Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
1. sayfa 123 SonuncuSonuncu

motoRumu çaLmak istediLerama...

REKLAM ALANI
    nvd27 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    saLcano yy150-t4
    aRkadaşLar motorumu çaLmak içiN resmen paRçaLamışLar ya.. dün gece yatmadan öNce (gece 4 giBi) bi bakiim motoruma dedim.. motorum duvara yaKındı,üzeRinde bRanda vaRdı. bi baktım motoR oRtada duRuyo,üzeRindeki branda yeRLeRde süRünüyo.. gece iNdim bakTım motoRa motorun ön taRafını sökmüşLer. koNtağı paRçaLamışLar.. kabLoLarn hepsi kopuk :( ön tekeRden diReğe kiTLemiştim,kiLidi kopaRmışLar. seLeyi kıRıp içiNi açmışLAR..yanDaki çantaLaRı paRçaLamışLaR.. :( şerefsizLeRe uyuZ oLdm yaa.. biDe bahÇe içiNde motoR.. sokakta oLsa nys.. daha buNdan 2 ay öNce aRabaMa hıRsız giRdi.. bıktım aRtk ya.. bgn seRvise bıRaktm,aLaRm taKtıRıyoRm diRek.. siZce başKa bişey yaptıRmama geRek waRmı?

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    mete_han - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Melmeket Uşak/Manisa.2020 NC 750 X DCT/2015 CBF150
    sana gıcık olan birileri var belki mahallende...
    Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
    (1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar

kahraman34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    içmeler köprüsünden aşagı in tersaneleri geç işte ben ordayım(tuzla)
    Motosikleti
    bir adet 2005 model kırmızı düldül(as150t)
    geçmiş olsun nvd,senlen daha önce konuşmuştuk bende tuzlada oturuyorum benim başımada yakında böyle bir olay geliyordu kıl payı kurtardık, komşuların uyarmasına göre kılıklarını begenmedikleri 1-2 herif motoru bi kaç gün süzmüşler hemen bana bildirdiler bende motoru daha güvenli bir yere alarak en azından bu canilerin elinden şimdilik kurtardım ama bakalım ileride neler olacak it uyur hırsız asla uyumaz.
    [SIZE="2"][B][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Red"]gerçekleri [/COLOR][COLOR="Yellow"]tarih [/COLOR][COLOR="Red"]yazar[/COLOR],[COLOR="Yellow"]tarihi [/COLOR][COLOR="Red"]galatasaray[/COLOR] [COLOR="Yellow"]yazar[/COLOR][/FONT][/B][/SIZE]

Peril - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    GEÇMİŞ OLSUN VALLA.

Moderatör Ergin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    nvd27, çok geçmiş olsun umarım bir daha böle bişey başına gelmez

Süper Moderatör Olcay Avşar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda NC 750X
    geçmiş olsun
    "normal insanlar bir yerden bir yere gitmek için araba kullanırlar, motorcular ise motosiklet kullanmak için bir yerlere giderler"

Sadobey - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Jinlun Marauder JL 150
    Dikkat etmek lazım. Ben ve abim motorlarımızı apartman koridoruna sokuyoruz. Kardeşim birgün bahçe girişine bırakmış. 2 tane tipi bozuk geçerken kendş aralrında güzel motormuş bir ara uğrayalım demişler. Karşı komşu duymuş uyardı sağolsun. Dikkat ve tedbir önemli. Kötülük girmişse bir insanın içine kesin yapar.
    Sadobey

azen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    direk elektrik ver 1000 volt yiyince akılları başlarına gelir.

Sadobey - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Jinlun Marauder JL 150
    Alıntı azen adlı üyeden alıntı
    direk elektrik ver 1000 volt yiyince akılları başlarına gelir.
    Bu tür hareketler de kanun da suçtur. Herkes görevini yapar hırsız da onun işi çalmak. Seninki malını korumak. Ama adamı öldürerek değil. Hapislerde mahkeme de sürünürsün. Kimse böyle birşey düşünmesin. Uygulamasın. Arkadaşlar
    Sadobey

Forumdan Uzaklaştırıldı MrCool - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Suzuki LS 650 Savage / Kawasaki ZX-9R / Yamaha 600 Fazer
    nvd27 geçmiş olsun. Benim motor da branda altında arka otoparkta duruyor. Bir defa çantaların içini karıştırmışlardı ve ayakkabı boyam ile el fenerimi götürmüşlerdi. Hasar vermemişlerdi.

federal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Suzuki Bandit 650 S
    geçmiş olsun
    Tribünlerde, Hep Dillerde Bu Sevda Bitmez Gönüllerde
    Dar Ağacında Olsak Bile Son Sözümüz FENERBAHÇE !!!

Motosikleti
    Gilera Runner 180 SP yakinda Suzuki GSXR1000 olacak!
    nvd27, gecmis olsun kardes.
    haziran da da benim motor calindi, gilera runner 180. Kamyonete atmislar!! cildirdim yaaa. hala bulunamadi. disk kilidi takmistim ama kolayca yuruttuler.......disk kilitlerini tavsiye etmem.

yavuzk2004 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    geçmiş olsun. bide şerefsizler çantaları parçalamış çalamıyınca gıcık olmuşlardır. adiler. alarm iyi fikir..

fromalanya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    RKS 150
    geçmiş olsun alarm güzel fikir böyle durumlarda artı sadece alarmın yanısıra maliyeti nekadar bilmiyorum ama hani su ozellıkle arabalara takılan takıp sıstemı warya oyle bi aparatıda motorun gizli bi bölmesine yaptırmak daha güvenli olur gibi sanırım motosiklet fuarında 100YTL imiş bi arkadaşım soylemişti ;)
    ''Çekemedim Akça Kızın Göçünü , Yol Ver Bana Çubuk Beli Geçeyim''
    AB RH (+)

2move - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı 1yada2teker adlı üyeden alıntı
    nvd27, gecmis olsun kardes.
    haziran da da benim motor calindi, gilera runner 180. Kamyonete atmislar!! cildirdim yaaa. hala bulunamadi. disk kilidi takmistim ama kolayca yuruttuler.......disk kilitlerini tavsiye etmem.

arkadasım kasko yokmuydu.merak ettım .yanı sana 0 bi makine veriyolarmı kasko oldugunda

fromalanya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    RKS 150
    disk kilidi kullanacaksanız alarmlı modellerini tavsiye ederim en azında caydırıcı olur ;)
    ''Çekemedim Akça Kızın Göçünü , Yol Ver Bana Çubuk Beli Geçeyim''
    AB RH (+)

Madem bahçen var, bi tane sağlam bir köpek al. Hem sana yoldaş olur gerektiğinde hem evini hemde motorunu korur.
    motorize07 [MT Antalya Burada]
    Her Tip Yol ve Hava Şartlarının Motorcusu
    Gittiğin Yol, Yol Değil. YAMAHA XT600 E

motoman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda XL650V Transalp
    geçmiş olsun
    GÖZLERDE YAŞ YOKSA RUH GÖKKUŞAĞINA SAHİP OLAMAZ

Motosikleti
    Gilera Runner 180 SP yakinda Suzuki GSXR1000 olacak!
    2move,

sigorta vardi ama calinma durumunda odeme yapmiyorlar. en ucuz sigorataydi sadece motoru kullanma ve kaza hasarlarina karsi odeme gibi bir policeydi.

motor sifir gibiydi, bayaa para harcamistim. asagidaki gibi bir kaskoya param yetmedi!!

(Comprehensive) Genis (etrafli) kasko oldugu zaman yeni motor veriyorlar ve ya calinan motorun fiyatini oduyorlar. Bu grup kasko da bayaa pahalli oluyor.

simdiki gilera'mda da eskisi gibi bir police var. ama gozum kulagim herseyim motorda.

Syriana - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha MT25
    nvd27, geçmiş olsun ama heryerde var böyle şerefsizler biz istesekde istemesekde olmaya devam edicek malesef
    Rüzgara Karşı Koşmamışsan, Onunla Esmeyi Bilemezsin; Henüz Motora Binmediysen, Yaşıyorum Diyemezsin !!!

1. sayfa 123 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)

Bu Konudaki Etiketler