büyük geçmiş olsun dylan da da böyle sorunlar oluyomu ya başlığa bakarken kesin çin motorudur diye düşünmüştüm.
büyük geçmiş olsun dylan da da böyle sorunlar oluyomu ya başlığa bakarken kesin çin motorudur diye düşünmüştüm.
İnanın Çocuklar! Güzel Günler Göreceğiz, Güneşli Günler, Motorları maviliklere süreceğiz.
malasef şuan işe yine bu şekilde geldim. Akşam çıkışta doğru servise gideceğim korkumdan 60km/h geçemiyorum.
"Özgür yaşayanların bakış açısı" Motojektif
talihsizliğe bak ya geçmiş olsun kardeş
Evet işte güzel bir soru.
26,500km'de bakımları dışında hiç servise gitme ihtiyacı duymamıştım.
Gazın taklı kalma olayı yağsızlıktan yada çok yağmur yemesinden kaynaklanan basit bir problemdir diye -olabilecek bir durum- diyorsunuz. Dylancı arkadaşlarımda bildiğim kadarı ile bu sorunu yaşamamışlar.
Sonuçta bakımları yapılırken o kısımların yağlanması yada belli bi km den sonra gerekiyorsa gaz telinin değiştirilmesi Honda servisinin bir görevidir. Bakımı yapılmadıktan sonra her motor sıkıntılar yaratabiliyor.
Honda'da sonuçta bunu gördükten sonra çin motorlarında olabilecek arızlardan dolayı kaza yapma riskinin ne olduğunu varın siz hesaplayın.
Geçmiş olsun. Belki nispeten uygun bir yerde deneme yapman çok daha tehlikeli bir yerde kaza yapmanın önüne geçmiştir, kim bilir.
Bir şey soracam: Gaz tam açılınca kendiliğinden kapanmıyor, onu anladım. Peki elinle açtığın gibi elinle kapatmayı deneseydin de kapanmayacak mıydı? Honda'nın eğitiminde söylemişlerdi sanki bunu, "Gazı kesecekseniz otomatik kapanmasına bel bağlamayın, kendi elinizle kapatın. Belli mi olur, belki gaz teli takılır" gibi bir şey dediklerini hatırlıyorum.
[B]J şimdi asker[/B]
Ali ciğim çok geçmiş olsun hocam allah beterinden korusun işallah garantiden yaptırırsın diyeceğim ama bence çok zor yinede şansını dene ,terslik geldimi üstüste geliyor.;)
Motorumu çalan hırsızın ALLAH belasını versin.34 EB 8652
valla arkadaşım geçmiş olsun ya çok kötü bir durum gaz telinin takılması nasıldır yani? ya ben tam anlayamadım?? belki bizlerdede vardır o sorun nasıl anlayacağız? elciğin aşşağıya yukarıya inip çıkmaması durumumu?
yazık.. bile bile lades olmuş biraz.. sende bişey yok gerisi boş..
off run düğmesi yokmu bunlarda? yoksada kontak kapasaydın keşke..
nitekim dylan ın frenleride güçlüdür, doğru dozajlamayla durabilirdi..
neyse olacağı varmış olmuz, üzme kendini..
geçmiş olsun tekrarr tekrar..
GKN MOTORS
Evet gazı kendim elle kapatığımda da fark etmiyordu. Yine takılı kalıyor.
Sağolun teşekkür ederim. 8-9 sn gibi bi zamanda 100km/hız a ulaşan bi motor dylan. Yani o kadar hızlı ivmelenmede bir kaç saniye içinde kontağa elimin gitmesi ve bunu akıl etmek gerçekten çok güç.
Yerler ıslak olmasaydı belki daha şanslı olabilirdim.
Çok Geçmiş olsun :( İnşallah Bu Son Kazan Olur..
[B][COLOR="DarkRed"]wWw.Motosiklet.Net[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]Bağımlılık Yaratır[/COLOR][/B]:P
Geçmiş olsun
geçmiş olsun deryali
servise gitmeyi ihmal etme
[B]durmak yok... yola devam.....
[/B]
[COLOR="Red"][B][I]selam dünyalı ben dostum......::sapka::::151::[/I][/B][/COLOR]
Geçmiş olsun .....
Kangren olmuş tüm kollara adanmıştır.
Eğer bir yıl sonrasını düşünüyorsan, bir tohum ek. Eğer on yıl sonrasını düşünüyorsan, bir ağaç ek. Eğer yüz yıl sonrasını düşünüyorsan, insanları eğit.
mesafe kısa olsada sen dikkatli git deryali
[B]durmak yok... yola devam.....
[/B]
[COLOR="Red"][B][I]selam dünyalı ben dostum......::sapka::::151::[/I][/B][/COLOR]
cok gecmıs olsun hoccam umarım son kazan olur
bır kursun kaleme benzer hayat tek eksıgı sılgıdır
sağolasın üstad. Amin.
Geçmiş olsun,acil şifalar...Dylan beni değiştir diyor gibi geldi bana
..İslam kadını dişiliğiyle değil, kişiliğiyle var olandır..
Gülün dikene katlanması, onu güzel kokulu yaptı. - Mevlâna Celâleddin-i Rûmî
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)