Geçmiş olsun.Allah beterinden saklasın...
Geçmiş olsun.Allah beterinden saklasın...
____it's my life_1982____
Özellikle scooterlarda bir tatbikat ile bunu boş bir alanda denemek gerekli sanırım. Arkadaşımızın başına gelen bizimde başımıza geldiğinde, bunun bir "refleks haline getirilip" kontak ya da kırmızı düğmeyi kapamayı düşünmek gerekiyor. Birden düşünmek o stres altında çok zor olmalı.
Grand Dink 150cc
geçmiş olsun ucuz atlatmışsınız gerçekten.
scooterlar çok kullanışlı aletler ama bu tür handikapları da var işte maalesef.
.....ve sordu torununa yaşlı kızılderili büyücüsü : sen hiç orta sehpalı supersport gördün mü.....
başlığı yeni gördüm ve bir solukta okudum ve çok şükür ki bişeyi yokmuş dedim. Allah korumuş. bir müsibet bin nasihata bedelmiş. senin yine şanslısın, ben yayla yollarında uçurum kenarından giderken ( allahtan en geniş virajda ) takılı kaldı. 1 sene önceki tecrübeyle olsam artık yoktum. yarım saniyeden bile az takılı kaldı ki bu çok kötü bir tecrübeydi....
KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....
Deryali yeni gördüm ve konunu korka korka açtım. Sende birşey olmamasına çok sevindim, en ucuz şekilde atlatmışsın. Motosikletinde ki hasarları biran önce gidermen dileğiyle, çok geçmiş olsun...
Gilera Runner vxr 200 (pert...)
Piaggio Xevo 250ie
arkadaşlar ayrı ayrı teşekkür ederim tekrar.
Motoru servise götürdüm gaz telinin birkaç bükümü orta yerinden kopmuş. Honda yı haberdar ettik cevap gelmesini beklyoruz. Şuan motor serviste bakalım ne olacak.
yaklaşık 27bin km boyunca motor bir kere bile serviste kalmamıştı. Yayan oradan eve yürüdüm bugunde trene falan bindim çok tuhaf oldum. Motora baya alışmışım.
"Özgür yaşayanların bakış açısı" Motojektif
Geçmiş olsun.Sağ elcikteki acil motor durdurma düğmesini bu durumlar için koymuşlar.Motoru kontak anahtarından değil her zaman bu düğmeden durdurmayı alışkanlık haline getirmek gerekli, acil durumda refleks haline gelmesi için.
cok geçmiş olsun dostum scooterda cok sakat oluyo bu gaz takılma olayı viteslide debriyajla kurtarıyosunda bu aletlerde olmuyor işte. tekrar geçmiş olsun.
Honda Hayat Onda...
geçmiş olsun dostum,
herhalde scooterda başa gelebilecek en berbat olay, kabus gibi, bence her tanınmış firma acil kapama düğmesini koymalı, okuyunca insan ne önemli olduğunu anlıyor
öncelikle çok çok geçmiş olsun diyorum. Böyle durumlarda en etkili yöntem arkadaşların da bahsettiği gibi kontağı kapatmaktır özellikle de scooter larda çok meydana gelen bi olay vitesli motorlarda debriyaj avantajın var bu nedenle vitesli motorlar hem debriyaj hem de lastik açısından daha garantilidir. Tabiki sogukkanlılık da çok önemlidir. yeniden geçmiş olsun diyorum allah bir daha kaza bela vermez inşallah.
Geçmiş olsun... tekrarı olmaması dileğiyle...
[B][COLOR="Blue"]Eskiden Piyasa nerde biz orada, Artık biz nerede piyasa orda..[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]Yüreklerde ünlem akıllarda soru işaretiyim anlayana çok anlamayana az gelirim..[/COLOR][/B]
Deryalı arkadaşım cok gecmiş olsun gercekten uzuldum
birşey merak ettim, bendede PS150i varken A dan Z ye incelerdim
PS deki gaz telini gorunce şaşırmıştım cunki celik tel degil 1mm kalınlıgında siyah misina ipi gibi plastik kullanmışlar
Peki dylan gaz teli, celik telmi yoksa oda plastik mi cıktı?
Geçmiş olsun abicim çok üzüldüm aman dikkat.
Merhaba sözlerine çok şaşırdım. 1mm misina plastik gaz teli kullanımı için çok sakat bir durum gibi geldi. Heleki Honda'nın bunu yapması çok çok enteresan.
Benim gaz teli sanıyorum alaşımlı demir yada çelik tellerden oluşuyordu. Gördüğüm kadarı ile kalın bir metalin etrafında sarmalanmış teller vardı. Bu tellerden bir kaç tanesi orta yerinden kopup takılmış.
Garantisi gaz telini ücretsiz değiştirdi.
"Özgür yaşayanların bakış açısı" Motojektif
Dostum çok geçmiş olsun. Talihsiz bir kaza olmuş resmen ama kaza geliyorum demiş bu sefer sana. Sağlık olsun, sende önemli bişey olmamasına sevindim. Fakat bişey sorucam, senin motorunda acil stop düğmesi yok mu? Ben böyle bi durumda direk olarak ona basardım diye düşünüyorum... Kendimi alıştırdım çünkü, istop etmeden, önce ona basıyorum sonra anahtarı alıyorum.
Özür dilerim, önceki mesajlarında o butonun olmadığını yazmışsın. Büyük bir eksiklik bence. Kesinlikle olmalı..
Artık yollarda ölmek İS-TE-Mİ-YO-RUZ!!!
abi çok sakat bi durum peki bu fabrikasyon bi hatamıdır?
1mm kalınlıgını goz kararı soyledim ama bayagı ince soylemişim, kumpasla olcmedigim icin yanlış lans etim pardon. kulaklık uclarındaki mini-jack larının en ince olan modellerin capıyla nerdeyse aynı kalınlıkta, siyah renk ve plastik maddeden yapılmıştı...
Parcanın garantiden değiştigine cok sevindim.
Tekrar gecmiş olsun...
Etiketler: dustum, gazi teli takildi, honda dylan, motora binersen dusersin
Geçmiş olsun...
Etiket yazma şeklini sevdim
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)