geçmiş olsun
Çok geçmiş olsun gerçekten büyük tehlike atlatmışsın...
:cherry: :cherry: :cherry:
"Özgür yaşayanların bakış açısı" Motojektif
Çok geçmiş olsun, böyle bi durumda kontağı kapatman kurtuluş olabilirdi diye düşünüyorum ama, bu esnada kısa sürede ve panik anında veya heyecandan mı aklına gelmedi ? Yoksa gerçekten böyle bi anda kontağın motordaki konumu, kapatmanı, uzanmanı zorlaştıracak kadar ters bi yerde mi =? Tekrar geçmiş olsun, scoo.. kullanan arkadaşlarında bu konuyu ihmal etmemeleri gerektiğinide (bu şekilde olmamalıydı elbette ama) anlamış olduk.
geçmiş olsun ..........................
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
Geçmiş olsun arkadaşım.. Çok fena bir durum gerçekten.. İyi ki korumasız binmiyorsun ki önemli birşeyin yok.. Giymeyen tüm arkadaşlara ders olur inşallah.. Tekrar geçmiş olsun
Ridin' through this world, all alone. God takes your soul, you're on your own
çok geçmiş olsun deryalı.neyseki koruman üstündeymiş sana ciddi bişi olmamış.bazen olur tecrübelerimizi yaşayarak öğreniriz genelde.motoru kafana hiç takma önemli olan sağlığın.motor herzaman eski haline dönebilir nasılsa.cana bişey olmasın bir araba ilede karşılaşabilirdin.ALLAH korusun .tekrar geçmiş olsun
Geçmiş olsun Allah beterinden sakınsın
Ne olacak Bu Türkiye nin ve Tekstilin Hali http://www.apaydinmakine.net
Deryali tekrar geçmiş olsun.. umarım servis problem çıkarmadan halleder.
cok geçmiş olsun...
İnsanın değeri bir kesirLe ifade ediLecek oLursa;,,payı gerçek kişiLiğini gösterir,paydası da kendisini ne zannettiğini.......Payda büyüdükçe kesrin değeri küçüLür.........* ToLstoy *
geçmiş olsun dıkkat et.ve zamanında bakımlarını yaptır kardesım.
- - - - - - ŞERİTLERİ BİRLEŞTİR AMA KASKSIZ ASLA:cat:
Geçmiş olsn daha kötüde sonuçlanabilirdi şansın varmıs
Barbaros İLKBAHAR
[COLOR="black"][COLOR="Red"]10Riders Balıkesir Motosiklet Kulübü [/COLOR][/COLOR]
:queen:RüzGaRı Hisset :queen:
geçmiş olsun birara bende yeni aldığımda frene basıp gazı kesmemiştim az kalsın duvara tosluyordum insan o anda soğukkanlılığını koruyamıyor bi acayip oluyor.
Sıdkın hakikatı seni yalandan başka bir şeyin kurtaramayacağı bir yerde gerçeği söylemendir"Cüneyd i Bağdadi"
geçmiş olsun..
Geçmiş olsun.
Hatanız gaz telinin takıldığını his etmenize rağmen dip gaz vermeniz olmuş.
Bunun dışında fotoda bir ok boşta ayaklığı gösterip herhangi bir ek koymamışsınız.
''Yaşamak özgürlükse, özgürüz hepimizde...''
Geçmiş olsun.
Aynı şey benimde başıma geldi.
Üstelik motor daha birkaçgünlüktü.
Hızım 100 civarı havalanı yolundayım sene 99
Trafik yavaşladı bende yavaşlamak istedim gazı kestim araç yavaşlamadı ama il kez boyle olmuştu öncesi yok.
Ne yapacağımı şaşırdım kendimi emniyet şeridine attım ve kontağı kapattım motoru yavaşçca durdurdum.
Biraz bekledim sonra çalıştırdım yoluma devam ettim birdaha yapmadı.
Ama o anı anlatamam.
Kuş olup uçmak isterken uzaklara, Ağaç olup kök salıyorum buralarda.........
geçmiş olsun. sanada yazık olmuş motorada.
insan motorunun bi yeri çizilince eski hali geliverse diyo ama olmuyo.
konu dışı ... :
bende birine verdim (salaklık edip) yavaş gel uyarılarımı takmadı. biraz gaz verdi
muratın altına girdi. kaza gözümün önünde oldu.dedim ben motorun ön teker koptu. herşeyi dağıldı.pert oldu sandım bi baktım motoru kaldırdık. sadece sağ granajda biraz çizik vardı.
kendim reklamcı olduğum için kırmızı folyoyla kapattım. canlı duruyo.
ama bunlar ders oldu bana.
Yeni bi motor alıcam inş. Onu babama bile vermiicem. baba siz buna binin
bunu kimseye vermem 5000 tl lik motor. madem alın bana bindiriim dimi .!
bir soru... :
benim motorda bi iki saat dışarda yağmurda durdu.
ardından çalıştırdım. sanki motoru tutan bişiler varmışta motoru bırakmıyorlarmış gibi oldu. motor gitmiyodu.
bağırttırıyordum anca 40 falan. en son eve yaklaştıkça açıldı
bunun sebebi nedir sizce ??
çok geçmiş olsun dostum yaa allah korumuş bencede ıslak hava çok problem ıslak yer ve yağışlı alanlarda çook dikkatli olmalıyız
ben 2006 yılının ağustos ayında tekirdağ dan istanbula dönüyorum scooter da olsun die bianchi mach 1 almıştım mahmutbey gişelere geldiğimde yağmur yağıyordu delly gibi derken motor alltımdan kaydı gecti gittii gişeleri gişe memuruna fişi verdim adam hangi aracın dedi dedim bak gidiyor motosikler adam şok olduu altından gidince gidiyor ya scooter için gecerli söylediklerim
buji ıslanmış ondan kaynaklı korkulacak bişi yok
ALI cok gecmıs olsun.bosver sana bısey olmamısya.bu arada nazara geldın galıba.Şeref
MOTOR bence bır hastalıktır.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)