Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

mondial mct 250 alınır mı?

REKLAM ALANI

Motosikleti
    125 ZN
    bikac gundur arastırıyorum kendıme 3250 tl kdr bı butce ayırdım ve sıfır motor almak ıstıyorum..mondıal mct ye merak sardım ama herkes bısey dıyor kımısı yerden yere vuruyor kımısı memnunum dıyor..anladıgım kdryla bu motorun bellı baslı sorunları var evet ama o parayada zaten beklentıler belırlı mıktarda olmalıdır degılmı..bu konu hakkında yorumu olan yardımcı olabılcek kımse varsa yazarlarsa sevınırım

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

O Motor aLınmaz aLma 1.5 miLyara satıLıyoır 2.eLLeri 1 miLyara satanLar biLe var

solmyr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    yerden yere vuranlar motordan çok şey bekleyenler, övenler motorun kalitesini bilip ona göre sürenler.

şimdi sen motordan çok şey bekler misin? alınmaz berbat makine
    kalitesini biliyo musun?,motora bakabilir misin?,dilinden anlar mısın? evetse şahane motor, al al al

ybr, cbf önerenlerde mutlaka olur
    motogünlüğüm: youtube.com/c/Bereñârı

Motosikleti
    125 ZN
    bnm aklımdakı dusunce:
    unı ogrencısı oldugum ıcın 3-4 yıl goturse bnı yeter ıkıncı el pıyasası cok onemlı degıl aslında gbı gelıyor su durumda dusununce..ama ıste bu gecen zamanda benı bezdırırse o zmn ısler degısır neden almamamı soyluyorsun pekı ıkıncı el pıyasasından dolayımı?

Alıntı solmyr adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    yerden yere vuranlar motordan çok şey bekleyenler, övenler motorun kalitesini bilip ona göre sürenler.

şimdi sen motordan çok şey bekler misin? alınmaz berbat makine
    kalitesini biliyo musun?,motora bakabilir misin?,dilinden anlar mısın? evetse şahane motor, al al al

ybr, cbf önerenlerde mutlaka olur

zaten bn aman ucsun motor sesı karsıkı dagdan duyulsun falan gbı dusuncelere sahıp degılım bıaz motor keyfı verse tatmın olurum gbı..
    zaten o paraya mukemmel bısey alınmaz bılıyorum ama onemlı olanda paramın cope gıtmemesı degılmı

GÖKTAX - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    250 MCT
    Sana tavsiyem 250 mct forumunu biraz oku zaten kararını verirsin.
    Hayatında bu motoru kullanmamış arkadaşların berbat motor söylemleri ne kadar itibar görür sen karar ver. Sadece Çin malı olduğu için bir malı yerden yere vurmak bana insafsızlık gibi geliyor.
    Saygılar.

Motosikleti
    125 ZN
    Hayatında bu motoru kullanmamış arkadaşların berbat motor söylemleri ne kadar itibar görür sen karar ver. Sadece Çin malı olduğu için bir malı yerden yere vurmak bana insafsızlık gibi geliyor.
    Saygılar.
    evet o bahsettıgın baslıkta epey bı yorum yapılmıs ve 4te 1 ını okudum ama ve sonucunda ıdare eder sonucuna vardım ama ıste memnun olan kısıler hep servıs servıs dıyıp durmuslar ıı servıs bulanlar memnunlar motorda cunku yapılıyor sorunları,ama olmayanlar..
    ve halıyle antepteyım ve budakı servıs hızmetını ogrenemedım bı turlu buda ısım sansa kaldı demektır ve bu motorun bna yıllık masrafı ne olur bılmıyorum?

Motosikleti
    250 MCT
    İnan at sahibine göre kişniyor. Oturduğum semtte 3 tane mct kullanan arkadaş var hepsi memnun motorlarından onlar da benim gibi itina gösteriyorlar motosikletlerine. İçlerinde en fazla km yapan benim ayrıca.
    Servis konusu da gerçekten önemli antepte mutlaka iyi bir usta vardır.Diğer arkadaşlardan bu konuda yardım isteyebilirsin.Kaldıki tamirattan hiç anlamadığım halde abimin yardımlarıyla basit işleri kendim yapıyorum. Sezon boyu servise iki kezden fazla gittiğim olmamıştır.

kartalizma07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    ybr cbf derim bende. titreyen motor alma

Motosikleti
    125 ZN
    Alıntı GÖKTAX adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    İnan at sahibine göre kişniyor. Oturduğum semtte 3 tane mct kullanan arkadaş var hepsi memnun motorlarından onlar da benim gibi itina gösteriyorlar motosikletlerine. İçlerinde en fazla km yapan benim ayrıca.
    Servis konusu da gerçekten önemli antepte mutlaka iyi bir usta vardır.Diğer arkadaşlardan bu konuda yardım isteyebilirsin.Kaldıki tamirattan hiç anlamadığım halde abimin yardımlarıyla basit işleri kendim yapıyorum. Sezon boyu servise iki kezden fazla gittiğim olmamıştır.
    yanı ıı dıyorsun,anteplı bırını bulsam mct sı olan su forumda soracam ama bulamdım bı turlu..antep merkezde 3 tane bayı 3 tanede servıs var bırıne gıdeyım dedım bayı ve servıstı bırakacaklarmıs motor ısını kaldı ıkı yuzde kac sansım var ıı bı usta bulmanın bılmıorum artık

Motosikleti
    250 MCT
    Bahsettiğin servislere giden arkadaşlardan bilgi alabilirsin mutlaka memnun oldukları bir usta vardır. Bende ustamı bulana kadar diğer servislere gidip müşterileri ile konuşarak memnun olup olmadıklarını öğrenmeye çalışıyordum.

Motosikleti
    125 ZN
    evet haklısın aslında servıse gelen musterılere sorabılırım..yaz sezonundan dolayı fıyatlar kıs sezonuna gore daha pahalı oluyor dıyorlar..dun gıttıgın yer 3150 tl fıyat cektı plaka dahıl sence uygunmu pek?,bu pesın fıyatı bu arada

Motosikleti
    250 MCT
    Ben yaz sezonu kış sezonu fiyat farkına rastlamadım ama bazı fırsatçılar olabilir tabi. ÖTV indiriminden önce 3250 peşin fiyatıydı plaka hariç. Bence gayet uygun bir fiyat fakat mutlaka kask ve kilit hediye etmeleri lazımburda bü>tün bayiler butür hediyeler veriyorlar.

Motosikleti
    125 ZN
    tamm bunu soyledıgın ıı oldu onuda bı sorayım ..

otopsici - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha tracer 900 - Yamaha tracer 700
    Vaz Geç Birader Kesinlikle Alma Ben Aldım Ve Bin Pişman Oldum
    Onun Yerine Keeway Süper Shadovn Filan Al Hatta Zealsun Al Ama Mct 250 Ye Asla Para Verme
    Doğru yüz kişi yalanlasa da DOĞRUDUR.
    Yanlış yüz kişi doğrulasa da YANLIŞTIR.
    Dürüst olun DANSÖZLERİ kimse sevmez

Motosikleti
    gönüller bir olsun da..
    sıfır olarak almana gerek yok diye düşünüyorum. temiz bir ikinci elini alırsın daha iyi.. en az ama gerçekten en az 2bin tl de elinde kalır..
    o paraya düzgünce tüm ihtiyaçlarını alırsın.. daha da eline para kalır..

mrock - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Shadow VT750
    1500-2000TL gibi bir bütceye alıncak en iyi cruiser motordur
    [COLOR="Red"]motorcu değil choppercı olmak.....kıvırtmak değil kafa sallamak::xrock::.... varmak değil yolda olmak.... boyun eğmek değil özgür olmak..... hevesle değil tutkuyla bağlanmak...[/COLOR]
    [IMG] http://www.allstategarage.com[/IMG]

Alıntı asfalt meleği adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    sıfır olarak almana gerek yok diye düşünüyorum. temiz bir ikinci elini alırsın daha iyi.. en az ama gerçekten en az 2bin tl de elinde kalır..
    o paraya düzgünce tüm ihtiyaçlarını alırsın.. daha da eline para kalır..
    Öyle diyorsun da bu dönemde kimde peşin para var demin bir arkadaş da 3050Tl ye Zat 150 siparişi vermiş, İkinci eli temizleri 2000Tl'den başlıyormuş, mantıklısı 0 almak, neden dersen peşin fiyatına 12 taksit,

Reklamları izlediniz

Motosikleti
    gönüller bir olsun da..
    Alıntı motorhocası adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Öyle diyorsun da bu dönemde kimde peşin para var demin bir arkadaş da 3050Tl ye Zat 150 siparişi vermiş, İkinci eli temizleri 2000Tl'den başlıyormuş, mantıklısı 0 almak, neden dersen peşin fiyatına 12 taksit,

Reklamları izlediniz
    sende haklısın. gerçi ben de şu bikaç ay içinde borçların azıcık önünü alamazsam yarılıp gitcem

Osbourne - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Var
    Alıntı motorhocası adlı üyeden alıntı Mesajı göster

Reklamları izlediniz
    sıfır al tüketici mahkemesi senden yana olsun diyorum sadece

Özer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    V STROM DL 650 Esmeralda

Anlamyan YAzmasın

Alıntı GÖKTAX adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Saygılar.
    a) Kardeşime tamamen katılıyorum, MCT Topic'ini takip et
    b) MCT 250'im le yaklaşık 30.000km ( artçımla ) yol yaptım.
    c) Asla yolda kalmadık.
    d) MCT mi alan Komser arkadaşım hala kullanmakta ve CANAVAR gibi
    e) Çinli'lerin içerisindeki en iyi,en sağlam ve sorunsuz 250cc Cruiser.

Sonuç: 0 km olcaksa düşünmeden al 2'nci el ise iyi kontrol et her hangi bir olağan dışı sorunu yoksa AL ve keyfine bak.

Son olarak, münferid olaylara bakarak ve kendi tecrübelerin aktarmayan arkadaşlar yanlış ve taraflı yorum yapmasın lütfen.

Alıntı teforr adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    O Motor aLınmaz aLma 1.5 miLyara satıLıyoır 2.eLLeri 1 miLyara satanLar biLe var
    Kaç kez ya da kaç km kullandın ki böyle bir yorum yapma hakkını buluyorsun kendinde
    Dünya markası motosikletlerin servislerni bir gez bakalım durum nasıl..bir bak.
    Çin malı motosikletler elbette gerek malzeme gerekse işçilikte daha zayıf ama ne satın aldığının bilincinde olan HİÇ bir çin motosikleti kullanıcısı yolda kalmamıştır. Buyur araştır on dan sonra tekrar yaz.
    Tarzım çok basittir.....
    Her zaman en kalitelisi ile memnun olurum

1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)