Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

yamaha rx 115 hakkında bilgi verebilecek varmı?

REKLAM ALANI
    osilascop - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Aprilia Classic & Suzuki GSX-R750
    merhaba arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim..

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Forumdan Uzaklaştırıldı mertmertmert - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondial 150 ZAT
    bilgi diil ama resim verebilirim bi tane.........

yok hocam yaa , bu ve bu gibi makinalar hiç estetik barındırmıyor...
    sadece işlevsel aletler bence bunlar.... bin ve gitmen gereken yere götürsün seni... biraz görsellik olmalı.........

Motosikleti
    sağol ilgilendiğin için motoru hakkında bilgin varmı çoğu insan iyi diyor seri olması bakımından.?

Süper Moderatör (BBRR) Barış Şuşut - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    osilascop, ilk olarak hoşgeldin istersen tanışma bölünmüne bir başlık aç kendini tanıt bi tanışalım senle

satılıklarda bi tane var bu aletten hatta arkadaş modifiye yaptım falan diyo dişlilerle oynamış bide silindiri taşlatıp cc yi arttırmış 170 i gördüm diyo alet sağlam tam iş için kullanılacak bir şey.. ne amaçla aldığın önemli eğer ben sağlam beni yolda bırakmıyacak bi şey bakıyom dersen alet iidir ama görsel olarak seni tatmin edermi bilemem
    [B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]

MeTaL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Artık Yok ama Olacak ...
    osilascop, Rx 115 17 hp. olup çok kolay modifikasyona girebilen bir alettir. Tipini zaten biliyorsundur amele motosikleti gibi ama gücüne diyecek yok. Burada bir Rx ustası var Rx 115 e 150-160 yaptırabildiğini söylemişti normalde de 140 yapıyor zaten. Fakat temizini bulmak çok zor mesela 5.000 km. de bir Rx bulduğun zaman normalde o 10.000 km. dir. "Neden?" diyecek olursan eğer adam 5.000 km. boyunca 2 teker 5.000 km. boyunca tek teker gitmiştir , tabii oturaklı usturuklu bir amcamdan alırsan orasıda ayrı tabii. 2 zamanlı olup çok yaktığı gerçeğinide unutmamak gerekir ve fiyatıda 2002-2003 model düşünecek olursan çünkü Türkiye de "0" üretilmiyor artık 3.500 YTL civarında temiz bir Rx bulabileceğini düşünüyorum. Hadi kolay gelsin ...
    Eşini Seviyorsan, Onun (2 teker) Hayallerini de Seveceksin.

Motosikleti
    sağol cevap için.bende aslında aprilia var classic 50 bi arkada sıkışınca ondan rx i aldım mtor seri fakat sağından solundan yağ kaçırıyor elden geçmesi lazım biraz keçeler falan değişçek.güzelce sökülüp yatırcan benzine ayarını yapçan sonra vakit bulabilirsek tabii.neyse seri olması hoşuma gitti dedikleri kadar varmış.tekrar teşekkürler tanışma bölümünü bulabilirsem işlem tamam

Forumdan Uzaklaştırıldı mertmertmert - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondial 150 ZAT
    MeTaL,
    Tipini zaten biliyorsundur amele motosikleti gibi ama gücüne diyecek yok.
    hafız , amele motosikleti ne demek yaa ??
    yarıldım vallahi

Motosikleti
    sağol arkadaşım tipi gerçekten kötü katılıyorum.

fromalanya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    RKS 150
    yamahanın o sınıfta üretmiş olduğu bence gelmiş geçmiş en güçlü motorudur kendisi bide abisi 135cc wardır nam-ı diğer RX King ;) tipi hakkında söylenenler doğru olabilir cokhafif ve cılız bi kadroya sahip görüntü zayıf ancak hakkını tamamiyle werecek bi motordur tam bir şehiriçi asfalt faresidir üstelik en güzel yanı motorun bütün parçalarının tamamı orjinal japon malıdır buda saglamlık gostergesidir parça fiyatlarınında Ybr ye gore daha ucuz oldugunu biliyorum yakıt konusunda 4zamanlılarla kıyaslanmaz zaten tabiiki fazla almayı düşünürsen temiz bulabilirsen hiç kaçırma derim zahmetsiz dertsiz tasasız bi motorun olur ;)
    Not:Bu arada düşünürsen burada yani Antalya da 2002 model mavi muayer ilk sahibinden servis bakımlı (çünkü kendisi beldeyama servis sorumlusu )temiz ötesi fiyat 2.950 tel:0532.401 98 41
    Saygılar...
    ''Çekemedim Akça Kızın Göçünü , Yol Ver Bana Çubuk Beli Geçeyim''
    AB RH (+)

MeTaL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Artık Yok ama Olacak ...
    mertmertmert "amele motosikleti gibi" derken hani olurya amelelerin altında mobiletler her yanı boya içerisinde kirden pasdan görünmeyen aletler onlar işte ...
    Eşini Seviyorsan, Onun (2 teker) Hayallerini de Seveceksin.

osmanonder - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha YBR
    Rx e herkez binemez binende inemez bunu bilin...

Ona binen tipi için değil gidişi için biniyor

tabiri caizse o tambir yol ucağıdır...

Motosikleti
    115 lik yamaha
    zatenn bunlarda binip tek tekteker ses hızz onun motoru benimkisi sesi yeter rx ölüm makinasııııı

hurricane_cbr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Araç çok ama YaYa :)
    RX serisi TR'de yasaklanmış makinadır o yüzden artık yok TR'ye gelmiyor yani çünkü gelen motorların %60-%70lik dilimi pert durumda motorun gidişine diyecek yok ama fren konusu oldukça zayıf çünkü ağırlık olarak ve denge olarak çok iyi bi makine değil kısaca alayına gider ama duramaz
    Ϝίάт dѳϐLѳ Ί.Ҙ мυLтίjέт || üstü kapalı hayabusa ||

Motosikleti
    tabanway 1000
    yaklasık 10 tane geçti benden gerçekten harika ötesi bi motor cok yakar dediklerine bakma asırı da değil yani deposu 32 ytl ye doluyodu en son aldıımda km olarak diyemiyecem ama manyak gibi geziyodum bıkana kadar ve ben cok zor bıkarım ama estetik yok bu da bi gerçek ama sesi olsun ivmesi olsun harika bi motor ayarlarını cok iyi yaptırpı arka lastiğin yere tam basarsa debriyajsız tek teker bile yaparsın öle bi maikne

absolit - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    walla arkadaşım tip olarak değil de hız,serilik bakımından 10 numara makina... bizim bi elemanda var 135kink, motor 180 görüodu 135lik olmasına rağmen... eğer yeni başlangıç yapacaksan alma derim.. yolda tutamayabilirsin..
    __To Be Or NoT tO be__

Forumdan Uzaklaştırıldı yaşar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBF 250
    RX 115 bendede vardı şimdiki 150 cc makinaları tokatlar geçer ama temizini bulursan çünkü orjinal bujisini takmazsan piston deliyor :(

mitmuallim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondial RX3i EVO
    mobiletten sonra ki ilk vitesli motorumdu. yukarıda yazılanların hepsine katılıyoru.benim şu anda kullndığım seyhan 150c den daha güçlü ve seri bir motordu.35000 km kullandıktan sonra sattım.2 zamanlı olması bir dezavantaj teknoılojik olrak biraz çağın gerisinde ama kolay kolay yolda bırakmaz. veya ben kalmadım. buji ye özellikle dikkat orijinal olmalı resmi istab haddi 170 kg iken ben ve kayınperim 230 kg ile izmit göynük arsında gittik ve geldik birgünde cefakar ve güçlü.. vesselam

satoyama - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Gilera Runner / Aprilia Sr GT200
    yenibosnada bitane kıro var kendini ya antep de ya adanada sanıyor kask yok kumaş pantolon bide tam cins bi oturuşu var o tehlikeli caddelerde uçuyor herif yaa :D
    zengin veya fakir farketmez, apaçilik ya da ezik alt kültürün, motosiklet üzerinde hiç bir izahı ve bahanesi olamaz... ) (3 litre benzin koyuyorum bir hafta geziyorum diyen adamlardan ve motorlarından uzak durun)

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Kırmızı aşkım ybr, sonrakı YAMAHA R_1 veya R_6
    Alıntı mitmuallim adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    mobiletten sonra ki ilk vitesli motorumdu. yukarıda yazılanların hepsine katılıyoru.benim şu anda kullndığım seyhan 150c den daha güçlü ve seri bir motordu.35000 km kullandıktan sonra sattım.2 zamanlı olması bir dezavantaj teknoılojik olrak biraz çağın gerisinde ama kolay kolay yolda bırakmaz. veya ben kalmadım. buji ye özellikle dikkat orijinal olmalı resmi istab haddi 170 kg iken ben ve kayınperim 230 kg ile izmit göynük arsında gittik ve geldik birgünde cefakar ve güçlü.. vesselam

Slm orjınal buji olmadığından ne tur degısıklık yapıyor_?

ceyhun__22 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBF150
    Alıntı osmanonder adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Rx e herkez binemez binende inemez bunu bilin...

Ona binen tipi için değil gidişi için biniyor

tabiri caizse o tambir yol ucağıdır...
    gerçekten de ole...

1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler