ßnm anlamadıqım hadi ceza doqru adamın polisi dövmesi yanlışta
O polis tek kişi değildir..En az 2 kişi onuda geçtim adam 44 yaşında bizim ülkeyi bunlarmı koruyomu
ßnm anlamadıqım hadi ceza doqru adamın polisi dövmesi yanlışta
O polis tek kişi değildir..En az 2 kişi onuda geçtim adam 44 yaşında bizim ülkeyi bunlarmı koruyomu
[34 AY 0494] Büyükçekmece MT
Taktın sen de haaaaa bayan bayan. Baymayan türünden oluyorum ben.
Hem benim de iki kolum - iki bacağım var. Anlayamadım aramızda ki farkı.. Haaa pardon şimdi anladım. Neydi o söz..
"Erkekliğin %90 ı kaçmaktır"
Senin ki de laf karıştırmak oluyo heralde.. Diyecek sözü bulamayınca konuyu saptıran türünden..
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
arkadaşlar lütfen konuyu uzatmayalım artık bu olayı nereye çekerseniz oraya gider ama tubiş ve kingsemo23 çok ileri gittiniz yemedi filan yakışmıyo kingsemo sende ağır oll filan boş ver böle sözleri
hepimiz motorcuyuz hepimiz kardeşiz demokraside görüş farklılıkları çok olabilir ama kardeş olduğumuzu unutmamak en iyisi
ewt ben TUBİS' e ÖZÜR diliorm burdan çok sory herif ceva ii yo biz birbirimize girioz
ehliyetsiz motora binen motorcu degildir gozumde yazdim kimileri alindi iste buna en guzel cevap burada.Hem devletin polisine dayak at hem ehliyetin olmasin hem suclu hem guclu. Ayrica sokaktaki cocuga carpsa ehliyetsiz bunun vebalini nasil odeyecek.
o adam burdakilerin çoğu (yani bizim) gibi zevk için yada ayağı yerden kesilsin diye motora binmiyordur. Öğrendiğime göre mopedmiş, ki bi insan neden bu alete biner, yol parasından kurtulmak için tabiki. Adam 3 kuruş biyerden kısarak yaşamaya çalışıyodur, ceza gelincede çıldırır tabi.
(Ki bende otobüs derdinden ve masrafından kurtulmak için motor alanlardanım)
Birde o motor ne kadar hız yapabilirki, ona ehliyet lazımsa bisikletlere 3 tane ehliyet lazım.
merhaba arkadaşlar
bu ayın 14 ünde işime gitmek üzere xt600 ümle yola çıkmıştımki dönüş yapmak üzereyken arkamdan çok hızlı gelip virajı alamayan bir scooter sol dizime iyisinden giydirdi. ambulans hastane ameliyat platin vs derken şimdi 2 koltuk değneğiyle başbaşa kaldım.
bana çarpan scooterin sigortası yok (5 gün sonra sonra kazadan 2 gün öncesinde düzenlenmiş gibi bir poliçe uydurdular) ehliyetide yok ve buna rağmen bizim canavar işini çok iyi bilen (!) polislerimiz kusuru %100 bana vermişler.
hadi diyelim kusurlu olan gerçekten bendim , ehliyetsiz - sigortasız adamın trafikte işi ne ya ?
güzel memleketim böyle bir memleket işte .
bakalım hayırlısıyla ayağa kalkabilirsek işin peşine düşeceğiz.
kazasız sürüşler diliyorum herkese.
bazı polisler böyle dalga geçer gibi eğlenir bir tavırla ceza kesiyolar. sanki biz o paraları o kadar eğlenerek kazanıyomuşuz gibi.
inşallah bu dayak yiyen arkadaş da bunlardan biridir ve ağzı yüzü şişmiştir.
hem suçlu hem güçlü
Uğruna Ölmekse Eğer Seni Yaşatmak, Bin Defa Ölürüm De Adına Leke Sürdürmem,
Gururdur Namustur Bayrak ,Aksa Da Kanım Korkma, HAİNİ GÜLDÜRMEM!!! burak beykurt
ohh ne güzel valla iyi be bizde ceza yedik zamanında ehliyetsizlikten ama biz dövmedik varmı böyle bişi yaa POLİSE VURMAK DEVLETE VURMAK DEMEKTİR!
benim babamında ehliyeti var ama yıllardır millete aradan çarpıp duruyor.en son kazasında 230 promil alkollüydü bi şahine çarptı arkadan şahinin arka tekeri fırladı..6 ay el koydular ehliyete şimdi yine cebinde.kaldı ki nice cebinde ehliyeti olan 19 yaşında çocuklar var makas makas makas yapıp her gördüğü kadını kızı sıkıştıran şarampole yuvarlamaya çalışan.yokluk nedir bilen kişi durumlara farklı gözle bakabilir.bugun burda adama kızanlardan kaç kişi o motora biner?einim ki bir çogu utanıp karizmam sarsılmasıınn diye binmez.o adama o motor demekki 1000rr gibi zx12r gibi custom chopper gibi geliyor ki canı o derece yandı.kim bilir belkide eniştesinin abisinin vs di moped..minibüslere bugun ben bile binmiyorum 3 km yolu 1.10 tl ye götürüyorlar çoğu zaman motorumla olmazsa arabayla gidiyorum sırf kızdıgım için adamların halkı sömürmesine.3000cc araba da olsa altımda fazlasını yakıp onla gidiyorum..ayrıca o adam o motorla ne makas atar ne kimsenin üzerine yatar..bukadar katı olmayın.tanımam etmem hayaımda görmediğim ve görmeyeceğim bir adam kaldı ki benim tuzumda kuru ama yinede vicdanım var.tabiki ehliyetsizlik suç ama kırmızıda geçmek,insanları sıkıştırmak,alkollü araç kullanmak,hız sınırını aşmak(600cc ve üzeri motoru olupta kaçınız aşmıyorsunuz merak ediyorum bende dahil)bağıran eksozlarla gezmek te suç..
etiketleri esprili bi arkadaş yazmış heralde;
Etiketler: hak, mustehak, polis
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
Şunu öncelikle iyi anlamak gerekli bence: ehliyetsiz araba veya motor kullanmak, meydana gelen kazada haklılığı veya haksızlığı etkilemez. Ehliyetsiz kaza geçirip kazada haklı olan kişi karşı taraftan zararını tazmin eder ancak ehliyetsizlikten veya muayene yada gecikmiş sigortadan ayrı ceza alır. Kaza işi adli soruştumayı gerektiriken ehliyet,sigorta veya gecikmiş muayene işi idari bir suçtur. Bunları öncelikle iyi anlamak gerekli. Diğer mesele hiç bi kurumda 5 parmağın 5i de bir olmadığı gibi polilerde de iyisi çok olduğu gibi görevini layıkı ile yapmayanlara rastlamakta mümkün. Bir belediye, bir tapu veya başka bir kurumda işiniz olduğu zaman ne demek istedeğimi çok iyi anlayacaksınız.Bana göre ruhsatsız bir tabanca taşıyan bir insana göz yumarak görmezden gelmek ne kadar adice bir hareket ise ehliyetsiz araç kullanana da göz yummanın karşılığı aynıdır. Benim gözümde. Başka bir konuda hemen hepimizin birinci dereceden olmasa da ikinci veya üçüncü dereceden bir akrabamız veya çok sevdiğimiz bir arkadaşımızdan polis mesleğini yapan mutlaka biri vardır. İstemem ama buradan o vatandaşa alkış tutan forumdaki arkadaşlarında bir yakınına aynı hareket uygulandığında yine aynı şekilde o iki elinin ahenkli sesler çıkarmasını beklerim. Kimin ne kadar vicdanı varsa o kadar alkış tutsun veya haksızlığa a derece tepki göstersin derim.Saygılarımla
heLaL oLsun dayıya On numara yapmış PoLisLer Cok havaLı zaten böyLe artist artist yürümeLer konuşmaLar kraLdan fazLa kraLcı oLuyoLar bazıLarı
ellerine sağlık..2006 yazında henüz A-2 sahibi değilken benim motoru bağlamışlardı..tamam haklıydı ama,polis otoparkta abuk supuk konuşup beni tahrik edince,dayanamadım...
sonrasımı ertesi gün,hafta sonu,nöbetçi savcılığa sevk, polise mukavemetten 800 tl okuttu..şeytan dediki savcıyada..neyse ödedim geçti..
benki çok sakinimdir,ama o polise ses etmeseydim çatlardım.
http://www.sahibinden.com/2006_model...XQQdisplayitem
herkülmüsün polis dövüyormuşsun mahkemedede bir şey olamazmışta diyorsun
polisler alın terlerinin karşılığını devletten alıyorlar.senin verdiğin vergilerden bir polisin maaşına etki eden miktar sanırım 40 kuruş civarında bir şeydir.50 milyon vergi veren olduğunu düşünürsek toplam 2000 tl bir polis maaşı eder.senin mantığınla gidersek;sende polislerin verdiği vergilerle yapılan yollarda motorsiklet kullanıyorsun
polislere uyuz olan kişiler toplumda pek de makbul olmayan kişilerdir.kurallara uymak bazen zor gelir.polisler devletin verdiği yetkileri kullanırlar.gücünü pvsk.alırlar.polis döven bir kişi en az ama en az 3 ay yatar.bunu ilk okul çocukları bile bilir.birine yetki vericen mavrasına gelince bence birine bilgisayar vericen ne olduğunu öğrenmek için.yorum yazarken lütfen seviyeli olalım yalan şeyler yazmayalım.işini yapanlarada saygı gösterelim.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 03:08 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 02:56 ----------
triumph_1942
merhaba arkadaşlar
bu ayın 14 ünde işime gitmek üzere xt600 ümle yola çıkmıştımki dönüş yapmak üzereyken arkamdan çok hızlı gelip virajı alamayan bir scooter sol dizime iyisinden giydirdi. ambulans hastane ameliyat platin vs derken şimdi 2 koltuk değneğiyle başbaşa kaldım.
bana çarpan scooterin sigortası yok (5 gün sonra sonra kazadan 2 gün öncesinde düzenlenmiş gibi bir poliçe uydurdular) ehliyetide yok ve buna rağmen bizim canavar işini çok iyi bilen (!) polislerimiz kusuru %100 bana vermişler.
hadi diyelim kusurlu olan gerçekten bendim , ehliyetsiz - sigortasız adamın trafikte işi ne ya ?
CEVAP = senin arkandan gelip nasıl dizine çarpıyor anlamak zor.eğer dizine çarpmışsa büyük bir ihtimalle sana çarpan scooterin önüne çıkmışsındır.sigorta poliçesini sigorta şirketleri düzenler.polisler düzenlemez.sigortacıda kazadan önceki tarihe düzenleyemezler çünkü sigorta şirketleri merkezlerine bağlı bir şekilde online sistemle çalışıyorlar.saniyesini bile değiştiremezler bırak tarihini değiştirmeyi.ehliyetsiz kullanmak kusur onanını belirlemez.sadece ehliyetsizlikten mahkemeye çıkar.%100 haklı da olabilir %100 haksızda olabilir kazada.eğer bir haksızlığa uğradığını düşünüyorsan sulh ceza mahkemesine git itirazını yap.kimseyi suçlayıcı hitamlarda bulunma.
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)