ben bişe demiim :D sonra banlıolar beni :D
ellerine sağlık diim bari :D
Drift Religion
uww amcan pavyon gibi yapmış motoru :D akü canavarıdır o =) bu arada cbf yi göremedim aydınlık bi fotosu yok mu?
İyi olmuş Gerçekten belli ediyor. emeğine sağlık.
Bir damla özür nice yangınları söndürür.Gurur yapmayın yoksa o yangın tüm sevdiklerinizide götürür.
ben yanlardan belli olmak için şu otobüslerin yanında olan sarı reflektörlü ışıkların beyaz olup mavi yananını taktım 4 tane(20tl) LED li olduğu için aküyüde yormuyo ama bi ara bende düşünüyorum
Bianchi Falcon 125 41 N 3103
Hyosung MS3 250 35 AP 4831
Yeni bir gün, yeni bir savaş . . .
bence abartmaya gerek yok altı üstü bir şerit 5 tl..
emegine saygı duyuyorum
[B][COLOR="Black"]2bin7 HONDA CBF 150 :cat: (34 EN 6186) [/COLOR]İSTANBUL- AVCILAR[/B]
ben neden foto göremiyorum?
2 teker tek ruh tek yol.
dayı kendini aşmışabartılı
KASKSIZ SÜRÜŞ MÜ? EVİNE DÖN EVLAT:bounce:
koptum :D
Drift Religion, iZMiR ŞußeSi
Allah Allah,modifiyeye bak sen,gözlerim kamaştı
Hard modfy.
güzel olmuş kardeş..
arkadaşlar mümkünse,
2 stıcer veya 2 ışık uygulanmış motorları MODİFİYELİ adı altında Yayınlamayın,
modifiye başka bişiydir,
bilmeyenlerine yanlış bilgilendirmeyelim...
BMW F650,,,KTM EXC 400,,,CRF 250X.....msx 125
''Gürcan Moto Garaj''
0 535 939 20 86
arkadaşlar bende bir cbf var braz modifiye edildi yakında resmini koycam
---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:00 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:56 ----------
arkadaşlar bende bi cbf_W var biraz yapıldı bişiler yakında paylaşıcam
---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:02 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:00 ----------
arkadaşlar yeni üye oldum foruma resim paylaşmak istiyorum nasıl burdaki seçeneklerde yok yardımcı olursanız sevinirim
---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:06 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:02 ----------
arkadaşlar resim paylaşcamda seçeneklerde yok yardımcı olursanız sevinirim cbf_W
---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:08 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:06 ----------
arkadaşlar bende iki ışık iki yapışkan yok racing direksiyon spor egzoz yantlar boyalı ön takım düşük ama resim atamıyorum çünkü yeniyim seçeneklerde yok
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)