Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

mondial mct 250 alınır mı?

REKLAM ALANI

Motosikleti
    XCİTİNG 250İ
    Alıntı cerbeyn adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bikac gundur arastırıyorum kendıme 3250 tl kdr bı butce ayırdım ve sıfır motor almak ıstıyorum..mondıal mct ye merak sardım ama herkes bısey dıyor kımısı yerden yere vuruyor kımısı memnunum dıyor..anladıgım kdryla bu motorun bellı baslı sorunları var evet ama o parayada zaten beklentıler belırlı mıktarda olmalıdır degılmı..bu konu hakkında yorumu olan yardımcı olabılcek kımse varsa yazarlarsa sevınırım

SAKIN ALMA DERİM.REGAL RAPTOR AL İKİNCİ EL 2006-2007 EN GÜZELİNİ YAPARSIN.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    ugurapay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HYOSUNG GV250
    Papatya Falı Açalım Al Alma Al Alma .
    Ben kullanıyorum Memnunmuyum Evet Bana Yetiyor 16800 de motor hatta bu kış üstünden hiç inmedim dersem yalanda olmaz
    Ne olacak Bu Türkiye nin ve Tekstilin Hali http://www.apaydinmakine.net

melcor09 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2012 Yamaha Tenere 660
    simdi yan oturup duz konusmak lazım ben acıkcası cin mallarına karsıyım ama kullanıp memnun olan arkadaslar var ama etrafımda hic mct kullanan yok ama bu motordan kullanan var ve cok memnun bunlara bir bak derim:

http://www.sahibinden.com/cok_temiz_...XQQdisplayitem

allah gonlune gore versin!
    hayalbuysa HAYABUSA derlerdi inanmazdımmmmm!!!

ARBETUS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    '93 Kawasaki EN 500 Vulcan
    Böyle bir topicin açılmaıs bile yanlış zannımca. Zaten almış yürümüş mevut topici. Biz oraya başımıza ne gelse yazıyoruz. Öyle ya da böyle dün 27000 km yi devirdim. Er 5 im de var ama mctnin sesi tadı keyfi bambaşka. Regal de kullandım ramzeyde Neredeyse tüm çinli cruiserları kullandım. MCT nin yerini tutmuyorlar. 0 de alsan 2. el de alsan piyasada daha ucuzunu bulamazsın. Yedek parçaları da dahil. Sağlıcakla.
    '04 Yamaha Nuovo - '56 BMW R25 - '06 Mondial 250 MCT - '94 BMW F650 - '99 Kawasaki ER 5 - '06 Bisan Roadstar 250 - '97 Kawasaki VN800 - '08 Suzuki VL 800 Intruder - '04 Suzuki VL 800 Voluisa - '01 Honda XL 650 V Transalp -'00 BMW F 650 GS

Motosikleti
    mondeal mct 250
    selam arkadaşlar bende yeni aldım mct yı ama bilmiyorum iyimi yaptım kötümü?

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)