250cc keeway land crusier mi?-regal raptor mu?
Reklamlar
-
tolga23 adlı üyeden alıntı
zannetmiyorum çünkü benim bayii de 2008 model var 2009 yok. parça sıkıntısı yaşanabilir
ben sanki 2006 dan sonra 250likler gelmedi diye biliyorum, eğer senin için önemliyse bunu bir araştır.
o motorla türkiye turu yapan çok kişi var, hatta kendi siteleri bile var
http://www.regalraptor.net/
ama nedense ithalatçı firmalar desteği kesti diye biliyorum, bende almaya heveslenmiştim, istanbuldaki bir usta o motorda garanti olayı yok demişti
Reklamlar
-
wert_35 adlı üyeden alıntı
120den sonra kaç yapıyoki keeway
son hızı nedir?
Ben 130 km/h gördüm sonra gaz kestim dahada vardı sanki aldığım kişi düz ve uzun yolda 140 km/h gördüğünü idda etmişti.
''Yaşamak özgürlükse, özgürüz hepimizde...''
-
Hay.alper.est adlı üyeden alıntı
Ben 130 km/h gördüm sonra gaz kestim dahada vardı sanki aldığım kişi düz ve uzun yolda 140 km/h gördüğünü idda etmişti.
120'km'h ben iki kişi'ile gördüm
-
-
keeway almanı tavsiye ederim karar senin şimdiden hayırlı olsun
-
Polo34 ün verdiği linkten regalin sorunlarını okudum. Ekzos ları 500 km sonra cızırdayıp 10000 km de hiçe çıkıyormuş. Çifti de orjinali 650 tl miş. Parça sorunu da var. Galiba keeway daha mantıklı sanki. Dediğiniz gibi ikiside aynı katagoride ki iki motor. Ben sadece kötünün iyisini bulmaya çalışıyorum. İllaki sorunda çıkar, bozulurda; makina sonuçta. Ama arkasında bi yetkili olması parça sorunu olamaması önemli benim için.Zaten garantisi bitene kadar (2 yıl)250cc beni kesmeye başlıcak okuduklarımdan öğrendiklerime göre.Sonra satar iyi bir makine alırım. Keeway da karar kıldım. ALABİLECEĞİM EN UCUZ VE EN SORUNSUZ 250CC SANIRIM.Herkese teşekkür ederim.
-
-
Rüzğarı_hissSet
-
Bence regal raptor .Çinli motosikletleri kötülemeyelim lütfen Sadece düzgün kullanmasını bilelim hiç bir çinli sorun çıkartmaz..
Bir damla özür nice yangınları söndürür.Gurur yapmayın yoksa o yangın tüm sevdiklerinizide götürür.
-
Şimdi arkadaşlar malum motorumu satıyorum ve alıcı arıyorum. arkadaş da 250 cc cruiser alacakmış. kendi motorumu önereyim
13558102 nolu sahibinden com ilanında detayları görebilirsiniz..
Kymco Venox'u anlatmaya gerek yok.. 250 cc cruiserlar arasında fiyat kaliye görünüm stil olarak bir numara... bu benim söylemim değil yerli ve yabancı bir çok dergi ve sitede az ya da çok yazılmış çizilmiştir....
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler