Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
6. sayfa BirinciBirinci ... 456

Ehliyetsiz motosikletli, ceza yazan polise saldırdı

REKLAM ALANI
    EmoTHEp - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    '10 Monster 696
    hobaaa!!! Amcam cozutmuş iyi mi?? girsin içeri görev halindeki memura temastan da görsün bakalım

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    artık yok
    Alıntı bektanist adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    allah allah yahu ne kadar çok polisimizi seven varmış iscanthere sende kusura bakma seninin sözlerinden alıntı yapıyorum ama bu yazım sana deil senin gibi unutan herkese ilk önce senin yazından başlıyayım
    Birak polise el kaldirmayi ABD de oldugun yerden kipirdayamazsin, hele hele birde sucluysan... burası ABD deil yada şöle sölim mantık aynı mantık deil bu adam ilk defamı motora biniyor hiç sanmıyorum hiçmi çevirmeye takılmadı adım kadar eminimki takıldı ee sonuç ne ozaman üç beş kuruşla kurtardı kendini sonra içlerinden dürüst bi adama rastlarsın ehliyet yok büyük ihtimal ruhsatta yoktur adam rüşvette almıyo birden rüşvet almayan adam kötü kişi oluyo alansa çok iyi insan oluyo bunları nerden biliyorum bırakın demogiji beyler bayanlar hepiniz benim kadar iyi biliyorsunuzki türkiyede sistem bu biz görmedikmi tv lerde benzin istasyonunu basıp içerdekileri rehin alan polis memurunu derdi neydi alınan rüşvetleri içine sindiremediği için deilmiydi basında rüşvet paralarına paylaşamamışlar o yüzden tartışma çıkmış diyerek büyük ihtimalle masum olan polisin polisliğini bitirmedilermi bu benim polisim nizami kurallara uyar mantığı beni ikna etmez hala ikna olmayana nispetiye cad namlı kebap saat 11:30 polisleri görün nasıl çalışıyorlar olmadı tavacı recep ustaya uğrayın ondan sonra sölersiniz polisin görevini layıkıyla yaptığını
    yani diyorsunuz ki, zaten bu sistemde bir sürü rüşvet alan, işini savsaklayan, kural ihlallerine göz yuman polis var. dolayısıyla bir çok polis böyleyken bu dayak yiyen polis de böyle olmalıydı ki biz "bu sistem böyle işliyor, suç işleyenler rüşvetle yırtıyor, bu memleket adam olmaz arkadaş" dırdırlarına, şikayetlerine, serzenişlerine rahat rahat devam edebilelim diye.

bu ceza yazıp dayan yiyen polis de bizim bu "bizden adam olmaz" muhabbetlerimizin önüne taş koyduğu için suçludur ve dayağı hak etmiştir.

işte bu sizin tarzınızdaki yorumlar nedeniyle bana "biz adam olmayız" deme hakkı doğmuş oluyor bana.

bu ehliyetsiz adam bir sevdiğinize zarar verseydi de görseydi o zaman adam nasıl dövülüyormuş. baksaydı o zaman vatandaş o polis gibi sakin mi oluyor, dünyası kafasına geçiyor mu görseydi.

yorumlar çok komik, yok "adamcağız zaten zor geçiniyormuş" da, yok efendim "zaten kazandığının bilmem kaç katı ceza yazılmış, yazık değilmiymiş" de vıdı vıdı vıdı. yahu başka yerlerde ülkemizdeki cezaların caydırıcılığı konusunda muhabbet açıldığında "ülkemizdeki cezalar çok düşük, dolayısıyla insanlar suç işlemekten korkmuyor" diyenlerle burda "yahu ehliyetsizlikten adama 1000 lira ceza mı kesilir, zaten adam ne kadar kazanıyor ki, yazık günah değil mi" diyenleri bir karşı karşıya getirmek isterdim. sırf önce millet olarak ne istediğimizi bilelim, bir şeyler söylerken tutarlı olalım, adamına göre muamele etmeyelim diye...

motocycleboyreigns - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW R26-MZ 251-SRAD 750
    Alıntı DNGe adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Polis görevini yaptı fakat bunu her zaman heryerde yapsalar bu olay yaşanmazdı ...

Mümkünse biraz empati yapalım...

Ülkemizde polisin cezai uygulamaları belli bir standardı yakalamışmıdır ?(hayır)

Araba kullanamayan fakat ehliyeti olan vatandaşlar varmıdır ?(bence en az %40)

Ehliyet sadece bir belgeden ibaretmidir ?(ülkemiz için evet)

şimdi bu şartlarda ben, mopedi 250 lira etmeyen o gariban iki teker sürücüsünü

anlayabiliyorum ve kızgınlığına hak veriyorum...
    Moped i ile gezen gariban dayıya ceza yazmaya nasıl gidiyor eli o polisin.
    Kolpa Adamları

Levsy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    NX 400
    Geçen sene açmış olduğum bu konu ile ilgili karşıt görüşlerin şu ana kadar belli bir seviyede ilerlemesi çok güzel.

O dönemlerde bir başka başlık altında polis lehine fikir yürütmem nedeniyle "bir de git elini ayağını öp", "şimdi bir şey söylerdim ama ağzımı bozmayayım" türünden cevaplar almıştım.

Düzeysiz bir seviyede davranış sergileyen bu kişilerin önemli kısmı çeşitli nedenlerle forumdan uzaklaştırılmış, bir kısmı da aylardır giriş yapmamış, belli ki mevcut seviyeleri ile forumda tutunamamışlar gariplerim. Yönetimin çabaları ile birlikte forum eski düzeyli durumuna döndü diyebiliriz. Süper olmuş

bektanist - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    mz 301 2002- Mondial RX3i Evo 2015
    Alıntı aya adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    yani diyorsunuz ki, zaten bu sistemde bir sürü rüşvet alan, işini savsaklayan, kural ihlallerine göz yuman polis var. dolayısıyla bir çok polis böyleyken bu dayak yiyen polis de böyle olmalıydı ki biz "bu sistem böyle işliyor, suç işleyenler rüşvetle yırtıyor, bu memleket adam olmaz arkadaş" dırdırlarına, şikayetlerine, serzenişlerine rahat rahat devam edebilelim diye.

bu ceza yazıp dayan yiyen polis de bizim bu "bizden adam olmaz" muhabbetlerimizin önüne taş koyduğu için suçludur ve dayağı hak etmiştir.

işte bu sizin tarzınızdaki yorumlar nedeniyle bana "biz adam olmayız" deme hakkı doğmuş oluyor bana.

bu ehliyetsiz adam bir sevdiğinize zarar verseydi de görseydi o zaman adam nasıl dövülüyormuş. baksaydı o zaman vatandaş o polis gibi sakin mi oluyor, dünyası kafasına geçiyor mu görseydi.

yorumlar çok komik, yok "adamcağız zaten zor geçiniyormuş" da, yok efendim "zaten kazandığının bilmem kaç katı ceza yazılmış, yazık değilmiymiş" de vıdı vıdı vıdı. yahu başka yerlerde ülkemizdeki cezaların caydırıcılığı konusunda muhabbet açıldığında "ülkemizdeki cezalar çok düşük, dolayısıyla insanlar suç işlemekten korkmuyor" diyenlerle burda "yahu ehliyetsizlikten adama 1000 lira ceza mı kesilir, zaten adam ne kadar kazanıyor ki, yazık günah değil mi" diyenleri bir karşı karşıya getirmek isterdim. sırf önce millet olarak ne istediğimizi bilelim, bir şeyler söylerken tutarlı olalım, adamına göre muamele etmeyelim diye...
    BU CEVAP HEM SANA HEMDE Şeyh Şamile GELSİN BEN HERKEZ RÜŞVET ALIYOR BU POLİSDE ALSAYMIŞ DEMİYORUMKİ SİSTEM BUNU BU NOKTAYA GETİRDİ DİYORUM OLDUKİ BEN İYİKİ DAYAK YEMİŞ İYİ OLMUŞDA DEMEDİM AMA BU HATAYI KAVGA EDEN ŞAHISDA DEİLDE KENDİ CAMİASINDA ARASIN DİYORUM ADAM HER YAKALANDIĞINDA Bİ ÇORBA PARASIYLA KURTULURSA BUNDAN SONRAKİ YAKALANMALARINDADA NE İSTER MOTORUNU BAĞLAMALARINA SESSİZMİ KALIR HİÇ SANMIYORUM VE AKEBİNDE BU OLAY OLMUŞ HER ORTAMDA ÇÜRÜK ELMALAR BULUNUYOR DEMİŞSİNİZ SAĞLAM ELMA ÇÜRÜKTEN AZSA SAĞLAM ELMADAN BAHSEDEMEZSİNİZ OLDUKİ POLİSİN İSMİ ALİ OLMUŞ VELİ OLMUŞ BEN NE ALİYİ TANIRIM NEDE VELİYİ POLİSİN İÇİNDE ÇÜRÜKLER VARSAKİ VAR SAĞLAM VARMI TERETTÜDDEYİM GERİSİNİ SİZ DÜŞÜNÜN BİR CAMİAYI OSMAN YAPMIYOR DİYEREK KURTARAMAZSINIZ UMARIM ANLAMIŞSINIZDIR

Motosikleti
    Mondial100kh
    Eminim o trafik poliside hayatının bir döneminde ehliyetsiz araç kullanmıştır..

bektanist arkadaşımızın yazısı.
    türkiyede sistem bu biz görmedikmi tv lerde benzin istasyonunu basıp içerdekileri rehin alan polis memurunu derdi neydi alınan rüşvetleri içine sindiremediği için deilmiydi basında rüşvet paralarına paylaşamamışlar o yüzden tartışma çıkmış diyerek büyük ihtimalle masum olan polisin polisliğini bitirmedilermi bu benim polisim nizami kurallara uyar mantığı beni ikna etmez hala ikna olmayana nispetiye cad namlı kebap saat 11:30 polisleri görün nasıl çalışıyorlar olmadı tavacı recep ustaya uğrayın ondan sonra sölersiniz polisin görevini layıkıyla yaptığını

CEVAP yapmayın arkadaşlar o olay sizin bildiğiniz gibi değil.tabi trafik polisi olunca hemen at çamuru rüşvet çatışması...o masum dediğiniz polis memuruna paranoyak teşhisi kondu.babasına sürekli beni takip ediyorlar diye tlf açıyormuş babası tv de çıktı söyledi.kız arkadşını arayıp peşimdeler beni ele geçirmeye çalışan güçler var takip ediliyorum falan diye sürekli paronayaklık yapan hasta birisi bu masum dediğiniz kişi.pırıl pırıl polisler var bunların haklarını yemeyin.bir söz var rüşveti veren de alan da melundur.ehliyetsizliğin cezası 270 tl para iki ay hapis.hapis cezası paraya çevriliyor toplam devletin kasasına girecek 700 tl civarı bir ceza yazılıyor.eğer dediğiniz gibi 20 lira verip işini görüyorsa ehliyetsiz kişi burada polis 20 lira çalıyor,ehliyetsiz kişide 680 lira çalyor.şimdi kim daha masum birdaha düşünün

Alıntı bektanist adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    BU CEVAP HEM SANA HEMDE Şeyh Şamile GELSİN BEN HERKEZ RÜŞVET ALIYOR BU POLİSDE ALSAYMIŞ DEMİYORUMKİ SİSTEM BUNU BU NOKTAYA GETİRDİ DİYORUM OLDUKİ BEN İYİKİ DAYAK YEMİŞ İYİ OLMUŞDA DEMEDİM AMA BU HATAYI KAVGA EDEN ŞAHISDA DEİLDE KENDİ CAMİASINDA ARASIN DİYORUM ADAM HER YAKALANDIĞINDA Bİ ÇORBA PARASIYLA KURTULURSA BUNDAN SONRAKİ YAKALANMALARINDADA NE İSTER MOTORUNU BAĞLAMALARINA SESSİZMİ KALIR HİÇ SANMIYORUM VE AKEBİNDE BU OLAY OLMUŞ HER ORTAMDA ÇÜRÜK ELMALAR BULUNUYOR DEMİŞSİNİZ SAĞLAM ELMA ÇÜRÜKTEN AZSA SAĞLAM ELMADAN BAHSEDEMEZSİNİZ OLDUKİ POLİSİN İSMİ ALİ OLMUŞ VELİ OLMUŞ BEN NE ALİYİ TANIRIM NEDE VELİYİ POLİSİN İÇİNDE ÇÜRÜKLER VARSAKİ VAR SAĞLAM VARMI TERETTÜDDEYİM GERİSİNİ SİZ DÜŞÜNÜN BİR CAMİAYI OSMAN YAPMIYOR DİYEREK KURTARAMAZSINIZ UMARIM ANLAMIŞSINIZDIR
    C* C* C* C* C* C* C* C* C* C* C* C* C* C* C* C* C* C* C* C* C* C* C* C* C* C* C* C* C* C* C* C* C* C* C* C* C* C* C* C*

'' bektanişt '' konu içeriği hakkında illede olumsuzluk yaratma çabandan herhangi bir anlam ve mana çıkarmak zor!..
    Çünkü; fikir ve düşüncelerini büyük harflerle ard arda yazman ;çok büyük fikirlerin olduğu anlamını taşımaz!..

http://

Senin düşünce tarzındaki kişileri anlamak zor olsa'da ; neden ve niçin polisleri aşağılamaya çalıştıklarını, anlamak için müneccim olmaya gerek yok!....

---------- Mesaj ekleme zamanı: 08:10 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 08:07 ----------

Alıntı Şeyh Şamil adlı üyeden alıntı Mesajı göster

Polislere muhalafet edenler boş boş yazı yazmaktadırlar..

Polise el kaldıranlar şerefsizdir. Buna benzer bir olaya tesadüf

denk geldim. Polis kibarlık yapıyor ikaz ediyor. Karşısındakinin

ise bu durum karşısında kaba etleri havalanıyor ve ileri geri

konuşuyor. Anında daldım bu terbiyesiz ve küstah insan

benzetmesine.. sonra biraz adama benzedi..

Polise muhalefet edenlere tekrar sesleniyorum!..

Şayet siz polis olsaydınız !. o veya başka motorcudan

dayak yermiydiniz?
    Sizin tavrınız ne olurdu?

'' AB uyum yasaları gereği, sakin olmaya çalışan ve zor

şartlarda vazife yapan polis; görev ve selahiyetleri

kapsamında '' aman beyefendi lütfen sakin olunuz!.. ehliyetiniz

yok ve motor sürüyorsunuz, ben büyük bir hata ettim ve sizin

evraklarınızı kontrol etmek istedim, çok pişmanım, en kısa zamanda

ehliyet alınız, hadi ben , ceza yazmıyorum , vazifemi'de yapmıyorum

dermiydiniz?

Adam 40küsür yaşında saçları pırasa gibi olmuş dayılanıyor !..
    Motorunumu yakacak, bırakacaksın yakarsa yaksın şerefsiz !..

Trafikte veya başka bir konuda, yasa ve nizamlara uyuyorsanız!..

kanun dışı hareket etmiyorsanız!... evraklarınız tamam ise; hatalı

davranış yapmadıysanız!.. kural ihlal etmediyseniz!..
    Polisden neden

çekinmekte/dövmeye teşebbüs etmekte/ korkmakta

veya kızmaktasınız?

Kimse artislik yapmasın!..

Anlayana sivrisinek az!.. Anlamayana davul zurna az!..

---------- Mesaj ekleme zamanı: 08:12 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 08:10 ----------

Her meslek grubunda; iyi-kötü, çalışkan-tembel,

güzel-çirkin- terbiyeli- terbiyesiz, akıllı-akılsız, inançlı-inançsız,

sabırlı-sabırsız, kaliteli-kalitesiz, eğitimli-eğitimsiz, sıcak-soğuk,

kendinle barışık- kompleksli, karakterli-karaktersiz vs-vb, değişik

yapıda insan vardır.

İnsanın olduğu yerde hata vardır. Önemli olan bilerek ve kasten

hata yapmamak kurum kültürünün ağırlığını omuzlarında taşımak

ve kültürün misyon ve vizyonu yönünde hal hareket tavır ve söyleşi

içinde olmaktır..

Her bireyin sorumluluğu vardır. Kendisine olan sorumluluğu

çevresi ile iletişimdeki sorumluluğu; kişi bu sorumluluklarının

bilincinde dağ başında veya çöl ortasında tek başına yaşamadığını

hatırlar; sevgi-saygı ve kanun yapıcı tarafından belirlenmiş hukuk

kuralları ile; yazılı olmayan örf,adet,anane,gelenek ve görenekler

dahilinde hareket ettiğinde yaşanan tüm olumsuzluklar ve sorunlar

kendiliğinden ortadan kalkacaktır ..

Bazı meslek gruplarına muhalefet edenler; bir gün kendilerine de

gerekli olduğu zaman avazları çıktığı kadar '' polis ! '' ''imdat!''

diye bağırırlar, inancı zayıf olan kişilerde olaki alacakaranlıkta ve

günü birinde yolları mezarlığa düşerse, eksik veya fazla bildikleri

duayı okumaktan geri kalmazlar..

Herşey dengesinde güzeldir!.. Eleştirmek kolaydır..

Bir kadın kötü yola düşerse ; yolda gördüğümüz

tüm kadınları potansiyel fahişe olarak değerlendirmemiz

ne kadar yanlışsa!

Bir veya birkaç kişinin olası olumsuzluğu karşısında eleştiri

sınırlarını aşarak subjektif yorum yapmakda o kadar yanlıştır
    ..
    .....................................
    [B][COLOR="Purple"] Ne insanlar gördüm üzerinde elbise yok..[/COLOR][/B][B][COLOR="RoyalBlue"][COLOR="Blue"]Ne elbiseler gördüm içinde insan yok[/COLOR]..[/COLOR][/B]

bektanist - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    mz 301 2002- Mondial RX3i Evo 2015
    C* C* C* C* C* C* C* C* C* C* C* C* C* C* C* C* C* C* C* C* C* C* C* C* C* C* C* C* C* C* C* C* C* C* C* C* C* C* C* C*

'' bektanişt '' konu içeriği hakkında illede olumsuzluk yaratma çabandan herhangi bir anlam ve mana çıkarmak zor!..
    Çünkü; fikir ve düşüncelerini büyük harflerle ard arda yazman ;çok büyük fikirlerin olduğu anlamını taşımaz!..

Senin düşünce tarzındaki kişileri anlamak zor olsa'da ; neden ve niçin polisleri aşağılamaya çalıştıklarını, anlamak için müneccim olmaya gerek yok!....

---------- Mesaj ekleme zamanı: 08:10 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 08:07 ----------

Anlayana sivrisinek az!.. Anlamayana davul zurna az!..

---------- Mesaj ekleme zamanı: 08:12 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 08:10 ----------

.....................................
    yavaş gel baltayı taşa vurdun ben türklüğüme laf ettirmem sanal milliyetçilikde yapmam olduki ben konuyu ne taş atan hainlere nede taş attıran teröristlere getirmedim çünkü konuyla alakası yoktu şimdi benim sana sölencek hiç bir şeyim yok çünkü bu anlayış meselesi benim sana ne anlattığım deil senin ne anladığın önemli at gözlüğü hiç takmadım hemen yanı başımda olanları görmezlikten gelmedim inkar politikasını seçmedim benim memurum yapmaz demedim sahte milliyetçilikde yapmadım orda yazmışsın yok bir kadın fahişelik yapsa bütün kadınlara fahişemi diycez diye sulandırılmış aklın bile almıyacağı bir saçma yazıda bulunmuşsun tabiki diyemezsin sen kadınlığı veya erkekliği meslek olarak mı görüyorsun meslek olarak görürsen ne denceğini sen söle yada polisliği veya her hangi bir mesleği hukuk' hastane' ulaşım' giyim' bunları insan doğduğunda kendisine bahşedildiğinimi düşünüyorsun ben boş konuşmam bilmediğim konu hakkındada sallamam YARASI OLAN GOCUNUR

Motosikleti
    mondial 150 zat
    herkese merhaba kardeşlerim

---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:17 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:03 ----------

kurallar var ise bozulmak için değil uyulmak içindir

osaday - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    1957 BMW R26 / MZ 1971 ES 175 / Mz 251 Sporstar 98
    şerefsizlik abi adamın yaptığı bence devletin memuruna saldırıo bence dağdaki teroristen hiçbir farklı yok güvenlik güçlerine saldıranların!

Motosikleti
    Mondial100kh
    Alıntı osaday adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    şerefsizlik abi adamın yaptığı bence devletin memuruna saldırıo bence dağdaki teroristen hiçbir farklı yok güvenlik güçlerine saldıranların!

Polis memuruna saldırıyı ,Devlete saygısızlık ve saldırı olarak nitelendirmek bence yanlış. Torpille 2 yıllık okula gidip polis memuru olan insanlar.. vatandaşlarımız..
    Sanırımki gerekli olgunluğa ulaşamadıklarından ,Üstündeki üniformanın ezici yetkisiyle Halkımızın üstünde 'kral benim' tarzında bir güç oluşturmaya çalişiyor. ( BÖYLE OLMAYANLARA SÖZÜM YOK TABİKİ ).Geçim derdine düşen , kıt kanaat geçinen halkımızda bazen tepkisini bu şekilde ortaya koyabiliyor.

Askeri ücret 600 lira
    Ehliyet cezası 600 lira
    Bu adam o 600 lira olmadan nasıl geçinsin bir ay ? Hırsızlıkmı yapsın gasp mı ?

Tabiki ehliyetsiz motor sürülmesine karsıyım .. ama bir ehliyette 600-700 liraya alınıyor..

71Hakan71 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ybr 125
    Alıntı gkhncokunlu adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Polis memuruna saldırıyı ,Devlete saygısızlık ve saldırı olarak nitelendirmek bence yanlış. Torpille 2 yıllık okula gidip polis memuru olan insanlar.. vatandaşlarımız..
    Sanırımki gerekli olgunluğa ulaşamadıklarından ,Üstündeki üniformanın ezici yetkisiyle Halkımızın üstünde 'kral benim' tarzında bir güç oluşturmaya çalişiyor. ( BÖYLE OLMAYANLARA SÖZÜM YOK TABİKİ ).Geçim derdine düşen , kıt kanaat geçinen halkımızda bazen tepkisini bu şekilde ortaya koyabiliyor.

Askeri ücret 600 lira
    Ehliyet cezası 600 lira
    Bu adam o 600 lira olmadan nasıl geçinsin bir ay ? Hırsızlıkmı yapsın gasp mı ?

Tabiki ehliyetsiz motor sürülmesine karsıyım .. ama bir ehliyette 600-700 liraya alınıyor..
    Ehliyetin maliyeti hakkında çok haklısın ülkemizde illa her yerden geçirecekler...Benzin 10 kuruş ucuzladı korkuyorum bir anda 4 lira yapacaklar litresini diye.Taktik bu az indirim ardından çok bindirim.
    Kendini kral sanan polisleri Allah islah etsin ama düşündüğün gibi torpille 2 yıl filan okunmuyor.Geçmişte bilemem fakat artık sadece tanıdıkların aracılığıyla olacak iş değil.Şuan bende askeriye veya polislik için uğraşıyorum.Polislik yazılı sinav yapıyor.Hatta ÖSYM nin denetiminde bunun torpili olmaz.

Merak ediyorum polise saldıran ehliyetsiz sahıs ne ceza almış.Ağır ceza verip süründürmek lazım ki arkası kesilsin benzer olayların..

Evet Türk polisi bazı zamanlarda çok gıcık olabiliyor ama görevini yapmış polis arkadaş... ama yurt dışında olsalar ne olacak... bizim burda motorda abartılı eksoz sesi çıkardınmı ya da hız sınırını aşırı ihlal ettiğin zaman hem sana en az 2000-3000 ceza yazıyor ve arabaysa araba , motorsa motor gözünün önünde press tırına koyuyor sadece içinden özel eşyalarını aldığın aracın gözlerinin önünde paramparça oluyor ve çöpe götürme parası yine senden çıkıyor... Bence türk polisini öpüp başınıza koyun derim kıymetini bilin... saygılar...

ero__ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı AdventureAU adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Evet Türk polisi bazı zamanlarda çok gıcık olabiliyor ama görevini yapmış polis arkadaş... ama yurt dışında olsalar ne olacak... bizim burda motorda abartılı eksoz sesi çıkardınmı ya da hız sınırını aşırı ihlal ettiğin zaman hem sana en az 2000-3000 ceza yazıyor ve arabaysa araba , motorsa motor gözünün önünde press tırına koyuyor sadece içinden özel eşyalarını aldığın aracın gözlerinin önünde paramparça oluyor ve çöpe götürme parası yine senden çıkıyor... Bence türk polisini öpüp başınıza koyun derim kıymetini bilin... saygılar...
    Bu kadar da atmayalım

sgurdal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBF 500
    Alıntı AdventureAU adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bizim burda motorda abartılı eksoz sesi çıkardınmı ya da hız sınırını aşırı ihlal ettiğin zaman hem sana en az 2000-3000 ceza yazıyor ve arabaysa araba , motorsa motor gözünün önünde press tırına koyuyor sadece içinden özel eşyalarını aldığın aracın gözlerinin önünde paramparça oluyor ve çöpe götürme parası yine senden çıkıyor... Bence türk polisini öpüp başınıza koyun derim kıymetini bilin... saygılar...
    sabah sabah iyi güldüm puahahha
    hangi ülkeymiş bu çok merak ettim

6. sayfa BirinciBirinci ... 456

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)