Hayırlı olsun eksozlar hoşuma gitti
Hayırlı olsun eksozlar hoşuma gitti
Seni Sevdimde Ne Oldu Efes Ve Turkcell Zengin Oldu
başlamak bitirmenin yarısıdır demişler rengide metalik yapsan daha bi iyi olur gibi geldi bana
dostum sen bu makinaya para harcıyacak isen kafadan en başta lastikleri değiştirmen lazım lastikler berbat durumada ben gözlemlememe göre, sonra arka lastikleri ince yanaklı jantlarda çok demode onlarıda ince siyah kenarları metalik bi jantla değiştirdiğin zaman bide metalik siyah boya sonra egzozları parlatırabilirsen parlattır bikaç krom aksesuar bul motordaki bazı yerleride imkanın var ise krom kaplat bu arada arka koltuklarıda ihmal etme ön farada H.I.D. takarsan süper olur bide arka stoplarında çok demode onlarıda düzel bi ledli el yapımı lambalar ile değiştirsen tam süper olur
Bianchi Falcon 125 41 N 3103
Hyosung MS3 250 35 AP 4831
Yeni bir gün, yeni bir savaş . . .
oncelikle hayirli olsun motor vosvos motorumu onu merak ettim
Güzel üç teker
Bir damla özür nice yangınları söndürür.Gurur yapmayın yoksa o yangın tüm sevdiklerinizide götürür.
OtoMoto gibi bişe :D GÜseL
mehmet geç gördüm biraz kusura bakma...hayırlı olsun eeee!!bir tur verirsin artıkın
güzel olmuş gerçekten herkesin dediği gibi rengi çok ciyak olmuş,vosvos motorumu var üstünde,ruhsat plaka olayınıda açıklarsan neler yapılıyor neler lazım kaç para gidiyor seviniriz
Vaaay taksi yazısını kondur üstüne işlet.. Hayırlı olsun..
Hocam trafikte sorun olmaz değilmi trafik polisleri ile..
Bir damla özür nice yangınları söndürür.Gurur yapmayın yoksa o yangın tüm sevdiklerinizide götürür.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)