tama kabul eddiyorum arkadaşlar motosikleti ehliyet kullanmıyor AMA
başımızı (allah göstermesin)en ufak bişey geldiğinde hakkımızı savunmak için
ehliyet şart..
eğitimde şart tabi
tama kabul eddiyorum arkadaşlar motosikleti ehliyet kullanmıyor AMA
başımızı (allah göstermesin)en ufak bişey geldiğinde hakkımızı savunmak için
ehliyet şart..
eğitimde şart tabi
Motora bindiğim için farklı değilim! farklı olduğum için biniyorum...
Ama her polisin karısıyla kavga ettiğini düşünme paranoyası da apayrı bişey.
Adam diyor ki ceza motordan büyük yakacam.Yaktırmayınca da dövüyor nedir bu.Polis ceza yazmıyorsa vatan hainidir yanlış mıyım?Cezadan alacağı para yerine senin paranı da yiyor böyle düşün bir de...
facebook.com/kaskafa
Sen ne sanıyorsun be kendini. Allah aşkına yazdıklarını gözünle okuduğuna emin misin ? Senin verdiğin vergiyle maaş alabilirler bu doğru olabilir ama gecenin bi yarısı başına gelebilecek olası bi tehlike anında sana tek yardımcı olacak kişi odur. Sokakta rahat rahat yürüyorsak onların sayesindedir. Polise hakaret ederek eline bişey geçmez ayrıca. Yanlızca bi tarafların soğur. Onlarda görevlerini icraa etmeye devam ederler.
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
ehliyetsiz yakalıyo ceza kesiyo, adam sonra motoruyla geri dönüyo. nası iş bu, cezayı yedikten sonra motora binmek serbestmi
Arkadaşım sende kurallara dört dörtlük uy ceza yeme bu kadar basit bu kurallar senin ölmemen için var cezalarda böyle, polis babanın uşağı değil bedavadan para almıyor senin çalıştığının on katı çalışıyor haberde göründüğü gibi günde elli tane it-kopukla uğraşıyor bence helal olsun aldığı para...
Rüzgarı Ruhunda Hisset, Ama Dikkati ve Korunmayı da Unutma!!!::stretche
Adamların tatili bile yok. En uzun mesai onlarda. Yiyosa polislere laf atanlar bir gün polis olsun, olabilecekler mi. Ay sinir oldum ya. Sadece gelişmemiş ülkeler de bunun tartışması olur. Ehliyetsizi savunuyo adam yaaaa..
Biz hıyarız ehliyet aldık!
Kısaca "YUH" diyorum...
Bu geleneksel "bişey olmaz" düşüncesi ve çok yanlış, çoookk....
yazın yazın ben yazdıklarınıza gülüyorum sadece
burda araştırma yapsak binlerce adam ehlieti olmadan motorsiklete başlamıştır hala da ehlieti olmaan war ve kullanıolar yaw adamın altında yarış motoru war ehlieti yok warmı böle bişi demek ki war. onn içn kimsenin kimsyi kayırdıı yok sadece düşk gelirli bi ihtiyara yapılanın çok ağır olduunu belirttik
Ya arkadaşım adamın tekiyle anlaştım mondialini alacaktım ehliyet için 2 ay adamı beklettim kapora vedim ehliyeti aldım ondan sonra adamdan motoru aldım bu kadar cahil olmayın sizin dediklerinizi arap ülkeleri bile uygulamıyor artık...
Yapmayın gözünüzü seviyim.Parası olmayana ceza kesilmeseydi şimdi ülkenin %90 ı düşük gelirli ihtiyarlara dönüşürdü.
facebook.com/kaskafa
yaw bırakın tartışmayı herşeyi bi kenara bırakın 55 yaşında adam ve kullandığıda 50cc lik bi moped sizce maksimum kaç yapar o alet. Size nasıl zararlar verebilir bi düşünün. ben yokluktan geldim arkadaşşşş çok böle olay gördüm. daha neler neler. kimse size enayi yada ehliyetiniz var diye salak filanda demiyor. benimde ehliyetim var ama bu olay çok farklı. millet gırtlağa kadar borçta zaten. artık milletin üstüne fazla gelinmesin. millet artık bir seneliğine ssk primleri yatırılmasın diye uğraşıyor, eve ekmek götürmek için uğraşıyor. KRİZ VAR ARKADAŞŞ KRİZZ. teğet değil göbekten geçti bu kriz. şimdi bunları tartışma zamanı değil. birbirimize destek çıkma zamanı, vatandaşa destek çıkma zamanı. ya gene uzattım, neyse anlayan anlar
Tubis mantık bir...
Adamcağız haklı tabi hatta alkollü bile kullansa ceza yazılmaması gerekirdi!KRİZ var adam üzüntüden belki içti ne yapsın içmeyipte nasıl unutacak dertlerini bence KRİZ zamanı alkol alanlara da ceza yazılmamalı!!!
unuttuğun bi şey var. dolmuş çoğu zaman mopedlerden pahalıya gelir. adamın durumu olsa 50cc lik moped yerine bi eski kasa bi şahinle gezerdi. biri 200 lira biri 4000 lira. Peki sana bi soru şu aralar hırsızlık olayları neden arttı? (hırsızları korumak gibi bi amacım yok). Haberleri seyrediyorsan bi araştırma sonucu bütün millet askere gitmek hatta çoğu uzun dönem gitmek istiyormuş sence neden ?
Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)