Yağma yağmur sağanak bu sağanak için yok sığınak...
Reklamlar
-
arkadaşlar bugün akşam üstü motorda yağmura yakalandım.
yağmurda motor sürmeyi pek sevmiyorm. sevenide tanımıyrm. Neyse 60 la 70 le gidiyorm. iki şeritli ve her zamanki gibi bol çukurlu bir yol. Arkamdaki sürücü selektör falan yaptı ben kenara çekildim yanımda geçerken çukurdaki suyla güzelcene yıkadı beni. O yetmedi karşı şeritten gelen başka bir sürücü çok sulu yerden hızlı geçince oda güzelce suladı. Anlıcanız donuma kadar ıslanarak ve beni ıslatan o nazik sürücülere ve hürmetli yakınlarına bol bol dualar ederek eve geldim.
Sanıyorm herşey iyi hoş güzel ama bide ıslanmasak güzel olacak heralde....
Çok mu şey istedim.....??
Geç gitmek hiç gitmemekten iyidir....
Reklamlar
-
kardeş senin yazını okurken çok güldüm aynı olay benim bugün başıma geldi ankara da az oldu ama daha önceleri dediğin gibi ıslandığım çok oldu arabalar dikkat etmiyor yada bilinçli yapıyor bazıları ama bunu tartışmak bile gereksiz artık milletin üstüne çıkıp ezenlerin yanında bunlar çok masum kalır
-
hürmetli yakınlarına bol bol dualar ederek
::D:D:D:D
-
aslında yağmurda motor kullanmak çok zevkli ama o sonuçta zaten motor üstünde giderken baya bi ıslanıyorsun bence çok fark etmiyor arabadan ıslandığın
[B]Bahadır Şenonar[/B] [COLOR="Red"]A rh(+)[/COLOR]
[B]Sözcüklerin gücünü anlamadan insanların gücünü anlayamazsınız.[/B] :bounce:
-
BANA YAĞMUR KAR FARK ETMEZ HER TÜRLÜ BİNERİM HER TÜRLÜ SEVERİM
[COLOR="Blue"][B]Dünyanın En Delisi Motor Sürenmiş İkinci Delisi İse Arkasına Binenmiş Ben Her Zaman Birinci Deli Oldum İkincilik Bana Yakışmaz[/B] [/COLOR]::bira01:::flower:::bira01::
-
yakınlarına bol bol dua ederekk((koptumm))
KASKSIZ SÜRÜŞ MÜ? EVİNE DÖN EVLAT:bounce:
-
Ben hem onları ıslatıyorum hemde onlar beni ıslatıyor ole gıcık gıcık gidiyoruz .Takma kafana hayatta kafaya takılacak daha neler var
Malımızı mülkümüzü bir horoz taşır,keyfimizi Sultan Mecit vapuru taşıyamaz
Drift Religion
-
Yağmurda sürmek çok keyifli ama Türkiyedeki yollar mazot, yağ, benzin, çamur ve bilimum artık madde ile dolu olduğu için en ufak bir ıslak bile insanı çok korkutuyor. Aslında sağanak yağmur bile olsa sakin bir yolda yağmurda yavaş yavaş insan sürmek istiyor, lakin herşey istediğimiz gibi olmuyor.
-
aradaş tatlı su motorcusu
Hayat çok küçük bir olasılık ile gerçektir...
Bunu size kanıtlayabilirim !
-
Ben ideal sürüş keyfinden bahsediyorum. Motoru aldığım günden bu yana hiçbir gün yağmur var diye motoru bırakmadım. Bir kaç kez kar yağarken ve gizli buzlanmanın olduğu yolda kullanmak zorunda kaldım. Ki bu 3, 5 km. değil. 3 yıl boyunca her gün 30km'lik yolu bu şekilde, hiç bir gün motorumu bırakmadan katettim. Bu sebepten bir kaç defa kaza atlattım ve 2 kez de devirdim. Fakat bu şartlarda kullanmak bir marifet değil, hiç de sürüş keyfi vermiyor.
-
Yeni yağmur yağdığında çok kayıyor, bu aralar hakikaten çok yağmurlu 2 3 saat önce bi anda motor aşkım depreşti, çıkayım bi atakent yapıp döneyim dedim ama yağmur yağmış, çıkmak istemedim... Yoksa arkadaşın dediği gibi yandan geçen arabalar affetmiyor Hadi ıslanmak keyfili bile olabilir bazen soğuk bile olsa ama o an büyük rezillik...
-
yagmur yagmur =) bugun resmen çamur yagdı burda tertemiz motora baktım çamur damlacıkları war sonra yola çıktım we çaaaatt!! gölcük çarşıda bir arabaya arkadan wurdum =) adam elinde kağıtlarla indi dedi ki ''kardeşim noterden çıktım arabayı biraz önce satın aldım daha eve gidemeden çaktın'' dedi ben dayanamadım güldüm =) baktı bişey yok arabada oda güldü dedim nazarlık olsun bu abicim boşver ama yinede bi tavuk fln kes kan akıt sen =) demekki neymiş?yagmurda ABS sahibi arabaların dibinden dibinden gitmeyecekmişiz =)
-
Yaz yağmurunda kullanmak güzel ama hava soğukken pek zevkli olmuyor.
-
cumartesi günü donuma ve çorabıma kadar ıslandım
sıkıysa yakala HAYALBUYSA
-
yamur sayesinde bugün 19 mayıs çalışmasından yırttım dolayısıyla okuldanda yırttım yarın tatil ondan sonra hafta sonu bi yağmur bana 2+2 gün hediye etti çok mutluyum..
' [B][U]2011[/U][/B]
..Loading.. ::157::
-
memleket kamboçyaya döndü. muson yağmurları yağıyor yahu :D
.....ve sordu torununa yaşlı kızılderili büyücüsü : sen hiç
orta sehpalı supersport gördün mü.....
-
Önceden olsa yağmur çamur dinlemez her türlü havada keyifle kullanırdım ama yağmurda hakikaten çok sinir bozucu olmaya başladı benim için. Kıyafetlerle ıslanmak, sadece ıslanmak olsa neyse, çamur banyosu yapmak hiç hoş bir duygu değil.
Artık yollarda ölmek İS-TE-Mİ-YO-RUZ!!!
-
yağmurda motosiklet kullanmanında ayrı bi zevki var ama
[34 AY 0494] Büyükçekmece MT
-
yağmurda motor sürmeyi pek sevmiyorm. sevenide tanımıyrm.
Valla şahsen ben çok severim...
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
-
tubis adlı üyeden alıntı
Valla şahsen ben çok severim...
Motorun ve su sesinin karışımı
[34 AY 0494] Büyükçekmece MT
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler