [COLOR="Red"]2[/COLOR]. Raundda Rekabet Edilir [COLOR="Red"] 3[/COLOR]. Raundda Nakavt Edilir.. [/B] ::deliir::
MT Site yönetimi uyarı mesajı. Uyarı Sebebi: Konu başlıgının konuyla ilgili ve açıklayıcı olması gerekmektedir.Düzeltildi
"Beyler bi göz atın">"Ruhsatsız Gezmek?"
Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir. Foruma üye olan herkes forum kurallarını kabul etmiş sayılır. Forum Kurallarını okumak için tıklayın.. Şikayetleriniz için tıklayın
?????????????
Beni bir Defa çevirmede durdurdular. Ehliyet Üzarimdeydi ama ruhsatı Evde unutmuşum. Polis ehliyet Ruhsat dedi, Bende ehliyet var ama ruhsat evde unutmuşum dedim. ozaman ara birisini ruhsatı getirsin yada git ruhsatı getir motorunu al dedi bana. bu gibi sorunlar cıkabilir.
07-gєηçℓιк
valla bende ruhsatsız geziyorum ama parayı ayarlıyım hemen muane yaptırıp kaybettiğim ruhsatı bi daha çıkarıcam şimdiye kadar şükür çevrilmedim inşallahta çevrilmem...
4 Teker Bedenimi 2 Teker Ruhumu Taşır...!:cat:
Ruhsatsız Motor veya Otomobil ile Dolasırken yakalanmanın cezası araç bağlanmasıdır...
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
arkadaşlar şimdi şöyle söyliyim daha dogrusu motorun ruhsatı evde unutma falan gibi bişeyi yok motorun ruhsatı hiç yok :D bu durumda ne olabilir
Bianchi Falcon 125 41 N 3103
Hyosung MS3 250 35 AP 4831
Yeni bir gün, yeni bir savaş . . .
motorda 30 km de activa xD
sen nasıl kimliksiz gezemiyorsan motorda ruhsatsız gezemezsin..
sonra gbt çekerler haberin olsun
[B][COLOR="Black"]2bin7 HONDA CBF 150 :cat: (34 EN 6186) [/COLOR]İSTANBUL- AVCILAR[/B]
30-40 farketmez plakasız araç ı polis gördüğü yerde bağlama yetkisi var tabi insafınada kalmış bi olayda sen genede motoru ortalıklarda gösterme yeni motorlar hep dikkat çeker birazda pis kullan motoru yıkama anladık yeni motor heyecanlsıında dediklerimi uygula pişman olmazsın
Bianchi Falcon 125 41 N 3103
Hyosung MS3 250 35 AP 4831
Yeni bir gün, yeni bir savaş . . .
yorumlar icin tesekkürler
????????????
Bu durum memurun insiyatifine kalmış. ister bağlar,ister plaka sorgulattırır isterse gerekli evrakları bulundurmamaktan ceza yazar isterse bu seferlik affettim bi daha ruhsatsız karşıma çıkma deyip yollar.Aslında birazda senin polise çektiğin bağlamayla alakalı.
Ben üç yıl vizesiz gezdim.çok kez polis çevirdi. vize olmadığı için ruhsatta taşimıyodum.evde unuttum diyodum. bi keresinde radara girdim. hız cezasını yedim fakat ruhsat bulundurmamayla ilgili bi işlem yapmadı.
illaki YBR
şahsen plakam yoktu..motorun arkasını saklamaktan bi hal oluyodum ilçeye gidince poli,s görünce iniyodum motordan biraz uzakta oturuyodum
Sen istiyor temiz bir yamaha ? Verecek 2.500 $ ..
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)