Ehliyetsiz motosikletli, ceza yazan polise saldırdı
Reklamlar
-
Başlarım onun yaşınada bindiği motorsikletede. Polis polisliğini yapmış kesmiş cezasını. İki ayaklı MAHLUKATTA gelmiş bide dövmüş. Bende cezamı yedim kardeşim. Paşa gibi 280 milyon borcum var. Bu cezai müeyyideyi polis mi yürürlükte tutuyor. Polis mevcut kanuna göre hareket eder. Paşa gibi açtım gazımı yedim cezamı. Kanunlardan çok şikayetçiseniz (Ki ben şikayetimi dilekçe ile ilettim) Müracaat makamları belli. Atınız faksınızı. Yok kazıntınız geçmiyormu? o zaman seçim zamanı propagandaları daha bi dikkatli dinler ona göre siyasal seçiminizi yapıp oy verirsiniz. Kişisel fikrim mi? bizde eşek çok semer yetiştirmek problem. Eşek demeye bile içim elvermiyor foseptiklik bunlar FOSEPTİKLİK!!.
::piloot:: Yakaladın mı? bak bakalım ellerine yakaladım dediğin şey sadece mavi bir silüet.... Çoktan uçup gittik. Geçtin mi? bak bakalım ardına ve önüne geçmene izin verildiğinde ufuktaki mavilik kim........ ::uzgunum:
Reklamlar
-
zengin veya fakir farketmez, apaçilik ya da ezik alt kültürün, motosiklet üzerinde hiç bir izahı ve bahanesi olamaz...
) (3 litre benzin koyuyorum bir hafta geziyorum diyen adamlardan ve motorlarından uzak durun)
-
arkadaş suç adamda değil ki polisin bütün korkutuculuğunu elinden aldılar ppolisin gerçek görevi milleti suç işlemesinler diye korkutmak (aslında daha düzgün bişi yazardım ama yeni uykudan uyandım anca bu kadar basıyo 12 den sonra değiştirirm belki)
T.C.K. MADDE 265. - (1) Kamu görevlisine karşı görevini yapmasını engellemek amacıyla, cebir veya tehdit kullanan kişi, altı aydan üç yıla kadar hapis cezası ile cezalandırılır.
eğer polisin yerinde olsam kesinlikle en ağır cezayı almasını sağlardım ibrteti alem için
Doğru yüz kişi yalanlasa da DOĞRUDUR.
Yanlış yüz kişi doğrulasa da YANLIŞTIR.
Dürüst olun DANSÖZLERİ kimse sevmez
-
Bu adamı döveceksin işte... Hem suçlu hem güçlü.. Git al kardeşim 400lira bir ehliyet, 650 lira kitlediler şimdi iyimi? Birde suçsuz gibi polisi dövüyor. Ah ben o polisin yerinde olacakttım varya....
-
Bu tip bir canlıya nacak '' HAYVAN '' derim ben...inşallah bir kaç ay içeriye atarlar
Bu tip HAYVAN lar yüzünden tüm motosiklet kullanıcıları zan altında kalıyor.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 08:22 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 08:16 ----------
Serk21 adlı üyeden alıntı
şimdi trafikçilere uyuz olanlar kah kah gülüyordur herhalde ben yorumsuz kalıcam..
Yapacağın yorumu zaten yapmışsın
Tarzım çok basittir.....
Her zaman en kalitelisi ile memnun olurum
-
günaydın herkese, olaya birde şu tarafından bakalım bu arkadaş polise değilde o an karşıdan karışaya geçerken gözümüzden sakındığımız korumaya çalıştığımız sevdiklerimize çarpsaydı ve saldırsaydı.., arkadaşlar özellikle Türkiye'de motorsiklet kullanmak ve kültürü ayrıcalıktır. Kanunların uygulayıcısı polistir tabi herkese eşit mesafede hareket etmek kaydıyla..
-
kimisi görevi için çalışır kimiside çorbacı için çalışırsa olacağı budur hiç uzağa gitmeye gerenk yok
-
http://
Polislere muhalafet edenler boş boş yazı yazmaktadırlar..
Polise el kaldıranlar şerefsizdir. Buna benzer bir olaya tesadüf
denk geldim. Polis kibarlık yapıyor ikaz ediyor. Karşısındakinin
ise bu durum karşısında kaba etleri havalanıyor ve ileri geri
konuşuyor. Anında daldım bu terbiyesiz ve küstah insan
benzetmesine.. sonra biraz adama benzedi..
Polise muhalefet edenlere tekrar sesleniyorum!..
Şayet siz polis olsaydınız !. o veya başka motorcudan
dayak yermiydiniz? Sizin tavrınız ne olurdu?
'' AB uyum yasaları gereği, sakin olmaya çalışan ve zor
şartlarda vazife yapan polis; görev ve selahiyetleri
kapsamında '' aman beyefendi lütfen sakin olunuz!.. ehliyetiniz
yok ve motor sürüyorsunuz, ben büyük bir hata ettim ve sizin
evraklarınızı kontrol etmek istedim, çok pişmanım, en kısa zamanda
ehliyet alınız, hadi ben , ceza yazmıyorum , vazifemi'de yapmıyorum
dermiydiniz?
Adam 40küsür yaşında saçları pırasa gibi olmuş dayılanıyor !..
Motorunumu yakacak, bırakacaksın yakarsa yaksın şerefsiz !..
Trafikte veya başka bir konuda, yasa ve nizamlara uyuyorsanız!..
kanun dışı hareket etmiyorsanız!... evraklarınız tamam ise; hatalı
davranış yapmadıysanız!.. kural ihlal etmediyseniz!..Polisden neden
çekinmekte/dövmeye teşebbüs etmekte/ korkmakta
veya kızmaktasınız?
Kimse artislik yapmasın!..
[B][COLOR="Purple"] Ne insanlar gördüm üzerinde elbise yok..[/COLOR][/B][B][COLOR="RoyalBlue"][COLOR="Blue"]Ne elbiseler gördüm içinde insan yok[/COLOR]..[/COLOR][/B]
-
İçerde bi süre yatsın aklı başına gelir.
İç sesim dışardan duyulsa beni kurşuna dizersiniz..
-
Arkadaşlar tamam bu adamın polisi dövmesi yalnış onu kabul ediyorum. Ama 1000 lira ceza yediğinizi düşünün bir anlık sinir krizidir belki. Peki bir bolisin 55 yaşındaki bi adama 50 cc mobilete 1000 lira ceza yazması ne kadar doğru? Suçtur yazması gerekir diyen arkadaşlar kaçınız şehir içinde 50km hızla gidiyorsunuz yada şehirler arası yollarda 70le gidiyorsunuz? bu hızlarda bizim güvenliğimiz için bunlarda bir kural yakalanmıyorum diye kuralları ciğnemek mubahmı oluyor? yazsın tabi diyen arkadaşlara söylüyorum günde 10 defa hız sınırını geçmekten ceza yeseniz(ki kesinlikle geçiyorsunuzdur) bırakın polis dövmeyi ülkeyi bile yıkarsınız.
-
Terapist adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar tamam bu adamın polisi dövmesi yalnış onu kabul ediyorum. Ama 1000 lira ceza yediğinizi düşünün bir anlık sinir krizidir belki. Peki bir bolisin 55 yaşındaki bi adama 50 cc mobilete 1000 lira ceza yazması ne kadar doğru? Suçtur yazması gerekir diyen arkadaşlar kaçınız şehir içinde 50km hızla gidiyorsunuz yada şehirler arası yollarda 70le gidiyorsunuz? bu hızlarda bizim güvenliğimiz için bunlarda bir kural yakalanmıyorum diye kuralları ciğnemek mubahmı oluyor? yazsın tabi diyen arkadaşlara söylüyorum günde 10 defa hız sınırını geçmekten ceza yeseniz(ki kesinlikle geçiyorsunuzdur) bırakın polis dövmeyi ülkeyi bile yıkarsınız.
Sevgili kardeşim yanlışlar üzerine yapılan her doğru yanlıştır bence.
Ben olayı şöyle değerlendiriyorum ;
Burada ne motosiklet sürücüsünün hatası var, nede trafik memurunun!
Burada sorumlu tek kişi denetlemeden sorumlu amirin.
O trafik kontrolleri sürekli yapılmış olsaydı o adamda gider ehliyetini alır eksik evraklarını tamamlardı. 40 yılda bir denetleme yapılırsa olacagı budur. Bir insan geçinmek için kendini yırtarken çift maaşı kadar ceza yerse motorunuda yakar çocuğunuda keser.
Benim tepkim şu yönde : Suçlu olduğu halde birde trafik memuruna saldırmak hangi akla hizmet?
İç sesim dışardan duyulsa beni kurşuna dizersiniz..
-
-
1. Polis ehliyetsiz sürücünü elindeki aracı neden almamış?
2. Neye sinirleniyorsun? Suçlusun....
Ama en önemlisi birinci sorunun cevabı...
GÖZÜ PEK MOTORCULAR VARDIR, BİRDE YAŞLI MOTORCULAR...
HEM GÖZÜ PEK HEMDE YAŞLI MOTORCU YOKTUR...
-
Ben polisleri hep severdim zaten !
-
Büyük ihtimal o iş köy yoluna yakın yerde olmuştur, çünkü öyle yerlerde ayda yılda bir denetleme oluyor onuda kimse tınlamıyor tabi oralardaki insanlarda ehliyet alma gereği duymuyor, ama polis sürekli denetleme yapsa o abide ehliyet almak zorunda kalacak ve iki tarf içinde sorun olmayacak, yani iki tarafta da hata var bence
AZRAİL herzaman artçıdır ona göre kullan, yoksa
-
Polis görevini yaptı fakat bunu her zaman heryerde yapsalar bu olay yaşanmazdı ...
Mümkünse biraz empati yapalım...
Ülkemizde polisin cezai uygulamaları belli bir standardı yakalamışmıdır ?(hayır)
Araba kullanamayan fakat ehliyeti olan vatandaşlar varmıdır ?(bence en az %40)
Ehliyet sadece bir belgeden ibaretmidir ?(ülkemiz için evet)
şimdi bu şartlarda ben, mopedi 250 lira etmeyen o gariban iki teker sürücüsünü
anlayabiliyorum ve kızgınlığına hak veriyorum...
-
kingsemo23 adlı üyeden alıntı
burda araştırma yapsak binlerce adam ehlieti olmadan motorsiklete başlamıştır hala da ehlieti olmaan war ve kullanıolar yaw adamın altında yarış motoru war ehlieti yok warmı böle bişi demek ki war. onn içn kimsenin kimsyi kayırdıı yok sadece düşk gelirli bi ihtiyara yapılanın çok ağır olduunu belirttik
Madem gelir seviyesi düşük motosiklete binmicek arkadaşım.
Benzin ve 0 motosiklet fiyatları yeterince lüks tüketime giriyo.
5 liralık motosikleti 10 a hatta 15 e alıyoruz.
Üstelik araç kullanmak içinde ehliyet olması şart olduğunu bildiği halde bunu yapıyosa,bence haketmiş demektir.
-
o adam gençken yontulmamış.birde bu yönünden bakın.bu adamın yollarda motorsikletle dolaşması ne kadar sakıncalı.kazara biri ona çarpsa veya kendisi çarpsa kavga çıkaracak demekki.ama aklı başına gelmiştir.veya fazla aklını almışlardır yediği cezalardan ve mahkemeden sonra meleyerek çıkmıştır adliyeden.keskin sirke küpünü delermiş.bunun birde tazminat davası var unutmayalım.polis rapor almış tazminat davası açarsa kesinlikle kazanır.çeşitli örnekleri var.ve bu tazminatıda o cezayı fazla bulupta hırlayan adamdan bağırta bağırta alır.
-
-
28 Mayıs 2010, 11:47
bektanist adlı üyeden alıntı
allah allah yahu ne kadar çok polisimizi seven varmış iscanthere sende kusura bakma seninin sözlerinden alıntı yapıyorum ama bu yazım sana deil senin gibi unutan herkese ilk önce senin yazından başlıyayım
Birak polise el kaldirmayi ABD de oldugun yerden kipirdayamazsin, hele hele birde sucluysan... burası ABD deil yada şöle sölim mantık aynı mantık deil bu adam ilk defamı motora biniyor hiç sanmıyorum hiçmi çevirmeye takılmadı adım kadar eminimki takıldı ee sonuç ne ozaman üç beş kuruşla kurtardı kendini sonra içlerinden dürüst bi adama rastlarsın ehliyet yok büyük ihtimal ruhsatta yoktur adam rüşvette almıyo birden rüşvet almayan adam kötü kişi oluyo alansa çok iyi insan oluyo bunları nerden biliyorum bırakın demogiji beyler bayanlar hepiniz benim kadar iyi biliyorsunuzki türkiyede sistem bu biz görmedikmi tv lerde benzin istasyonunu basıp içerdekileri rehin alan polis memurunu derdi neydi alınan rüşvetleri içine sindiremediği için deilmiydi basında rüşvet paralarına paylaşamamışlar o yüzden tartışma çıkmış diyerek büyük ihtimalle masum olan polisin polisliğini bitirmedilermi bu benim polisim nizami kurallara uyar mantığı beni ikna etmez hala ikna olmayana nispetiye cad namlı kebap saat 11:30 polisleri görün nasıl çalışıyorlar olmadı tavacı recep ustaya uğrayın ondan sonra sölersiniz polisin görevini layıkıyla yaptığını
Her meslek grubunda; iyi-kötü, çalışkan-tembel,
güzel-çirkin- terbiyeli- terbiyesiz, akıllı-akılsız, inançlı-inançsız,
sabırlı-sabırsız, kaliteli-kalitesiz, eğitimli-eğitimsiz, sıcak-soğuk,
kendinle barışık- kompleksli, karakterli-karaktersiz vs-vb, değişik
yapıda insan vardır.
İnsanın olduğu yerde hata vardır. Önemli olan bilerek ve kasten
hata yapmamak kurum kültürünün ağırlığını omuzlarında taşımak
ve kültürün misyon ve vizyonu yönünde hal hareket tavır ve söyleşi
içinde olmaktır..
Her bireyin sorumluluğu vardır. Kendisine olan sorumluluğu
çevresi ile iletişimdeki sorumluluğu; kişi bu sorumluluklarının
bilincinde dağ başında veya çöl ortasında tek başına yaşamadığını
hatırlar; sevgi-saygı ve kanun yapıcı tarafından belirlenmiş hukuk
kuralları ile; yazılı olmayan örf,adet,anane,gelenek ve görenekler
dahilinde hareket ettiğinde yaşanan tüm olumsuzluklar ve sorunlar
kendiliğinden ortadan kalkacaktır ..
Bazı meslek gruplarına muhalefet edenler; bir gün kendilerine de
gerekli olduğu zaman avazları çıktığı kadar '' polis ! '' ''imdat!''
diye bağırırlar, inancı zayıf olan kişilerde olaki alacakaranlıkta ve
günü birinde yolları mezarlığa düşerse, eksik veya fazla bildikleri
duayı okumaktan geri kalmazlar..
Herşey dengesinde güzeldir!.. Eleştirmek kolaydır..
Bir kadın kötü yola düşerse ; yolda gördüğümüz
tüm kadınları potansiyel fahişe olarak değerlendirmemiz
ne kadar yanlışsa!
Bir veya birkaç kişinin olası olumsuzluğu karşısında eleştiri
sınırlarını aşarak subjektif yorum yapmakda o kadar yanlıştır..
[B][COLOR="Purple"] Ne insanlar gördüm üzerinde elbise yok..[/COLOR][/B][B][COLOR="RoyalBlue"][COLOR="Blue"]Ne elbiseler gördüm içinde insan yok[/COLOR]..[/COLOR][/B]
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)