Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

Motorum gümrükten çekilecekmiş....

REKLAM ALANI

bekle arkadaşım bu gibi durumlar böyle sadece motorda değil yedek parçadada aynı ne bekleyenler var kapora mapora hikaye parayı versende vermesende beklicen stok maliyeti denen bi olay var artık kimse stokunda malzeme tutmaz just in time artık herşey alışmamız lazım bunlara

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Bencede biraz daha süre tanı adama kaporada almamış sonra yeni motoru alırken yine uğraşırsın.

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    CBF150'yi,CBF250'yi sattım...Şimdi 2009 GT250r
    En son gittiğimde gelmiyecekse başka motor alıcam dedim.Sanırım onlar tarafından gerekli mesaj alınmıştır.Artık getirseler de böyle bir firmaya bi tane motorun stok maliyeti koymaz heralde.Başkasına satsınlar.

Motosikleti
    2007 Honda CBF 150
    madem kapora falan filan vermedin ordan alma git başka bayiden al motoru...
    [B][COLOR="Black"]2bin7 HONDA CBF 150 :cat: (34 EN 6186) [/COLOR]İSTANBUL- AVCILAR[/B]

Motosikleti
    Tabanvay
    kardeşim tam hayırlı olsun yazacaktım. Fazer almayı düşünüyosun diye hatırlıyorum. madem o motoru alacaksın neden 2. el düşünmedin diye aklımdan geçmedi de değil. neyse hayırlısı öyle olsun.

Motosikleti
    apache 150 RTR
    Alıntı asfalt meleği adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Şimdi arkadaşım bizde ithalat ihracat işlerine az yakın olduğumzdan sana bazı bilgileri vereyim..

Mal gümrükte derler.. halbuki bu en genel ifade ile müşteri oyalama yalanı yada taktiğidir..

Halbuki mal yoktur ortada, daha yoldadır.. kimse de bilemez kolay kolay..
    Mal gemidedir, gemi limana yanaşacaktır, daha indirilecektir de ondan sonra...
    Mal gümrüktedir, ama ce vb onaylar için gerekli sertifika işlemlerini halledemiyorlardır, kendi beceriksizliklerini örterler..
    Mal gümrüktedir, ama çekebilecek paraları yoktur.
    ...
    ..
    .
    bla bla bla diye gider bu sebepler...
    buna eklıyecek bır sey bulamıyorum aynen katılıyorum

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    CBF150'yi,CBF250'yi sattım...Şimdi 2009 GT250r
    Beyler yorumlarınız için teşekkürler.Sayenizde oyalandığımı anladım ve vazgeçtim.Gittim eski cbf150'mi satın aldım.Bu yaz bide otomobil alma derdi çıktı.İyi bir motor ancak seneye kaldı.Bu kışın ortasına kadar iyi birikim yapıp temiz bir 600'lük alıcam inşallah.ST kanuni için siparişi verdiğimiz ve 2-3 günde eline geçer dediklerinin üzerinden tam 10 gün geçti.Hala daha arayan soran yok.Bide insanı zan altında bırakıyolar.Adamlar bizim için gümrükten vergi ödeyip getirecekler diyoruz.Vazgeçersek ayıp olur diyoruz.Ne ayıp olacak.Onların iyiliği malı satana kadar.2-3 günde gelir diye yalan söyleyip insanı oyalamayın.Adam gibi 20-30 günde gelir diyin bari.

mitmuallim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondial RX3i EVO
    BEnde 1 ay önce gv 250 almiştim bayiden tuzladan izmite 7 günde gelebilmişti var gerisini sen düşün
    "Yolculuk bir fersahda olsa cehennemden bir parçadır" ..... seyyah pirimiz Evliya Çelebi

Mersin İl Temsilcisi yürekçe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Bende sığar iki cihan, ben bu cihana sığmazam
    Motosikleti
    Cân ile hem cahan, dehr ile hem zaman
    kanuni veya hyoya marka olarak güvenim kalmadı. böyle harika bir motoru böyle rezil ettiler. 29Hp rakipsiz bir makinanın başına gelenlere bak.
    yok kardeşim, ben suzuki den de soğudum. en iyisi honda. günü saati belli. adamlar bakım için bile randevu veriyorlar zamanı gelince teslim ediyorlar. türkiye de honda servisleri iyi çalıştığından tek kalem honda ( istemesem de )

inşallah bir 600f düşünüyorum. z750 hayellerime çoook yazık oldu ama....
    KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
    BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
    KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....

ucanteneke5 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Super Tenere xt1200z. Actros 1841 megaspais.
    arkadaşım gümrük vergisinle alakası yok zatem motosikletler ve dier mallar fark etmez yürt dışından gelen herşey ATR denilen belgeyle gelir ve satıcı gümrük masrafı hariç başka bişey ödemez sen aldığın zaman veriyosun vergileri.ayrıca elerinde olsa gümrükte bekletmezler çunkü gelen her mal gümrükten 45 gün içinde çekilmesse millileşir ama bide 40 gün bekletipte çekmeye kalktınmı gümrüklü antrepolarda her bir tonun günlük 20 dolar artı kadevesi var o yüzden herkes hemen çeker malını.
    nerden bildiğimi soracak olursanız gümrük kuryesiyim ferko motorun motosikletlerini eskiden ben çekiyodum.
    seni oyalamaların tek nedeni ellerinde motosiklet yok sipariş yeni verildi veyat yoldalar ve gelmelerini bekliyolar gemiile.
    Hayat ENDURO yla başlar
    ENDURO yla devam eder
    ENDURO yla biter.

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Triumph Thunderbird 900 Yamaha xt600-350 BSA
    bir tek motor için onca uğraşa girmek istemiyor firma.
    bayiler siparişleri iletiyor , firmada yeterli sayıya ulaşınca başlıyor gümrük işlemlerine.

başka bayii başka marka modelmi yok ?

hiç bekleme derim .

Forumdan Uzaklaştırıldı

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)