abi bundan 4 silindirli motor sesi çıkıyo giderken ya koptum allah çarpsın...sen yapma bari Japon
abi bundan 4 silindirli motor sesi çıkıyo giderken ya koptum allah çarpsın...sen yapma bari Japon
NE reklammış be.
demekki geçen R1 le giderken yanımızdan çiyuvvv diye geçen şey süpermen değilde cbf150 imiş elin japonu yapıyor işte boşuna dememişler Honda hayat onda diye =)
Cbf sinden böyle ses çıkan varmı arkadaşlar eğer varsa nasıl yaptınız banada söyleyin Hee pardon bu videodaki fabrika çıkışı dimi o zaman benim motorum bozuk
Şaka maka reklam iyide gerçekle pek alakası yok hee tamam motorun hatları güzel ama bu kadarda abartılı anlatılmazki
cb(f15)0
Uğruna Ölmekse Eğer Seni Yaşatmak, Bin Defa Ölürüm De Adına Leke Sürdürmem,
Gururdur Namustur Bayrak ,Aksa Da Kanım Korkma, HAİNİ GÜLDÜRMEM!!! burak beykurt
Youtube u açamıyorum. Ktunnel video not found diyor, hidemyass te açamıyor...
sese bak sankı 600 rr gıbı hahaha .bak bak bıde asfaltta pati cekiyor bıde ucak falan koymları yokmu tanıtımı yok f 16 cbf
Rüzğarı_hissSet
benim dikkatimi motorun aerodinamikliği ölçmek için rüzgar veriyorlar ama üstünde sürücü yok bunun normali böylemedir yoksa reklam hatasımı çünkü üstünde sürücü yokken aerosunu ölçmek saçma geldi bana
Biz gökyüzüne inanırız, sunroof'a değil . . .
[B][COLOR="Blue"]MerT ÇiftÇi[/COLOR][/B]
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)