dogru kadran a göre bence yapabilice en fazla 110-115 arası.140-150 hikaye.
dogru kadran a göre bence yapabilice en fazla 110-115 arası.140-150 hikaye.
[COLOR="Red"][B][I]Honda cbr 125R[/I][/B][/COLOR]
Burda Aynısının Salcano su var. Mil Göstergeli. Ben Apache'yi bakıma götürdügümde Gördüm. Adam 150 KM yapıyor dedi. İnanmadım. Ama Bütün Motor ustaları ordaki Yapar Degişik bir motor dedi. Kapışmak lazım.
Sarp Ögütlü Ab_Rh(+) TVS Apache 150 RTR '2010' / Your selection of Ride Or Die ? Feel Me ! #35 S 0430 BMW e30 3.20i This is Life,Life is Bmw e30
aynı motosikletten bendede var ve memnunum ben 140 km gördüm daha fazlasınada cesaret edemedim nede olsa bi çinli alet altımdaki sonuç olarak motorumu seviyorum
''Gerçekler acıdır.Acıtır...''
arkadaşlar şimdi bu motorun teknik özelliklerinde bu değerler yazabilir bu arkadaşta onları buraya eklemiş amma 125 cc lik bir makina maksimum yapaçağı sürat 120 km zatan şu an bende bakıma aldığım aynı nakinadan var inceledim 100 km dene sonra kırmızı alarm variyor yani makina kendi katogarisinde güzel olabilir amma 160 km hız arkadan itsen yinede zor tamam makinayı inceledim teknoloji olarak piyasadakilerden üstün üstten çift eksantirik sibap piyanosu nu devre dışı bırakmış ters kadeh dediğimiz şımlı sibap kullanmış amma 125 cc bu sürate çıkma şansı yok saygılar
insanın kaderi kurduğu hayali gerçekleştirmek için gösterdiği çabaya bağlıdır
Pek anlamadığımdan, Zongshen başlığına denk geldiğim ilk dönemler aşağıdaki Hondalar arasındaki fark gibi bişey herhalde deyip kapatmıştım.
Birşeylerden ödün verip yapmış demekki adamlar demiştim kendimce. Aydınlatıcı bilgi için teşekkürler Şaban usta
Honda CBR 125 R
* 124.7cc
* Tek silindir Soch, 4 zamanlı, 2 sübaplı...
* 13.2 hp
* Ağırlık: 137 kg
Honda CRF 150 R
* 150 cc
* Tek silindir, 4 zamanlı, 4 subaplı
* 22,3 hp
* Ağırlık: 80 kg
Demekki olay genellikle karşılaştığımız gibi Çinceyi Türkçeye çeviren arkadaşımızın üstün başarısı hakikaten
Yaşasın MEKANIK, kahrolsun elektronik | Yaşasın METAL, kahrolsun plastik | Yaşasın TORK, kahrolsun beygir | ...
Bence bu motorunun cbr125'le kafa bulduğunu iddia edenin kafası güzelmiş. Motor geri geri gidiyosa cbr125 arkada kaldı gibi görünür tabi aşağıdaki videoyu da kendime armağan ediyorum
aboovv o neymiş öyle be yaa 160'ta nasıl titrer o var ya
Biz ki kula kulluk edip cennete gitme kaygısıyla üç maymunu oynayanlardan değiliz.
motosiklet 180 yapıyor beyler dağılın
iki tane 100 kiloluk adamla bayır aşşağa yapabilitesi var diyorum
dolar 10 lirayı geçecekmiş.
Ne içmişte kafayı bulmuş bende ybrye vereyimde hayabusa tokatlayayım
arkadaşlar ben 30 yıldır motor ustasıyım size bir şeyi izah edeyim bu motor imalatçılarının kullandığı teknikler genelde ehpsi aynıdır ,
yani bu makinada olduğu gibi ufak tefek değişiklikler istisnadır bu makina diğer markaların üretmiş olduğu tekniğin biraz üzerine çıkmışlar bu bir gerçek bu sistemde makinanın devrini etkiler buda maksimum hız 120 km diyelim bununda yapıcağı hız en fazla 5-10 km fark eder
yani burada tartışılan 160-180 km fizik kurallarına aykırı bunun km rediktörü veya sayacı normal standartlada üretilmemiş ise bu rakkamı gösterir amma o sürati yapmaz siz binin güçlü bir makinaya 180 km hız yapın bakalım nesıl gidiyor makina görün ben çif silindir bmw r 65 motoru zorluyorum o bile bu süratlere çıkmak için epeği bir güç harcıyorki 125 cc lik bir makina birde yakıtı vermişsiniz 1,8 bu değerlerle mümkün değil bana şunu deyin bu makinanın sirati 125 cc lik makinaların hepsinin üzerinde buna inanayım bu teknolojik montaj bu kadarını yapabilir arkadaşlar ben basitçe bir hız dökümünü vereyim motor cc lerine göre bu değerlerin üzerine çıkan varsa bunlarda istisnadır diyelim yani eğerki klmetre sistemleri sıtandartara uygun üretilip makinanın üzerine takılmışsa aşağıdaki tablo geçerlidir
100-110 cc // // 90-110
125 cc- maksimum sürat 110-120
150 cc- // // // 120-130
250 cc // // // 130-150
insanın kaderi kurduğu hayali gerçekleştirmek için gösterdiği çabaya bağlıdır
160 km hızı duyan benim cbf 150 evden kaçtı........
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)