selam arkadaşlar önümüzdeki pazartesi bir aksilik çıkmazsa 2. el bir motor alacağım kanuni hussar, alım satım ne kadar tutuyor bilgilendirirmisiniz.
selam arkadaşlar önümüzdeki pazartesi bir aksilik çıkmazsa 2. el bir motor alacağım kanuni hussar, alım satım ne kadar tutuyor bilgilendirirmisiniz.
150-200 YTL arası tutar sanırım. yaklaşık olarak.
Biz ilhamlarimizi gokten ve gaipten degil dogrudan dogruya hayattan almis bulunuyoruz. K.Atatürk
Notere yaklasik 200,ustune allirken zorunlu sigorta yaptiracaskin 20,muayenesi yoksa yaptiracaksin 45,tek ruhsat sayfasi 22,soforler odasindan dosya alacaksin 2 ytl,toplam 289 ytl.
Merhaba,
Ben de motorumu satma niyetindeyim ama alımsatım masrafları pazarlık konusu oluyor. Fakat ben tam olarak ne kadar tuttuğunu bilmiyorum. Sizin yazdıklarınıza baktım, bir de diğer başlıklar altında araım. Bi arkadaş aşağıdaki gibi bir hesaplama yapmış. Tabi noter masraflarını koymamış ama...
bu hesaplamada eksik ya da fazla bişey var mı sizce?
Herkes farklı bişeyler söylüyor sanki. toplamda ne oluyor ?
Yardımınız olursa sevinirim.
Syg
Ruhsat: 24.000.000 TL
Müşavirlik Hizmetleri: 80.000.000 TL
Bilgi Kaydı: 10.000.000 TL
Çalıntı Kaydı: 10.000.000 TL
Polis Bağışı: 20.000.000 TL
Dosya Çekme: 10.000.000 TL
154 milyon tam olarak
bu noter neden bu kadar çok para alıyor bunun bir çaresi yokmu yani tanıdık bir noter bulsak bişeyler yapamazmı.. 200 ytl çok yaf..
Noterlerin tarifeleri vardır standart ama çok yakının varsa satış yerine başka ucuz olan ne varsa onu yazabilir.ben yaptırdım emlak satışı 240 ytl iken normal tek nüsha vekalet çıkarma işlemi yaptı 35 ytl nerden nereye
SUZUKİM, ud\'um buz gibi bira ile doğanın keyfini yaşarım.
MoToR dostum dediğinde haklısın ama bu standart tarife olayından şüpheliyim ben. Normal bir noter bürosu ile lüks veya iş yoğunluğu çok olan bir semtteki cafcaflı noter bürosu arasında fiyat farkı oluyor
"normal insanlar bir yerden bir yere gitmek için araba kullanırlar, motorcular ise motosiklet kullanmak için bir yerlere giderler"
arkadaşlar sonunda motoru aldım hayırlısı ile... notere 161 ytl ödedim henüz motoru üstüme geçirmedim onun için ne alırlar 2 gün sonra bakacağım..
birşey soracağım, motor için muayne oluyormu.. oluyorsa yapmasak ne olur..
öncelikle hayırlı olsun , soruna gelincede direk bağlarlar ve 200-300 ytl para ödemek bide üstüne üstük muayeneni yaptırman gerekir , ben bugün yaptırdım 47,2 ytlferrari_tayfur adlı üyeden alıntı
Rüzgara Karşı Koşmamışsan, Onunla Esmeyi Bilemezsin; Henüz Motora Binmediysen, Yaşıyorum Diyemezsin !!!
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)