sinan ellerine sağlık abi valla 10 numara olmuş
süper anlatım süper çekim
ama kandırdın bizi ya
harbi güzel olmuş çok saol
koraycım 23 nisanda gelmeyi çok isterdim ama kız arkadaşımla bir programım var.
geziye gelen herkeze teşşekür ederim herkezin yüreğiyle ortak müthiş bir gündü
enjoy your ride and enjoy forever
Arkadaşlar merhaba;
İşyerindeki bilgisayarımda sorun var ve yeni bakabiliyorum resimlere ve yazılanlara.Nedense açmadı resimli topicleri
Sinan ne iyi yaptında geldin, seni tanımış olmaktan çok mutluyum.
Koray niye 23 nisanda kızımın gösterisi var, gelemeyecim sanırım.
Asfalt Meleği Koray 'ında dediği gibi orası Villam Sitesi, bilirmisin buraları.
!! DİKKAT !! EJDERHA ÇIKABİLİR
tamam hafta sonu yapalım o zaman yine.. cumartesi gelin..
bir sıcak söz.. bir demlik çay.. işte sevmek bu kadar kolay..
Koray 'ım bakma sen bana.Devrim 'inde hafta sonu işi varmış.Siz 23 nisanı değerlendirin, fırsat olursa hafta sonuna da bişey yapmaya çalışırız.
tamam devrimler gelecek zaten cumartesi.. sizde hafta sonu gelin yada ne bileyim bişeyler yapalım yine.. abi acayip keyif aldım ben cumartesi gününden.. tabi bu keyifteki en büyük etken ailen ve sen... nazar değmesin kardeşim sizlere..
bir sıcak söz.. bir demlik çay.. işte sevmek bu kadar kolay..
Koray iltifatların için teşekkür ederim.Biraz kafam karıştı perşembe ve hafta sonu için ama, hafta sonu için program varsa katılmaya çalışırım.Hafta sonu programını pazara yaparsan sevinirim, cumartesi günleri çalışma olabiliyor.
sinan çok güzel bir üslup ve paylaşım olmuş.aranızda ben yokum diye çok ama çok üzülüyorum.ya keşke istanbulda falan görev yapsam dedirtiyorsunuz bana eline ve emeğine sağlık.
murat ve ailesine bir kez daha teşekkürler o zaman
SÖZ KONUSU VATAN İSE GERİSİ TEFERRUATTIR!!!
güzel bir gün geçirmişsiniz, paylaşım için teşekkürler;de sormam kimseyi gücendirmez umarım:arabadan sarkanlarda sizlemiydi
sıkıysa yakala HAYALBUYSA
Gerçekten çok güzel bir gündü. Elimden geldiğince buraya taşımaya çalıştım. İnşallah en kısa zamanda hepbirlikte olabileceğimiz bir organizasyon olacak.
Benim teklifim Balıkesir orta nokta orada buluşabiliriz sayfiye yeri cok olan bir bolge bolca guzel vakit geçirebiliriz diye düşünüyorum. Hayılrısı bakalım.
Arbadan sarkanlar aslında normal yollarından gidiyorlardı bizi görünce sindiremediler çevredekiler sürekli bizimle ilgilenince dikkat çekmek için araba dışına saktılar. Gelişimlerini tamamladıklarında onlarda koltuklara oturarak seyahat etmeyi öğrenecekler.
Kuş olup uçmak isterken uzaklara, Ağaç olup kök salıyorum buralarda.........
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)