lütfen arkadaşlar bu topici ayakta tutalım sizde yükleyin fotoları
lütfen arkadaşlar bu topici ayakta tutalım sizde yükleyin fotoları
eğer kaderinde varsa tecavüze uğramak bırakta keyfine bakk:queen::queen::queen::queen:
resimleri görünce yatarak girdiğim ama ayakta çıkamadığım virajlar geldi aklıma eee tabikide lastik meselesi yumuşak ve uygun kenarlı lastiklerle güzel oluyor türkiye şartlarında denemesini istemem arkadaşların
Güzel fotolar. İlk 3 fotoyu bilmem ama son fotoğrad yurdumdan galiba.
İlla SS mu olacak? =) Ben supermotoların virajlarına hastayım =) Dizliklere yüklenmeye benzemiyor heheh
GOD SAVE THE TWO-STROKE! GOD SAVE THE GPR!
güzel resimler
özellikle ilk resim hoşuma gitti
Bu konuyu canlı tutalım
İlk eklenen fotolardan en sondakinin aynısına şahit oldum dehşet verici bir şey Ben sağa yatmışım (yattığımı sanıyorum) adamda karşımdan 600rr la aynen bu şekilde gelmezmi virajı kaçırıyodum az daha
O ayak ne öyle İşte bu adamın yaptığı son nokta
yanlız su golwıngtı galıba adam vıraja gırmıs ama dreksıyonda ayakları wardı
Rüzğarı_hissSet
Bunlar da benim canavarın...
abi şahane fotoğraflar mükemmel bence böle şeylerin denenmesi zevkli ama çook tehlikeli demi
susmayın bu kadarmı yan yatıran motosikletçiler
eğer kaderinde varsa tecavüze uğramak bırakta keyfine bakk:queen::queen::queen::queen:
cok guzel hareketler bunlar
usta adamın bacakları kırılmazmı dizden, super motolarda, tamam ben de ybr yle dağda bayırda aman yatmasın düşmesin çizilmesin diye ayağımı koyuyorum ama o kadar da değil :D
If you want peace, prepare for war
guzel hareketler
[B][COLOR="Black"]2bin7 HONDA CBF 150 :cat: (34 EN 6186) [/COLOR]İSTANBUL- AVCILAR[/B]
Kendi resmim
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)