Şeyyy...kem-küm.Ben,alacaktım ama ...
Reklamlar
-
Selamlar.
Yukarıda gördüğünüz yazılar ;
aslında Trafik Polisinin durdurduğu , ehliyetsiz sürücülerin
( Dikkatinizi çekerim - ehliyetsiz ama altında güzel bir motoru var ve yaşı da ehliyet almaya müsait. ) söylediği ilk sözlerdir.
Bugün , havanın soğuk ve yağışlı olmasına rağmen ,
Eskişehirde yine motor çevirmesi vardı.
Benim gördüğüm 2 noktada en az 6-7 motor , çekici sırtına yüklenmiş gidiyordu...
Yine birçok vatandaş ,
sadece 450 YTL vermek yerine...(hem de taksitle)
450 si peşin > 1000YTL vermeyi kabul etti.
GEÇMİŞ OLSUN
Reklamlar
-
yazık gercekten cok yazık ehlıyetlı motora bınmenın en gusel tarafı oyle cevırmelerde nasılsa bundada ehlıyet yoktur gıbı dusunen polısın evraklar dedıınde uzatıyorsunuz ve sıze hafıf tebessumle devam edebilirsiniz demesi ne kötüyüm yaw
''Çekemedim Akça Kızın Göçünü , Yol Ver Bana Çubuk Beli Geçeyim''
AB RH (+)
-
Arkadaşlar ehliyetsiz motora binmeyelim. Benim de şu an ehliyetim yok ama kursa gidiyorum. Zaten kış geldi diye 3 ay motoa binmicem. Ayrıca geçen gün burda kask takmayanların motorlarını bağlıyolardı. Kask takmayı da unutmamak gerekiyo. Zaten ksak'ı kendi canınız için de takmalısınız.
Mondial 125 MT > Mondial 250 MCT > Kawasaki EN 500 > Yamaha FZ 6 (naked) > Şu an Honda CBR 600 f
-
Geeelll 26 kasım gel....! inşallah 30 kasımda benimde ehliyetim olacak.
[color=blue]Motosiklet Kullanmak Bir Düşünme Yoludur....![/color]
[color=red]0Rh+[/color]
-
Süper Moderatör
1997 de aldım ehliyetimi, arkadaşlarım gülüyordu bana "lan motor için ehliyet alınır mı" diye
"normal insanlar bir yerden bir yere gitmek için araba kullanırlar, motorcular ise motosiklet kullanmak için bir yerlere giderler"
-
Sertac_cagdas, kask takmadığın için motorunu bağlayabileceğini sanmıyorum..
Kralını tanımam. Edirne Motorcycle Club!!!
-
Forumdan Uzaklaştırıldı
kursa girdik , kısmetse aralıkta sınav - ocakta da direksiyon a gircez ve alcaz aslanlar gibi eeliyeti
olmuyo abi bööle yaa.......
anadolu yakasına bile geçmeye tırsıyorum valla.......
yakalancaz da gircek bi ton para die.......
-
-
Valla hatasız park hiç yapmıyorum genelde.. Kaldırımlar, araç girmesi yasak yerler, kukaların arası vs. hepsi benim daimi park yerimdir..
Bu yangın söndürücü mevzusu ilginç.. Neresine sokacam motorun o yangın söndürücüyü ?
Kralını tanımam. Edirne Motorcycle Club!!!
-
Adamlar ceza kesmek isterlerse , yangın söndürücü sorabilirlermiş. Bu bilgi bana geldi. Walla ben eski birtane buldum ama yanımda taşımıyorum.
Cezasını yiyeyim.Sonra düşünürüz.
-
ehliyetimi motoru almadan önce aldım, yani böle bi ülkede motor yokken ehliyet alana enayi derler eminim, ama benim umrumda değil kendi düşüncem önce ehliyet, sonra kask mont eldiven vs. güvenlik ekipmanları maddi durumuma göre en iyi kalitede ve en sonda motor , bu şekilde yaptım ve gayette memmunum, yani motoru alıp sonra ehliyeti alırım derseniz cezayı yiyip 450 ytl olmadık bi anda gidior, ben o paraya bi kursa verip ehliyet alırım yada iyi bi kask yada mont alırım, asıl enayilik hangisi acaba...
-
viper_1, Yangın söndürücü motorda şart mıdır? Öyle bir kural var mıdır? Varsa nereye koyulur? Bunu en iyi Prifo bilir sormak lazım. Ben ilk defa senden duyuyorum.
-
Walla abi , işin aslını bende tam olarak bilmiyorum...
Prifoya şimdi soruyorum.
En kısa zamanda cevabını almamız dileğiyle...
-
Cevap:
prifo adlı üyeden alıntı
Sadobey adlı üyeden alıntı
Sevgili Prifo merhaba benim bir sorum olacak geçenlerde bir topic'te konusu geçti de. Motosiklet te yangın söndürücü bulundurmak gibi bir kural var mı? Olsada nereye koyulur? Bizi bu konuda bilgilendirirsen çok memnun olurum.
araçlarda bulunması gereken gereçler 1 sayılı cetvelde sayılmıştır.yangın söndürme cihazı bulundurması gereken araç cinsleri arasında motosikletlere yer verilmemiştir. yani kesinlikle bulundurma mecburiyeti yoktur.
-
ewet. prifoya teşekkürler.
prifo ; 1 sayılı cetvelden falan bahsedince , ben de ufak bir araştırma yaptım.
>internette "TRAFİK KONTROLLERİ VE ŞERİT DARALTMA YÖNTEMLERİNE İLİŞKİN YÖNERGE"yi buldum.
Aslında bu yazı Trafik Polisleri ve diğer Trafik görevlilerini ilgilendiriyor.Ama okumakta fayda olduğunu gördüm.
Hiç olmazsa bizlere bazı konularda ipuçları vermiş.
www.trafik.gov.tr
-
04 Aralık 2005, 21:54
GÜNCELci viper_1 geldi. Sayfaları güncelleyelim , güzelleşelim....
-
GUNCEL
Arkadaşlar , sezon yaklaşıyor.
Şimdi başvurun , 3 ay sonra yeni sezona ehliyetli girin..
NOT: Reklam yapmıyorum.Ben sadece sizleri yönlendirmek istiyorum.
Sürücü kursu ismi de vermem.
Çok arkadaşın başı yandığı için , siz de pişman olmadan alın ehliyetinizi...
-
arkadaşlar size samimi birşey söylüyorum yani 125 cc lik motorlara polisler bakmıyor.
-
Numan sen Antalyaya gelde göreyim seni bakıyor mu bakmıyor mu . Bizim sanayii gençliğinde zaten hep Rx 115 veya maximum 135 var adamlar polisin arkasından geçse kokusu çıkıyor. Polislerin vazgeçilmezi oldular ...
Eşini Seviyorsan, Onun (2 teker) Hayallerini de Seveceksin.
-
olur mu yaw , 125 lik motorlar , asıl ; polislerin en sevdiği tarz.
hele motosikletli polisler , nasıl olsa kaçamaz diye yawaş yawaş yaklaşıyor...
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler